Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Μπούντουτσνοστ - ΟΜΟΝΟΙΑ


Χαιρετίζουμε τον απανταχού πράσινο φίλαθλο κόσμο και Θυραεννιώτες.

Αισίως φτάσαμε και στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας μας μετά και από το παγκόσμιο κύπελλο. Η ομάδα μας δίνει τον πρώτο της αγώνα εκτός έδρας στο Μαυροβούνιο με την Μπούντουτσνοστ και δικαίως είμαστε το φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο.

Σαν Θύρα 9 Λάρνακας θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο μας την Πέμπτη στον σύνδεσμο μας στην Αραδίππου, όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα με σούβλες, συνθήματα και μπύρες. Το κλίμα θα είναι άκρως οικογενειακό αλλά και οπαδικό αφού θα προετοιμαστούμε και για το εντός έδρας αγώνα. Στις 18:30 αρχίζει ο αγώνας της αγαπούλας μας, έτσι παρακαλείστε να έρθετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε ούτως ώστε να ζήσουμε όλοι μαζί την Θυραεννιώτικη ατμόσφαιρα που πεθυμήσαμε.

Όπως γνωρίζετε, η ανοικτή εκλογική συνέλευση της Θύρας 9 Λάρνακας ανέδειξε ένα νέο συμβούλιο. Οι υποσχέσεις αμέτρητες και οι προσπάθειες που γίνονται για κάλεσμα του κόσμου για πιο δυνατή Θύρα 9 είναι πιο δυνατές από ποτέ. Πεισμωμένοι με το Θυραεννιώτικο "γινάτι" έχουμε σκοπό να φτάσουμε την Θύρα 9 πιο ψηλά από ποτέ. Στην επόμενη ανακοίνωση του συμβουλίου μας θα ανακοινωθούν και εκπλήξεις που θα θυμίσουν τα πιο παλιά της Θύρας 9 Λάρνακας αλλά και άλλα πολλά.

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΛΑΟΣ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Υ.Γ1 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ




Υ,Γ2 ΑΛΛΗΛΥΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ




Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Γενική Ανοικτή Εκλογική Συνέλευση L9C

Χαιρετίζουμε τα πράσινα αδέρφια σε όλη την Λάρνακα και στην Κύπρο.

Τελείωσε η περσινή σεζόν όχι και με τον καλύτερο τρόπο αλλά ο ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΗΣ δεν μπορεί να τα βάζει κάτω σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Μας πολέμησαν γι' αυτό που είμαστε. Πεισμωμένοι και άξιοι υποστηρικτές των ιδανικών μας. Μας φοβούνται και γιαυτό επιβάλλεται να δυναμώσουμε περισσότερο για να κάνουμε τον κάθε λογής ρουφιάνο και χούλιγκαν των σπρέι να καταπιεί την γλώσσα του και να μείνει σπίτι.

Έτσι, όπως υφίσταται από το καταστατικό της ΘΥΡΑΣ 9, θέλουμε να ανακοινώσουμε στον κόσμο μας την πρώτη γενική εκλογική συνέλευση της ΘΥΡΑΣ 9 Λάρνακας στις 27 Ιουνίου 2014 και ώρα 19:00. Τα άτομα που θα παρευρεθούν παρακαλούνται να είναι παρών στις 18:30.

  1. Για να υποβάλει κάποιος υποψηφιότητα, πρέπει να ήταν μέλος της οργανωμένης μας κερκίδας τουλάχιστον ένα χρόνο πριν, δηλαδή για την σεζόν 13/14.
  2. Ο υποψήφιος πρέπει να υποβάλει μαζί με την αίτηση του και την ταυτότητα του ούτως ώστε να επιβεβαιωθεί πως είναι άνω των 20 ετών.
  3. Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι 26 Ιουνίου 2014 μεταξύ των ωρών 18:00-21:30 στον σύνδεσμο μας.
Εκ μέρους του προσωρινού συμβουλίου θέλουμε να στείλουμε τις ευχαριστίες μας στον κόσμο μας που στην πιο δύσκολη περίοδο της ομάδας, ήταν στο γήπεδο. Επίσης, θέλουμε να αναφέρουμε πως σε αυτόν τον χρόνο που πέρασε, προσπαθήσαμε, επιτέλους στεγαστήκαμε και πλέον έχουμε όλοι την δυνατότητα να κρατήσουμε και να ανοικοδομήσουμε τα γερά θεμέλια της  ΘΥΡΑΣ 9 στην  Λάρνακα και ελπίζουμε πως όποιο και να είναι το συμβούλιο θα εργαστεί με το ίδιο πάθος και θέληση.

Always Loud
Always Proud
Larnaca 9 Crew

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Green Twin: ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ

Άρρωστοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, σταματάτε να τραγουδάτε τζαι θκιαβάστε τι έχουμε να πούμε. Καλά την εγλυτώσετε την προηγούμενη εφτομά που ετρώαμε τζαι επίνναμε τζαι εν εθορούσαμε ομπρός μας να γράψουμε άρθρο. Έχουμε ειρωνεία 2 εφτομάων να γράψουμε τωρά.
Ξεκινούμε με μια απορία προς διάφορους φασίστες. Ρε παλαβούθκια, μπορείτε να μας διευκρινίσετε τη χώρα προέλευσης των τορπίλων που εσίρνετε το πάσχα; Τζαι μεν μας πείτε ότι εν εσύρνετε. Το ότι εν τες αγοράσετε απευθείας που Τουρκοκύπριο, εν σημαίνει ότι έννεν που τα κατεχόμενα. Αμάν!!!! Μεν μου πείτε ότι εδώκετε ριάλια στους Τούρκους.. Άτε ξεκινήστε τες σκέψεις, αγχωθείτε, φκάρτε το πατριωτικό σας ένστικτο τζαι έβρετε έναν τρόπο να δικαιολογηθείτε. Σας προτείνουμε να πείτε ότι «επιάνναμε πράματα των Τούρκων τζαι καταστρέφαμε τα». Είσαστε βλάκες!

Σύντομη αναφορά για το παιχνίδι με τον ερμή. Επιβεβαιωνόμαστε για τες αμυντικές μας αδυναμίες που μας εστοίχισε για καλή μας τύχη μόνο 2 πόντους. Εφτάσαμε να νικούμε 3-1 τον ερμή τζαι να αγχωνούμαστε. Ε όι ρε ΟΜΟΝΟΙΑ μου. Όπως είπε τζαι ο Κωστάκης, εν τζαιρός να δημιουργηθεί μια ΟΜΟΝΟΙΑ που τουλάχιστον θα εμπνέει εμπιστοσύνη, ώστε να επιστρέψουν τα χαμόγελα στην πιο δημοφιλέστερη ομάδα του πρωταθλήματος. Αξίζουμεν το!
Όσο για το παιχνίδι με τον ρουβά έχουμε αρκετά να πούμε, τόσο αγωνιστικά όσο και οπαδικά. Στο αγωνιστικό κομμάτι επήραμε την ουσία αλλά πάλε είχαμε αδυναμίες, τόσο αμυντικά όσο τζαι επιθετικά. Είμαστε σίουροι ότι τούτα σιγά σιγά θα διορθωθούν. Όσο για τον διαιτητή. Βλάκα ΣκαΤούλλη, εφανήκαν οι προθέσεις σου που την αρχή του παιχνιθκιού. Κοτζιάμου σιέρι εν το εστραώθηκες; Ή αχάπαρος είσαι ή βαλτός. Τζαι μετά λαλείτε μας είμαστε προκατελειμένοι. Ολάν 2 ματς επέξαμε τούτη την εφτομά, στο ένα ακυρώσαν μας τέρμα στερώντας μας 2 πολύτιμους βαθμούς τζαι στο άλλο αρνηθήκαν μας πεντακάθαρο πέναλτι τζαι εγεννήσαν οφσάιτ που εν ήταν. Απαιτούμε σεβασμό. Όποιος δεν μας σέβετε θα μας φοβάτε ρε ΚΟΠρίτες.

Οπαδικά νομίζω θα σταματήσουμε να αναφερόμαστε μιας τζαι εν υπάρχει ανταγωνισμός. Αποερλ τζαι αερλ, οι δύο διεκδικητές του σαγλοπρωταθλήματος έν εκαταφέραν να πάρουν όσους οπαδούς παίρνει η ΣΙΗΛΛΑΚΑ σε έναν συνηθισμένο εντός έδρας αγώνα. Για τους ρουβάες τι να πούμε; Εθέλαν τίτλο τζαι εθέλαν να εδέρναν την ΟΜΟΝΟΙΑ για να διεκδικήσουν την δεύτερη θέση. Μα εν σοβαροί τούτοι; Ήρταν(;;;) Γ.Σ.Π. με καμιά 200αρκά(το πολύ) οπαδούς τζαι η μόνη δεύτερη θέση που επιάν ήταν τζίνη στην κερκίδα, με έτη φωτός διαφορά.
Ρε μα τζίνη την σημαία του γρίβα εν τη εφέρετε. Εκατσετε την του κόλου σας τελικά όπως σας είπαμε; Τωρά εφέρετε μιαν με έναν ήλιο. Εν επειδή εμπήκε το καλοτζαίρι; Είσαστε κανένα application που δείχνει τον τζαιρό; Δηλαδή αν ήταν νύχτα με μισοφέγγαρο ήταν να φέρετε καμιάν ανάλογη σημαία; Μεχ μεχ μεχ
Τζαι τζίνο το πανό που έγραφε larnaca g(ay)1 που εβάλετε πάστην νότια, τι θέλει να πει; Ότι έσιει έστω τζαι έναν οπαδό του ρουβά μέστην σκάλα; Είδα κάτι μιτσιές που αγοράζαν κάτι cd του Ρουβά τζιαμέ στο acapella αλλά εν τες εσίγκοψα του συνδέσμου σας. Οφείλω να παραδεχτώ ότι εδιαψεύσετε μας. Επιστέφκαμε ότι ήταν πιο πιθανόν να βρεθεί ο Ονουφρίου, παρά οπαδός του ρουβά στην Λάρνακα. Μεν σου πώ ήταν πιο πιθανό να έρτουν σε σκηνικό οι μαθητές. Μεν σου πω ακόμα ήταν πιο πιθανό να φορήσει φανέλα με σφυροδρέπανο ο Αναστασιάδης, του che quevara ο Αβέρωφ, της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο πουτσομούννης τζαι να παν ούλλοι μαζί για μπύρες στο φαν κλαπ του LARNACA CREW τζαι να τους τζεράσει θέμας ο καφετζής μας.

Λοπόν αλάνια, κοντέφκει η μέρα των πραγματικών διακοπών. Προκρατήστε έγκαιρα τις θέσεις σας. Πάσκα τζαι πελλάρες. Οι πραγματικές διακοπές τούτες είναι. ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΑΣ!!!!! Τωρά που εν παττισμένοι τούτοι οι αχάπαροι ερίξαν πολλά τες τιμές τους τζαι εν θα μας χαλάσουν χατίρι για μερικά πράσινα ευρωπουλλα.
 Λοιπόν, ο πράσινος λαός ρε μαθητάκια ζητά τα εξής:
 1) Πισίνα πίσω που την βόρεια (αρκεί ακόμα;)
 2) Παγωνιέρα με μπύρες ανά οπαδό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
3) Προσωπικές μασέρ για τα παιδιά της 9, που όλη την σεζόν εν εσταματήσαν ποττέ να χορεύκουν στα τσιμέντα τζαι επιαστήκαν τα κόκκαλα τους.
4) Δωρεάν εμβολιασμό από τους γιατρούς χωρίς σύνορα, για την νόσο των πουλερικών, γιατί έσιει τζαιρό να πάμε τζιαμέ τζαι σάννα τζαι εβρόμισε. Αφήκαν το εξοχικό μας να ερημώσει γαμώτο.
5) Φουκού με περασμένο κοτοπουλάκι, σιήρο, αρνί τζαι κανονίστε α…. Θέλουμεν το γάλακτος τούντη στράτα.
6) Σαρίστε τζίντες κουτσουλιές σας ρε κοτούλες τζαι είμαστε πολιτισμένοι αθρώποι εμείς. Εν θέλουμε ξημαρισιές μεστο εξοχικό μας.
Άρρωστε λαέ, πράσινο τσουνάμι, περήφανοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,
Πάμε στο παπαδόπουλλος, καυλωμένοι όπως πάντα, με φωνή να σούσουμε το γήπεδο. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!! Οι διακοπές έχουν δικαιώματα (τα οποία ζητήσαμε πιο πάνω), αλλά έχουν τζαι υποχρεώσεις. Λεβέντες, ραντεβού στα τσιμέντα.

Σύνθημα της ημέρας:
Τρίψε το λιχνάρι σου να βγει έξω το Τζίνι, και ζήτησε του μια ευχή φασίστας να μην μείνει

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

GREEN TWIN


Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Green Twin: ΚΑΛΗ (ΕΠ)ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ασθενείς της Πράσινης Πτέρυγας του ψυχιατρείου, σσιερετούμεν,
λοιπόν, το πάσκα κοντέφκει τζαι ήδη αρκέψαμεν να μπαίνουμεν στο πνεύμα των ημερών. Εν θέλουμε να πιστέφκουμε έτσι πράμα, αλλά ακουέται ότι εκάμαμε το πρώτο μας δώρο για να κάψουμε το αποερλ λευκωσίας, αλλά επωφελήθηκε τζιαι το ΑποΕρΛ λεμεσού. Εν γίνεται ρε ΟΜΟΝΟΙΑΡΑ μου να μας γεννιούνται, έστω, έτσι υποψίες. Ο τρόπος που αγωνίστηκες προχτές δυστυχώς γεννά ερωτήματα. Ολάν εξαναέκατσα έσσο μου τζιαι είδα αλλο καμιά δεκαρκά φορές τα στιγμιότυπα. Ο Εφραίμ, ο Σκέμπρι, εν εμάθαν να κάμνουν σιουτ εχτός που πάστους πορτάρηες; Εν εμάθαν να τα κάμουν νάκκο ζαβά, νάκκο γωνιά; Όπως το FIFA 14 ολάν, πατάς το σιουτ με το τετράγωνο, με το μοχλούι την κατεύθυνση, τζαι το R2 για να εν λλίο ζαβό μες τη μπάρα.
Είμαστε πρόθυμοι να δεχτούμε ότι εν ήταν κανονισμένο το αποτέλεσμα. Τότε φτάνουμε στο σημείο να έχουμε παράπονο με την απόδοση των παιχτών μας. Ρε, ποιά άλλη ομάδα στην 5η θέση παίρνει τόσο κόσμο, πορωμένο κόσμο που ταράσσει τες κερκίδες όπως ο περήφανος πράσινος λαός; Ή μαθαίνουν να παίζουν ή φέφκουν. Εν απλό. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ να μείνουν όσοι θέλουν, όσοι μπορούν τζαι όσοι έννα παίζουν για τη φανέλα. Οι υπόλοιποι που τζιαμέ τζαι τζει.. ΟΜΟΝΟΙΑ μου, είμαστε οι πιο πιστοί υποστηρικτές σου, αλλά τζαι οι πιο σκληροί κριτές σου. Επαναλαμβάνουμε, εν ήρταμε να πούμε αν ήταν στημένο ή όι γιατί εν ξέρουμε σίουρα. Λέμε βάση του τι είδαμε. Ασκούμε κριτική. Πολλά θα ακουστούν τζαι ήδη έχουν ακουστεί πολλά, αλλά καλύτερα να ακούονται που τούτους που αγαπούν την ομάδα τους τζαι θέλουν την να πετά μεσα σε κάθε γήπεδο. Τούτον κάμνουμε τζαι τούτο θέλουμε εμείς. Θέλουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ, στην άμυνα λιοντάρια τζαι στην επίθεση κανόνια. Όποιος τζαι να είναι ο αντίπαλος.
Επαίζαμε με την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, που το όνομα του τζαι μόνο αποκλείει την ΟΜΟΝΟΙΑ που πρωταθλήτρια. Σε ακόμα έναν αγώνα της αγαπούλλας μέσα στο τσίρειο, αποδείξαμε ποιο είναι το αφεντικό, όι μόνο της λεμεσού αλλά όλόκληρης της Κύπρου. Η Κυριακή μας εξεκίνησε η ώρα 11 το πρωί με τραγούδι τζιαι ποτό τζιαι τέλειωσε στο γήπεδο ώσπου έφυεν τζιαι η τελευταία γατούλα. Εν η αλήθκεια ήταν τόσο ωραίο το μάθημα που σας εδώκαμεν που μεν νομίζετε ότι εν σας εθωρούσαμεν, να μας θωρείτε όπως τα παλαβούθκια να παρτάρουμε. Σίουρα εφκάλατε τζιαι τα βίντεο σας για εργασία στο σπίτι. Ήσασταν όπως τες γατούλλες τζιαμέ στες ψαροταβέρνες που θωρούν τον κόσμο να τρώει, δίπλα που τα τραπεζούθκια με μματούθκια χα να κλάψουν. Πολλοί σίουρα αναρωθκιέστε πού βρίσκει τούντη όρεξη ούλλη ο λαός, να κάμνει το γήπεδο δικό του, ακόμα τζαι στην 5η θέση, τραγουδώντας ασταμάτητα πάνω που δύο ώρες. Αν δεν είσαι ένας από εμάς ποτέ δε θα το νιώσεις ρε φλώρε. Εμάθαμε σας πολλά πράματα για κερκίδα, πώς να κάμετε κερκίδα, όμως εν τα ετηρήσετε ποττέ σας γιατί εν μπορείτε. Ακούετε ρε σκατάες; Οξά επάθατε πρόβλημα που τη φωνή μας; Εμβοές των ώτων στην ιατρική ορολογία, κάμετε ένα google search να έβρετε θεραπεία για το πράσινο βουητό που ακούεται μες τον εγκέφαλο σας και δε σας αφήνει ούτε υπό την επήρρεια αλκοόλης ή και ναρκωτικών να ξεχαστείτε τζιαι να πείτε, "ρε, έχουμεν τους".
Πραγματικά πιστέφκω το, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος εδιεκδικούσε, εννά γεμώναμε άνετα το Camp Nou.
Άτε αλήτες μου, το πάσκα κοντέφκει, έχουμεν οπαδικές διακοπές, τα σκολεία για τους αλλόθρησκους εκλείσαν. Τα σκατούθκια του Ιωνά εννα είναι απασχολημένα τούντες μέρες. Βλέπεις εννά 'χουν πολύ δουλειά να κάμουν. Οι μισοί εννά δουλέυκουν για την αστυνομία, πιστοί στο καθήκον τους, να ρουφτσιανέφκουν τους μιτσιούς που σύρνουν τσάκρες. Οι άλλοι μισοί έννα πιέννουν στα εργοστάσια σιοκολάτας, να βουττούν μέσα να τους βάλλουν τζιαι λλίη ασημόκολλα τζαι να τους πουλούν να τους τρώει το κάθε αρρωστημένο πράσινο ροκολούι. Βλέπεις, εν έσσιει μωρό που εν του αρέσκουν τα σιοκολατένια λαγουδάκια.
Φιλούθκια μου, προσέχετε γιατί τωρά με την οικονομική κατάσταση των μαθητών εκ αμμοχώστου, αρκέψαν να εισάγουν στην αγορά μολυσμένα/ληγμένα αυγά φοίνικα. Είπαμεν να βάψουμεν αφκά να φάμεν, είπαμεν να έβρετε τζαι εσείς τρόπο να φκείτε που το οικονομικό αδιέξοδο, αλλά αφκά διεγνωσμένα με τη νόσο των πουλερικών εν γουστάρουμεν ρε κοτούλλες . Επίσης, ως σκαλιώτες έννα θέλαμεν να αναφερτούμεν με επίσημη εισήγηση του Green Twin προς τον Δήμαρχο Λάρνακας αλλά και προς τον Πρόεδρο Της Δημοκρατίας αναφορικά με το βιομηχανικό λιμάνι. Μετά από πρόχειρη μελέτη καταλήξαμε στην παρακάτω εισήγησή μας. Λοιπόν ξεκινούμεν. Φέρνουμεν τζιαι στήννουμεν το βιομηχανικό λιμάνι λλίο παρακάτω που το λιμάνι λάρνακας το οποίο παρεπιπτόντως εισηγούμαστε να μετατραπεί σε τουριστικό. Συγκεκριμένα εισηγούμαστεν να μεταφερτεί το σχέδιο για το βιομηχανικό λιμάνι, 50 μέτρα παρακάτω, τζιαμέ που εντελώς τυχαία βρίσκεται ένα καφενείο με επιγραφές και σημαίες κάποιας ομάδας πορτοκαλί χρωματισμού. Τα λύματα από τις διάφορες επεξεργασίες και διαδικασίες θα μεταφέρονται μέσω υπόγειου αγωγού μερικά μέτρα παρακάτω σε ένα άλλο καφενείο με γαλάζιους χρωματισμούς, δίπλα που το ασημόκολλα. Όλα αυτά εντελώς τυχαία. Η βάση της σκέψης μας είναι η μόλυνση του περιβάλλοντος και πώς θα προστατευτεί. Με αυτό τον τρόπο, η Λάρνακα δε θα επηρεαστεί και δε θα επιβαρυνθεί επιπλέον μόλυνση αφού οι δύο αυτές περιοχές είναι ήδη μολυσμένες με πορτοκαλί και γαλάζια σκατά και δεν μπορούν να μολυνθούν περαιτέρω. Οι λιγοστοί οπαδοί των δύο αυτών ομάδων θα μεταφερθούν στο αστυνομικό τμήμα Λάρνακας όπου θα φιλοξενηθούν για να βρίσκονται όλο και πιο κοντά στο χώρο εργασίας τους.
Τωρά σοβαρά κοπέλλια, ως Green Twin, εμάθαμεν να διεκδικούμεν τζιαι να αγαπούμεν τον τόπο μας. Εμείς πειραματόζωα της κάθε πολυεθνικής εν θα γίνουμε. Βιομηχανικά λιμάνια, αγωγούς, πετρέλαια, μόλυνση τζαι άλλα σκατά έσσο σας.
Για κλείσιμο, ευχόμαστε σε όλα τα αδέλφια μας Καλό Πάσχα, καλές διακοπές, κάμποσο ποτό, φαί, διασκέδαση σε ρυθμούς ΟΜΟΝΟΙΑΣ τζαι πάντα να έχουμεν στο νου μας το πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε πράματα που άλλοι εν είχαν ή εχάσαν λόγω των οικονομικών προβλημάτων που δημιούργησαν κάποιοι παγκόσμια.
Αλληλεγγύη σε όλο το δοκιμαζόμενο λαό.
ΣΥΝΘΗΜΑ ΗΜΕΡΑΣ (δικαιούμαστε δύο τούντην εφτομάν επειδή εν μεγάλη). 1. Ούτε στις Λαμπρατζιές ούτε πουθενά, κάψτε φασίστες για Ιούδες σε κάθε γειτονιά. 2. Φέτος το Πάσκα ο Οβελίας να γυρίζει, γαμώ το αποερλ τζαι ότι το θυμίζει.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ
GREEN TWIN

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με την αελ

Χαιρετίζουμε τον καταπράσινο ΛΑΟ σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Ισοπαλία στο παιχνίδι με τους ρουφιάνους αλλά νικητές της κερκίδας για άλλη μια φορά. Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι όποιος πολεμάει τον Ομονοιάτη είναι σίγουρο πως θα τον πωρώσει και θα τον συσπειρώσει ακόμα περισσότερο. Για άλλη μια φορά ρε ρουφιάνοι σας δείξαμε πως δεν είμαστε σαν εσάς του καναπέ που κλάψατε μέσω ανάρτησης σας ότι δεν γεμίσατε έστω μια κερκίδα. Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζεται σαν "κάτι περισσότερο από μια ομάδα" και αυτό είναι κάτι που δεν θα καταφέρει κανένας μας αντίπαλος και αν το καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά.

Κάτι πανό είδαμε να καίγονται στην βρώμικη νότια του ΓΣΠ που έκλεψαν βρώμικα με την βοήθεια των χρυσών αυγών στην Αθήνα τα πορτοκαλί μουνιά. Ούτε στην Αθήνα με ένα άτομο στην άμυνα δεν μπορείς να πάρεις σκηνικό πορτοκαλί χαφιέ και το αποδεικνύετε μέρα με την μέρα.
Αλήθεια, εσείς που βρίσκεστε κρυμμένοι?!?!

Επόμενος αγώνας τουλάχιστον για την ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι στο αγαπημένο μας Τσίρειο με τους τάχα "no politica". Όλος ο πράσινος λαός καλούμαστε για ακόμα μια φορά να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της ομάδας μας κόντρα στο κατεστημένο της κοπ και του σοφοκλέους. Η πορεία για την Κυριακή θα ξεκινά στις 15:00 από τον σύνδεσμο μας.

Υ.Γ 1: Την Παρασκευή η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών απέναντι στο αποεΡλ για την πρόκριση. Αυτοί οι παίκτες μας έδειξαν πως αξίζουν την υποστήριξη μας και πόσο μάλλον όταν είμαστε αντίπαλοι με τον μισητό εχθρό.

Υ.Γ 2: Την Παρασκευή 11/04 και ώρα 18:00 θα διεξαχθεί τουρνουά Pro Evolution Soccer στον σύνδεσμο μας. Κοπιάστε μάγκες.

Υ.Γ 3: Να προσέχεις χαφιέ. Να ξυπνάς με την ιδέα ότι είναι κάποιος από πίσω σου έτοιμος να σου πάρει ακόμα ένα σκηνικό. Να ξανακοιτάς τα σοκάκια δυο και τρεις φορές πριν να πας στον προορισμό σου. Και όταν περάσει η ανησυχία σου και ηρεμήσεις τότε και μόνο τότε θα με βρεις φάτσα με φάτσα!

Always Loud
Always Proud
Larnaca 9 Crew

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Green Twin: Θα πάω στην ζούγκλα με την -9-

Παρανοϊκέ άρρωστε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ,
Ακόμα μια εφτομά επέρασε και η ομαδάρα μας αρκέστηκε στην ισοπαλία. Σε ένα γήπεδο καμίνι, ακόμα εν εμπορέσαμε να έβρουμε την ομαδούλα του Ιωνά αλλά και τα κοπρόσκυλά του στις κερκίδες. Φαίνεται εξιάσαν την σημαντικότητα του αγώνα τζαι γι’ αυτό εν εκαταφέραν γι’ άλλη μια φορά να κάμουν sold out τα λιγοστά εισιτήρια που είχαν στην διάθεση τους. Εν πειράζει, εν μαθημένα τα μωρά. Την επόμενη στράτα έννα το έχουμεν υπόψιν μας να σας δώκουμεν 300 εισιτήρια πέρκει τα καταφέρετε να τα πουλήσετε. Να ξέρετε ένα πράμαν όμως, έντζε εννα δεχτούμεν αππωμάρες του τύπου 300 του Λεωνίδα κτλ. Είπαμεν να σας αφήκουμεν το chanceνα τα πουλήσετε αλλά όι τζαι να αππωθείτε. Να τη δείτε οι 300 του Ιωνά που πέτυχαν τη χρυσή σελίδα στην ιστορία τους (ποιάν ιστορία anw) για το πρώτο sold out τζαι να αρκέψετε παλληκαρκές. Ξέρετε την κατάληξη των 300. Σας ευχόμαστε την ίδια..Στον τάφο!
Μιας τζαι είπαμε ιστορία, αθυμήθηκα την λέξη προϊστορία. Κλαίτε για ένα πέναλτι (ναι ήταν) που έσιει που το 1926 που ιδρυθήκετε τζαι εν το μόνο που εν σας εδώκαν. Αν αρκέψουμεν εμείς να αναφέρουμε τα πέναλτι που εν μας εδώκαν, να προσθέσουμε τα γκολ που μας ακυρώσαν τζαι τες κόκκινες που εφάμεν χωρίς λόγο, ο αριθμός έννα ξεπεράσει τους νεκρούς του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Μα νόμπου λαλώ. Ρε αχάπαροι, ανίδεοι εκαταντήσετε αηδία. Έννα μας μιλήσετε για αδικία ρε; Ολάν καρτερώ να δω το διαιτητή στο επόμενο ματς αγροτικού με συστάσεις του πουτσομούννι.
Πριν λλίες μέρες εκάμνετε παναήρκα για την 1η του Απρίλη για μιαν εοκα, και θυμήθηκα τον ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου. Ήταν μόνος του μες ένα κρησφύγετο τζαι έξω είχε ένα σωρόν εγγλέζους έτοιμους να τον σκοτώσουν εννεν; Τζαι υποθέτω, ήρωας ο Αυξεντίου τζαι μουννιά οι εγγλέζοι. Σωστά! Αριθμητικά πάντα μιλούμεν. Καλάν ρε μουννόπαννα, ο Αυξεντίου εν ήρωας τζαι τιμούμεν τον, εσείς έρκεστε να μας παρουσιάσετε τους δικούς σας τους φλώρους που εμπήκαν μες το fan clubτης Αθήνας σαν μαγκούθκια? Ρε, το κοπελλούι ήταν μόνον του, τζαι κατεβήκετε να κάμετε “ντου”, τζαι μιλάτε για ένα σκηνικό τζαι διάφορες άλλες μαλακίες. Επιβεβαιώσετε μας γι άλλη μια φορά πόσο κουνελλοειδή μουννάκια είσαστε. Τζείνοι που το εκρατούσαν πας την κερκίδα εν οι ίδιοι με τες μοτόρες που εκάμναν u turn τζαι επέφταν όπως τα jenga μες τες στράτες μετά το ματς? Είσαστε το παιχνιδάκι μας τζαι όποτε γουστάρουμεν παίζουμεν μαζί σας. Οξά είσαστε τζείνοι που εβουρούσαν σαν τα λαγουδάκια της energizer πας την κερκίδα την ώρα που εμπήκαν τα αδέλφια σας οι μπάτσοι? Αλήθκεια ήντα εβουρούσετε? Ολάν εμπήκαν για να σας προστατεύσουν που τη ζούγκλα της 9. Μια ζούγκλα με την 9 για Ταρζάν, εσάς για Τζέην (να σας γαμούμε) και τον ΠΕΤΕβεΙΝΟ για μαϊμού. 
Λοιπόν, σσιηλλόπελλε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ έπαιζα προχτές τζίντο παιχνίδι πας το touch. Τζίνο το «βρες τις διαφορές». Μια φάση πελλέ, ήμουν τζαι νάκκον πάστα ποτά μου, φκάλλει μου δύο εικόνες. Το σήμα του σκατού εκ Λευκωσίας και δίπλα το σήμα του κίτρινου σκατού εκ Λεμεσού. Έννα έφα κανένα 50ευρω μόνον πας τζείντην εικόνα. Εν ήβρα διαφορά. Είναι το ίδιο σκατό τζαι γι αυτό θα έχουν και την ανάλογη αντιμετώπιση. Παίζουμεν τους τούντην Κυριακή τζαι ξέρουμεν ότι έννα πάμεν Λεμεσό, να παρτάρουμε, να σούσουμεν το Τσίρειο και ν’ αποδείξουμε γι άλλη μια φορά ότι και στο Τσίρειο οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ είναι το αφεντικό. Παίζουμε με τους «απολιτικ» που κάμνουν pre game μέστα εθνικόφρωνα σωματεία, με τους «απολιτίκ» που ανεβάζουν ενωτικές. Ελπίζουμεν τωρά που διεκδικεί η ομάδα του Garfield να ακουστούν τζαι νάκκον γιατί μετά που ρουβά στο Τσίρειο, κότες στο ΓΣΠ, ρουφκιάνους πάλε στο ΓΣΠ εβαρεθήκαμεν να είμαστεν μόνοι μας. Θέλουμεν τζαι λλίον ανταγωνισμό ρε κοπέλλια. Να σσιει νάκκον action η κατάσταση. 
Το λοιπόν αγαπούλλα, όποιος τζαι να πιάσει το πρωτάθλημα «καύκος κληρίδης» για μας εν το ίδιο πράμα που. Εμείς θέλουμεν να θωρούμεν παίχτες αζίνες μες το γήπεδο. Να φκάλλουν φωθκιές, ολάν να μασούν σίερα. Τούτη εν η εφκαρίστηση μας τζαι δείχνουμεν σου το με την παρουσία μας. Θέλουμε την Κυριακή να βλέπουμεν τις γατούλες να κλαιν μες το γήπεδο τζαι να αναρωθκιούνται ένταλως τούτη η ομαδούλα διεκδικεί τίτλο. Εμείς εννά είμαστε τζιαμέ να τραγουδούμε, να φακκούμεν πας τα τσιημέντα, να διούμεν τον δικό μας αγώνα όπως εμείς ξέρουμεν, παραδίδοντας μαθήματα οπαδισμού (τώρα και με άτοκες μηνιαίες δόσεις) σε όποιον αλλόθρησκο βρίσκεται απέναντι μας.
ΟΜΟΝΟΙΑΚΚΑ ΜΟΥ, γάμα τους κι εγώ θα τραγουδώ. 
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ GREEN TWIN

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με τους ιωνάδες. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Γεια σας χαρά σας καταπράσινα αλάνια.

Εις πέρας το ματς με τα κοτόπουλα εκ Αμμοχώστου παρόλο που καρδιοκτυπήσαμε λίγο στην αρχή. Η αλήθεια είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν τόσο αποφασιστική όπως τα προηγούμενα τρία παιχνίδια αλλά καταφέραμε επιτέλους και σκοράραμε.
Μέχρι και "print screen" τον δρόμο για Λευκόθεο σου έδωσε δώρο η ΘΥΡΑ 9 ρε μαθητή. Στο επόμενο ματς το "print screen" θα είναι για ΓΣΠ.

Σε ένα πολύ οικογενειακό Ομονοιάτικο κλίμα έγινε η μπουάτ μας την περασμένη Δευτέρα 31/03 με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των αδερφών μας που εκκρεμούν δικαστικά έξοδα. Αδέρφια από όλη την Κύπρο ήταν εκεί να υποστηρίξουν κι'αυτοί την προσπάθεια που κάνουμε για να μην μείνει κανένας αδερφός μας πίσω από κελιά. Ευχαριστούμε ξανά όλα τα αδέρφια που ήρθαν ή έστειλαν εισφορά για το ταμείο των δικαστηρίων.

Αυτή την βδομάδα κάτι δεν είναι όπως τις προηγούμενες. Άρχισε από τώρα και μυρίζει μπαρούτι του Σαββάτου και κραυγές να ακούγονται για ιδανικά και ιδεώδη. Αυτή την βδομάδα καλούμαστε σε πόλεμο αδέρφια. Στον πόλεμο της κερκίδας, του τσιμέντου, των δύο αστικών τάξεων, του ανθρωπιστή και του εκμεταλλευτή, των δύο διαφορετικών κόσμων... Εδώ βγάζεις φωνή αδερφέ... Εδώ παλεύεις για τα ιδανικά σου από μικρός. Εδώ φωνάζεις για τους αδερφούς μας που χάσαμε νωρίς, γι' αυτούς που είναι πίσω από τα κάγκελα, γι'αυτούς που τρέχει ο ιωνάς χωρίς λόγο και αιτία παρά μόνο για το τριφύλλι που έχουνε στο στήθος. Για ακόμη μια φορά θα σταθούμε υπερήφανοι για την ένδοξη ιστορία μας και το περήφανο πράσινο 1948 θα σταθεί εμπόδιο σε κάθε λογής χαφιέ, φασίστα με τα πορτοκαλί.

Όλοι στον σύνδεσμο Παρασκευή για ένα καταπράσινο μαγικό pregame και το Σάββατο στις 16:00 αναχωρούμε για την Βόρεια του ΓΣΠ. Θυμίζουμε πως την Πέμπτη οι μάγκες του φούτσαλ έχουν αγώνα με τους ρουφιάνους της κένεντυ στις 20:30 στο Ελευθερία και Παρασκευή στις 20:00 οι πετοσφαιριστές μας έχουν αγώνα κυπέλλου στο Ελευθερία με τον παφιακό. Όσοι θα πάνε στο βόλλευ η συνέχεια θα είναι στον σύνδεσμο μας όπως προαναφέραμε.

ΘΑ 'ΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΝΤΑ Η ΘΥΡΑ Η 9

Υ.Γ: οι τσάντες σας λουί βιτόν, ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ!




Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Green Twin: Τα σχολεία έκλεισαν νωρις

Σκαλιώτικε άρρωστε πράσινε λαέ,
Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε το σύνθημα μας, "Άρρωστος τρελλός ο Πράσινος Λαός". Το πράσινο τσουνάμι ξεχύθηκε στο ΓΣΠ τζαι έδειξε στους φλώρους τι σημαίνει οπαδισμός. Εν είμαστε οπαδοί της μόδας εμείς ρε. Εν είμαστε οπαδοί μόνο όταν η ομάδα μας πάει για πρωτάθλημα. Είμαστε οπαδοί που αγαπούμε την ΟΜΑΔΑ μας σε ότι θέση τζαι να είναι. Είμαστε οπαδοί που σεβούμαστε την ιστορία της ομάδας μας τζαι που διούμε τζαι την ψυσιεί μας για την Αγαπούλλα μας. Θέλουμε να έβρουμε κάποιους να συγκριθούν μαζί μας.. Μάταια όμως...
Για τούτο τον λόγο εξεκινήσαμε πριν χρόνια, μαθήματα οπαδισμού. Έχουμε ένα μεγάλο παράπονο σήμερα. Ρε μαθητάκια, γιατί εν ήρτετε εχτές; Εβάλαμε σας αδικαιολόγητη απουσία α! Συνήθως έρκεστε καμιά εκατοστή. Τωρά πρέπει να είσασταν 7 οξά 8; Ε αν θα σταματήσετε να έρκεστε να μας το πείτε να το ξέρουμε. Εν έρκεστε Λευκόθεο, εν υπάρχετε στο Θεμιστόκλειο, ε εννά αφήκετε τζαι το Γ.Σ.Π τωρά;
Ρε θέλετε να σας βάλουμε λεοφωριούι να σας μαζεύκει ούλλους μαζί να σας φέρνει; Εννα έρκετε έξω που το σπίτι σας, πιιιπ πιιιιπ την πουρού τζαι να φκένεται έξω. Αλλά εννα κοστίσει λλίο παραπάνο στο συνολικό ποσό των μαθημάτων. Έτσι εκάμναμε τζαι εμείς που είμασταν 12 χρονών τζαι επιέναμε Αγγλικά τζαι ξέρω γω...
Όι ρε οκ. Ξέρουμε τον λόγο που εν ήρτετε. Πρέπει να εχαθήκετε πάνω στα βουνά που τζίνη την μέρα στο Θεμιστόκλειο. Ρε έχουμε σας για πλάκα. χαχαχα μαθητάκια. Πρ πρ πρ... Έλα ρεε.. Πρ πρ πρ.. Έλα καλή μου κοτούλα... Ρε γιατί εν κατεβάζετε στο iphone 5S (που σας αγόρασε ο μπαμπάς) τζίνο το application "map of cyprus" πέρκι τα έβρετε να έρτετε στο μάθημα σας; Αααα άκυρο ρε εξίασα. Πάνω στα βουνά εν πιάννει Wifi αλόπως. Άμπατζε λοαρκάζετε να κάμετε κανένα εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα τζαι εμείνετε τζιπάνω ρε; Αλλά σε ποιούς εννα μας πουλήσετε τωρά; Εδώκετε μας στους Άγγλους, μετά στους Τούρκους, τωρά σε καμιά Γερμανία, Αμερική; Κρίμα ρε γαμώτο, εσάπισε τζαι ο αρχηγός σας, ήταν να σας δώκει καμιά συμβουλή. Ξέρει που πρώτο σιέρι τες προδοσίες. Τζαι στες καλύτερες τιμές.
Παρεπιπτόντος. Και το κορμί αν λιώσει δεν μπαίνετε βαρώσι. Οι υπόλοιποι βαρωσιώτες μπορεί να παν, εσεις όμως εν θα μπείτε γιατι εννα είσαστε στα βουνά ακόμα. Αλλά που την άλλη, τζαι να μεν είσασταν στα βουνά, πάλε εν θα εμπένετε ρε. Εκάμετε τόσο κόπο να το πουλήσετε. Εννα πάτε τζαι πίσω τωρά; Διευκρινίζουμε ότι τζαι το βαρώσι θέλουμεν το, τζαι ούλλα τα κατεχόμενα. Τζίνους που εν θέλουμε εν τους φασίστες.
Λοιπόν κοτούλλες, ετοιμάστε το εξοχικό μας τζαι που εννα έρτουμε εννα είναι σχεδόν καλοτζαίρι. Θέλουμε πισινούα α! Τζαι καθαρίστε λλίο τα πίτουρα! Ξημαρισμένες κοτούλες.. Ντροπή ρε! Εννα θέλουμε τζαι τες γενετζιες σας να μας κάμνουν αέρα με φοινιτζιά. Τζαι ότι προκύψει μετά... Άτε, να σας δώκουμε τζαι τζιάμε λλία free μαθήματα οπαδισμού..
Άρεσε μου που επροηγήθηκετε 0-1 τζαι έγινε ματζελιό!!!! Μιλούμε εσηκωστήκαν τζαι οι 7 οπαδοί σας που τες καρέκλες τζαι εσούσαν το γήπεδο. χε χε χε. Θέλετε να ονομάζεστε τζαι "Κυρία"? Ως το πουτάνα ναι. Κυρία όμως.....?? Ρε εκάμετε εταιρία αλλά πάλε είσαστε πελάτες μας. Δηλαδή αν γινεί η ΟΜΟΝΟΙΑ εταιρία, εννα σας έσιει για στανταρ πελάτες! Μαθητάκια μου....
(Ούτε που να σκεφτεί κανένας να μιλήσει για να γίνει εταιρία η ΟΜΟΝΟΙΑ. Προειδοποιούμε!)
ΟΜΟΝΟΙΑ ερκούμαστε σε σένα. Είναι γεγονός ότι μετά το πέναλτι μόνο εμείς υπήρχαμε στο γήπεδο. Αν επέζαμε τη μάππα που επέξαμε με αποερλ τζαι φυγά ήταν να μιλούμε για καμιά τουζίνα τωρά. Είμαστε ευχαριστημένοι που την νίκη αλλά οι δυνατότητες μας εν πολλά πιο μεγάλες. Την άλλη εφτομά έχουμε τον αιώνιο (λαγό). ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!! Μασήστε τους ρε! Δείξετε τους ποιο είναι το αφεντικό. Εννα αντιμετωπίσουμε 11 πέχτες τζαι 3 διαιτητές το επόμενο Σάββατο. Το κατεστημένο θα κάμει τα πάντα για να μεν νικήσουμε. Θέλουμε σας βράχους. Γαμήστε τους. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι τζιαμέ για ακόμα μια φορά να δώκει την δική του μάχη. Εσείς που θα μπήτε στο γήπεδο τελειώστε τους. Παλέψετε το παράρτημα ολόκληρο, τζαι θα είμαστε στο πλευρό σας! Ούτε διαιτησία εννα φοηθούμε ούτε τίποτε. Άλλωστε συνηθισμένα τα βουνά που τα σιόνια.
Λοιπόν παίδες. Σημειώστε: Δευτέρα 31/3 (πόψε ρεεεε) στο φαν κλαπ μας στην Λάρνακα, λαϊκή έντεχνη βραδιά. Είσοδος μόνο 5 ευρώ και όλα τα λεφτά θα δωθούν για τα δικηγορικά έξοδα των αδελφών μας που άδικα τους σέρνει στα δικαστήρια η βρωμιά του παρακράτους. Ετοιμαστείτε για πολλή τραγούδι, χορούς τζαι ποτό. Κοπιάστε αδέλφια να τα πιούμε τζαι να διασκεδάσουμε παρέα. Θέλουμε να μεγαλώσει τζιάλλο η οικογένεια μας. Όλα τα αδέλφια ευπρόσδεκτα. Οι κουννούες εννα έχουν τζαι μπόλικο MOYXTI άλας για να πίνετε παραπάνο ποτό. χε χε χε χε
Κάμε μας μία π...α και αντε γειάα, Ιωνάαα....
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ!
GREEN TWIN


Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με τις κότες

Χαιρετίζουμε τον απανταχού ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ κόσμο ανά το παγκόσμιο.

Μετά και από την κατατρόπωση του απόλλωνα στο Τσίρειο, είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την παρουσία της ομάδας μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιζε τον ρουβά εκ λεμεσού στο μισό γήπεδο με συνεχείς ευκαιρίες για γκολ. Τα τραγελαφικά λάθη της διαιτησίας κόστισαν πάλι στην ομάδα μας την νίκη αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε δύο τρανταχτά πέναλτι που δεν τα είδε ποτέ. Αλλά έτσι γουστάρουμε την ομάδα. Με τσαμπουκά από την αρχή μέχρι το τέλος για την νίκη. Η ΘΥΡΑ 9 κέρδισε την μάχη της κερκίδας για άλλη μια φορά και στο τέλος με την βοήθεια του υπόλοιπου κόσμου έστειλε τον φυγά για ιδιαίτερα σε ωδείο αφού έτσι κι' αλλιώς από εκεί ξεκίνησε.

Προχωρούμε στο επόμενο ματς που είναι η ανώμαλη κότα μαθήτρια που δεν λέει να βάλει μυαλό. Περιμένουμε την ίδια αντιμετώπιση από τους παίκτες για τον αγώνα αλλά μ΄αυτούς θέλουμε την ταρίφα στο πλεκτό. Γουστάρουμε να 'ρθείτε πολλοί ρε μαθητές να δούμε και εμείς πότε θα γυρίσει ο τροχός που γράφετε στους τοίχους. Ελάτε να σας δώσουμε τον τροχό της φάπας να γυρίσετε. Τα κομμάτια στον τροχό είναι κατά σειρά: 1 φάπα, 2 φάπες, 3 φάπες, ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ.
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τρέχετε σαν κοτόπουλα στον κάμπο.
Καλούμε τον κόσμο μας το Σάββατο σε ένα μαγικό pregame στον σύνδεσμο για το ματς της Κυριακής με την ανώμαλη, με δωρεάν σούβλα για τα αδέρφια μας, με ποτό και γλέντι. Την Κυριακή ξεκινούμε όλοι μαζί από τον σύνδεσμο στις 16:00

Την Δευτέρα 31/03 θα έχουμε έντεχνη βραδιά με ζωντανή μουσική στον σύνδεσμο με είσοδο 5 ευρώ για τα αδέρφια μας που εκκρεμούν έξοδα δικαστηρίων και δίκες, Κοπιάστε να τα πιούμε παρέα και να στείλουμε την αλληλεγγύη μας στους συλληφθέντες και την στήριξη μας.

Λευτεριά στους οπαδούς
Λευτεριά στα αδέρφια μας
A.C.A.B

Υ.Γ: Στέλνουμε ένα μεγάλο μπράβο στον Ντίνο Φοινικαρίδη για το ντοκυμαντέρ που έδειξε το κρατικό κανάλι την Πέμπτη 27/03 για την πολιτικοποίηση των κυπριακών ομάδων. Κρατούμε την τελευταία κουβέντα του.
"Δεν είναι κακή η πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου. Αλλά το ποδόσφαιρο μας θα είναι καλύτερο χωρίς την εμπλοκή κομμάτων."

Υ.Γ2: Ο Χρίστου του ελαμ πρόλαβε τα χειρότερα μας είπε χωρίς ανάμειξη στην επίθεση στην λεμεσό. Έμεινε να μας πει πως υποστηρίζει ομοσπονδία και ότι είναι υπερασπιστής της επαναπροσέγγισης.

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ...

Σκαλιώτικε άρρωστε πράσινε λαέ,
Έτυχε εχτές τζαι είδα ένα γκρουπ μέστο φέισπουκ "Η Λάρνακα αλλάζει και μας αρέσει". Εδιερωτούμουν τι άρεσε του πελλού τζαι ήρτε του να κάμει τούτο το γκρουπ. Οι δρόμοι? Που για να παείς σε απόσταση 10 μέτρων θέλεις 25 - 30 λεπτά? Οξά τα 2-3 κλαπ που έσiει η σκάλα τζαι συνάουνται ούλλοι οι μάντιες τζαι παίζουν τους ωραίους? Οξά τα 10 καφέ (αλλά ούλλοι οι μάντιες συνάουνται σε 1)? Εσκέφτουμουν, εσκέφτουμουν αλλα εν εμπορούσα να μπω στην φαντασία του.. Επεράσαν 5-6 λεπτά τζαι εν έβρισκα κάτι. Μετά πελλούι μου, εθυμήθηκα την μεγαλύτερη αλλαγή που έγινε στην Λάρνακα μετά από πολλά χρόνια. Μια αλλαγή που μας έφτασε στα ίδια επίπεδα με τες υπόλοιπες πόλεις. Το φαν κλάπ του άρρωστου πράσινου λαού είναι πλέον γεγονός ΚΑΙ στην Μαντούπολη. Επιτέλους τζαι ένα καλό δαμέσα.
Ναι, μετά που πολλές δυσκολίες, οικονομικές κυρίως, το οπαδικό κομμάτι του πράσινου λαού στην Λάρνακα έσiει τη δική του στέγη. Που τη μέρα που το ανοίξαμε, το τραγούδι τζαι το ποτό έγινε καθημερινότητα. Με την ευκαιρία τούτη καλούμε σας ούλλους σήμερα η ώρα 8 να έρτετε να γιορτάσουμε με σούβλες και ποτό πολύ, την ποδοσφαιρική άνοδο της σiηλλάκας μας.
Μετά την ολοκλήρωση τζαι του 2ου γύρου του πρωταθλήματος καύκος κληρίδης η ομάδα μας εβρέθηκε στην 5η θέση. Τα προβλήματα μας ήταν πολλά και διάφορα κατά την διάρκεια της χρονιάς. Εμπήκαμε στα μπαράζ. Επέξαμε για πλάκα τους ρουφιάνους εκ Λευκωσίας. Εταράξαμεν τους. Τζαι στο γρασίδι τζαι στο τσιμέντο..
Μετά που 4 μέρες είπαν μας να παίξουμε κάτι άλλους φλώρους στην Λεμεσό. Κάτι πρέπει να γίνει με τούτη την ΚΟΠ όμως. Έ εν γίνετε να μας λαλούν ότι την Κυριακή 23/3 παίζει απόλλων - ΟΜΟΝΟΙΑ τζαι να πιέννουμε στο γήπεδο τζαι να μεν υπάρχει ο απόλλωνας. Εν γίνετε να χωρίζουν ρε κουμπάρε τες κερκίδες τζαι να λαλούν "η δυτική για τους φίλους του απόλλωνα τζαι η ανατολική για τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ" αλλά μόνο οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να υπάρχουν.
Οι οι σοβαρά τωρά. Ρε ρουβάες, έσιετε το όνομα αλλά την χάρη όι. Ρε φκάρτε λλίη φωνή. Μεν είσαστε τόοοοσο... γκει ρουβάες ρε. Παλιόφλωροι! Επαραδώσαμε σας 90 λεπτά μαθήματα κερκίδας, μαθήματα ψυσιής τζαι μετά εσυνεχίσαμε το party στο γήπεδο μας ώσπου να φύει τζαι ο τελευταίος ρουβάς μαθητής μας. Επερίμενε σας έξω η μάμμα να σας πάρει σπίτι. Όπως έρκετουν εσταμάτησε τζαι στον sunfresh τζαι επιασε σας γαλατάκι?
Εφέρε κάποιος τζίνη τη σημαία του γρίβα πάλε. Ρε, αν πω στους μισούς μεστην κερκίδα σας το όνομα γρίβας εννα νομίζετε λαλώ σας chivas ρε μαννοφλωροι, ανιστόρητοι, φασίστες. Που πάτε στην σαριπόλου τζαι πίνετε ένα ποτηρούι ουίσκι με μπόλικη coca cola τζαι νομίζετε ότι είσαστε πελάρες αλκοολικοί. Ρε αν το μάθει η μαμούα σας ότι είπιετε ουσκι εννα σας κάμει τέττε.
Που λαλείίίς.... τζίνη την σημαία του γρίβα ρε.. η άποψη μου είναι να την βάλετε σε ιστό. Που τζίνο που βάλετε τες ελληνικές. Τζαι μετά μπήξετε την ολόκληρη τους κόλου σας ρε μαννόφλωροι φασίστες! Μαζί τζαι τες σβάστιγκες τζαι τες ενωτικές σας.
ΟΜΟΝΟΙΑΚΚΑ μας συνέχισε έτσι. Πολέμα. Πολέμα το κατεστημένο. Κωστάκη, συνέχισε έτσι τζαι θορώ να πετυγχαίνεις πολλά στην ομάδα! Ο κόσμος είναι στο πλευρό σου. Όσο σε αγαπά ο κόσμος, να περιμένεις όμως αλλό τόση κριτική. Ο περήφανος κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι απαιτητικός. Θέλουμε γκολ. θέλουμε θέαμα. Θέλουμε ψυσιή στο γήπεδο, θέλουμε δύναμη τζαι πάθος. Θέλουμε να γαμήσετε την όρνιθα την άλλη εφτομά. Τούτο μόνο προς το παρόν. Ταράξετε τους μέστο γήπεδο, να τους ταράξουμε στην κερκίδα. ΓΣΠ Καμίνι, κότα να μην μείνει!!
Λοιπόν αδέλφια σας χαιρετούμε. Πόψε μεν ξεχάσετε μούχτη σιοιρινή σούβλα στο φαν κλαπ μας. Θα σας περιμένουμε δίπλα που το μαγκάλι, με πολλή ποτό! Τζαι Κυριακή έσhει κοτοπουλάκια στο ΓΣΠ για όσους εν τρων τον σιήρο.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ!
GREEN TWIN

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με τον απόλλωνα

Γεια χαρά σε όλα τα πράσινα αδέρφια.

Στο ίδιο έργο θεατές στο ματς με τον ρουφιάνο της χώρας που δεν δικαιούταν με καμιά δύναμη τον πόντο που πήρε την Τετάρτη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εμφανίστηκε επιτέλους με τα μαχητικά της ρούχα γεμάτα θέληση για νίκη και κατατρόπωση του αντιπάλου που αγωνιζόταν για πολλοστή φορά με 14 παίκτες. Το μαύρο κοράκι της ανατολικής πλευράς θύμισε τον χαπέσιη με τις πορτοκαλιές υποδείξεις του. Για το καλό της ομάδας ο πράσινος λαός δεν ξεχνά ποτέ τις αδικίες που πέρασε ούτε πριν 10 χρόνια αλλά ούτε και πριν 60 χρόνια.
Για ακόμα μια φορά το βόρειο πέταλο έδινε παλμό στην ομάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο ενώ τα πορτοκαλί μουνιά δεν ακούστηκαν ούτε στο ελάχιστο. Ο κόσμος έστελνε το πάθος του για την νίκη αλλά η πουτάνα μπάλα δεν μας έκανε το χατήρι, αλλά ούτε και ο μασιάς.

Σε ένα πόλεμο που δεν θα νικήσει ποτέ κατάφερε και μπήκε ο ιωνάς και τα τσιράκια του, με την ΘΥΡΑ 9 να δέχεται αλλεπάλληλες προκλήσεις από την προηγούμενη Παρασκευή μέχρι και σήμερα. Εδώ δεν σταματήσαμε τους αγώνες μας σε πιο δύσκολες περιόδους για την ΟΜΟΝΟΙΑ όπως το 1948 και θα τα βάλουμε κάτω τώρα; Τώρα που μας πνίγει το δίκαιο για τα φυλακισμένα αδέρφια μας, για τα εντάλματα που βγάζετε χωρίς λόγο και αιτία για τα σπίτια μας; Κουφάλες δεν ξοφλήσαμε και πάντα θα μας βρίσκετε μπροστά σας σε ότι αδικία προκαλείτε από εσάς και τους μαστόρους σας.

Αύριο Κυριακή καλούμαστε για ακόμα μια φορά να είμαστε δίπλα στην ομάδα και να κάνουμε το Τσίρειο καζάνι αφού μόνο εμείς μπορούμε. Η ομάδα μας θέλει δίπλα της αφού μας έδειξε την προηγούμενη Τετάρτη πως υπάρχουν δυνατότητες για πολύ πιο ψηλά. Πόσο μάλλον όταν έχεις έναν Κωστάκη, έναν Ράουφμαν και ένα Άκη στον πάγκο που ξέρουν πολύ καλά τι θα πει ΟΜΟΝΟΙΑ και πράσινος λαός. Αναχωρούμε λοιπόν αύριο από τον σύνδεσμο στις 14:00 για μια καταπράσινη πορεία που έχει τελικό προορισμό το Τσίρειο και το τρίποντο.

Υ.Γ-1 "Να νιώθετε βαθιά μέσα σας οποιαδήποτε αδικία διαπράττεται ενάντια σε οποιανδήποτε γωνιά του κόσμου. Είναι η πιο όμορφη ιδιότητα ενός επαναστάτη."
-Ερνέστο Τσε Γκεβάρα

Υ.Γ-2 Η Κύπρος είναι μικρή. Πόσο μάλλον όταν δεν φοράτε στολές!


Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με τους αιώνιους ρουφιάνους

Χαιρετίζουμε την μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Και επισήμως μπήκαμε σε διαβολοβδομάδα μετά και από το σφάξιμο του αναστασίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ερμή. Οι μαθητές πηδούν από λόφο σε λόφο στα χωράφια κι' εμείς ακόμα εδώ. Να επισημάνουμε όμως πως κάποια αδέρφια μας είναι στα κελιά μετά από την υπεράσπιση των παικτών μας στο βόλεϊ την Παρασκευή. Στέλνουμε την ανεξέλεγκτη αλληλεγγύη μας, την δύναμη αλλά και την οργή μας στο πρόσωπο της αστυνομίας.

 Με τις όποιες αποτυχίες που μας γέμισες τον τελευταίο χρόνο, με όση υπομονή μας έχει απομείνει, με όσα νεύρα μας έχεις κάνει θα είμαστε εκεί. Στο πέταλο για πάρτη σου αλλά και για την αιώνια κόντρα μεταξύ του καλού και του κακού. Με τον αιώνιο ρουφιάνο, με τον καταδότη της αστυνομίας, με τον κουτσοκούμνη, με την κοπΡΙΑ. Μ'αυτούς που σε έδιωξαν με το έτσι θέλω για τα πολιτικά σου πιστεύω και για τα φρονήματα σου να είσαι πάνω απ' όλα άνθρωπος. Αλλά να ξέρεις πως φοράς το ΠΡΑΣΙΝΟ. Το χρώμα της ελπίδας. Κόντρα σε κάθε κατεστημένο και διαιτησία, κόντρα σε κάθε βρώμικο φασίστικο μυαλό θα είμαστε εκεί να σας θυμίσουμε πως το αγνό ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ πνεύμα δεν πεθαίνει ποτέ και πάντα θα είναι περήφανο με τις σημαίες και τα λάβαρα ψηλότερα από ποτέ.

Καλούμε τα αδέρφια μας να έχουν πρώτο καθήκον την φωνή και τον παλμό στο γήπεδο και μετά τα υπόλοιπα. Τους δείξαμε πάμπολλες φορές τι σημαίνει ΘΥΡΑ 9 και δεν θα κωλώσουμε ούτε σε προγνωστικά αλλά ούτε και σε διαιτησία. Όλοι οι πράσινοι συμπολίτες μας κοπιάστε σύνδεσμο την Τετάρτη για να ξεκινήσουμε όλοι μαζικά για μια καταπράσινη πορεία προς το ΓΣΠ και για την κερκίδα.

"ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ,,,
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ..."

Always Loud
Always Proud
L9C


Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με τον ερμή αλλά και για τον αιώνιο αρχηγό

Χαιρετίζουμε τα απανταχού αδέρφια κατά μήκος και κατά πλάτος του πλανήτη.

Μετά και από το παιχνίδι με τον "ηθικό" δεν μας μένει κάτι άλλο παρά να ελπίζουμε για το καλύτερο για την φετινή σεζόν που είναι η έξοδος στην Ευρώπη. Που σε κατάντησαν ρε Βασίλισσα... Να έχουμε αγώνα με τον εθνικό εντός έδρας και να παίζουμε άμυνα με αντεπιθέσεις για 82 λεπτά. Είναι φανερό πλέον ότι δεν απέμειναν ψυχικά αποθέματα στην ομάδα και εδώ αναλαμβάνουμε εμείς. Περισσότερο τραγούδι, περισσότερη φωνή για να ανεβάσουμε τον κάθε παίκτη ψυχολογικά μέχρι να φτάσουν τον Μορέιρα έστω και ψυχικά.

Πλέον μπήκαμε σε ρυθμούς ντέρμπι και δεν μιλούμε για τον ερμή επειδή αυτό θα ήταν αίσχος για το μεγαλείο και την ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Απλά το Σάββατο καλούμαστε να δώσουμε ένα δύσκολο ματς για να αναπληρώσουμε τις ελπίδες μας για τετράδα. Το πάρτυ ξεκινά από το πρωί στον σύνδεσμο μας που θα περιμένουμε και τα αδέρφια μας από τις άλλες πόλεις για να ξεκινήσουμε για πρώτη φορά την πορεία από τον πολυπόθητο σύνδεσμο που οργανώνουμε και κτίζουμε περήφανα εδώ και καιρό. Η μπουτίκ της ΘΥΡΑΣ 9 θα βρίσκεται στον σύνδεσμο από της 13:00. Ευπρόσδεκτα όλα τα αδέρφια από παντού για τραγούδια και συνθήματα από το πρωί.

Να καλωσορίσουμε πίσω στο σπίτι του τον αιώνιο αρχηγό που περιμένουμε εδώ και καιρό. Ως οργανωμένοι πιστεύουμε ότι μετά τον αχρείαστο τερματισμό του Σαβέβσκι ο Κώστας με τον Άκη είναι η καλύτερη επιλογή σε θέμα ψυχολογίας και ηθικού. Ελπίζουμε και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο δύσκολο έργο που ανάλαβαν και είμαστε ευχαριστημένοι που πλέον προπονητές και οργανωμένοι έχουν ακριβώς τις ίδιες βλέψεις για την Βασίλισσα μας.

Τέλος, δεν έχουμε σκοπό ούτε να διχάσουμε αλλά ούτε και να μοιράσουμε τον κόσμο μας. Σκοπός μας είναι η ομόνοια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και να αρχίζει το σωματείο να ξεφεύγει από τον οικονομικό βάλτο που έβαλαν προηγούμενες διοικήσεις που είχαν τις ίδιες βλέψεις με την διοίκηση του τώρα.   Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με άτομα που πολέμησαν την ΘΥΡΑ 9 και τις ιδέες της, αφού η ΘΥΡΑ 9 πλέον αποτελεί το αγνότερο κομμάτι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είμαστε όμως διατεθειμένοι να δουλέψουμε σκληρά, όπως πάντοτε άλλωστε, για να επιστρέψει η Βασίλισσα εκεί που της αξίζει.


              ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ
                                 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ
                             ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΝΟΙΑ 


Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Εκλογές εν όψη, ανώμαλη και ηθικός

Χαιρετίζουμε τον περήφανο πράσινο λαό.

Το μεγαλύτερο γεγονός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 του Φλεβάρη στην σύγχρονη ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα δείξει τον δρόμο για το που βαδίζει το λαοφιλέστερο σωματείο της Κύπρου.
Δυστυχώς κάποιοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου ή εθελοτυφλούν για το μέλλον της αγαπούλας μας, που παλεύει με διοικήσεις εδώ και δεκαετίες. Ο λόγος για τον Δώρο Σεραφείμ και τον συνδυασμό του που ακόμα να μας πείσει για τον λόγο που έβαλε υποψηφιότητά ή έστω να μας δείξει κάποιο πλάνο που να έχει βάση για την σωτηρία της ομάδας μας από τα χρέη που οι ίδιοι συνδυασμοί έβαλαν στην τράπεζα, αλλά και για την υποθήκη των Χαλεπιανών που από δεκάδες εκατομμυρίων τώρα αξίζουν 7-9 εκατομμύρια. Αυτοί που δεν μας αναγνωρίζουν και δεν θέλουν να έχουν πάρε δώσε με την ΘΥΡΑ 9, είναι αυτοί που κατέστρεψαν την ομάδα μας και αυτοί που έχουν σκοπό να το ξανακάνουν.

Το ότι καθοδηγούνται από κάπου αυτοί οι συνδυασμοί (βλέπε Μ.Ν, Δ.Σ) είναι πλέον δεδομένο και όλοι ξέρουμε από που γεννιούνται. Αλλά σκασίλα μας αν προέρχονται και από την πρώην Σοβιετική ένωση και δεν βλέπουμε την Βασίλισσα μας να κατακτά τους θρόνους της και να αγγίξει πλέον αυτή την ευρωπαϊκή διάκριση αλλά κυριότερα να ξεχρεώσει τα 17 εκ. που χρωστά(με-τε) σε παίκτες που δεν θα τους ξαναπούμε για άλλη μια φορά.

Χωρίς φανατισμό και παρωπίδες καλούμε όλα τα αδέλφια μας, Θυραεννιώτες και μη, να βάλουν το χέρι στην καρδιά και να ψηφίσουν τον συνδυασμό που τουλάχιστον μας έδωσε τα πλάνα του για την οικονομική διαχείρηση, οικονομική εξυγίανση και διαφάνεια και όχι μυστικοπάθεια. Αυτός ο συνδιασμός είναι της "Εναλλακτικής Πρότασης". Μπορείτε να βρείτε το πλάνο εδώ:
Αυτοί που έσβησαν μέλη χωρίς λόγο από το σωματείο με τον πιο φασιστικό τρόπο είναι πλέον στα σκαλιά και προσπαθούν και πάλι να εισχωρήσουν με το έτσι θέλω στο σωματείο. Αυτοί που έσπειραν διχόνοια και αυτοί που δουλεύουν με το καταστατικό του "κόμματος" (βλέπε βίντεο) είναι έτοιμοι να ξανά δολοφονήσουν τα όνειρα μας για τις μίζες τους και τις οδηγίες τους από τους πιο πάνω.
Στην τελική, με το που θα ξημερώσει το Σάββατο, όλοι θα είμαστε στην ίδια μοίρα και να ευχόμαστε πως η Βασίλισσα μας θα βρει τα πόδια της και θα σωθεί από τον καπιταλιστικό φονιά της περιόδου που ζούμε.

Την Παρασκευή έχουμε αγώνα τίτλου με την ανώμαλη στο βόλεϊ στο στάδιο Ελευθερία και ώρα 8:00. Καλούμαστε όλοι να δώσουμε το παρών μας και να σπρώξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στον τίτλο όπως ονειρευόμαστε από κάθε αρχή της σεζόν για οποιοδήποτε άθλημα.

Τέλος, το Σάββατο έχουμε αγώνα με τον ηθικό και έχουμε καθήκον να πάμε στο γήπεδο για να φωνάξουμε για την πάρτη της αλλά και για να κάνουμε και την δική μας εισφορά στο σωματείο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ


Το τραγούδι της εβδομάδας:


Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση για το μεγάλο πάρτυ και για την προκλητική αστυνομία

Πλέον δεν μπορούμε να ελπίζουμε για πολλά πράγματα σε αυτή την σεζόν από την ομάδα μας. Αποκλεισμός από το κύπελλο και πλέον παραμένουμε πέμπτοι στον βαθμολογικό πίνακα. Ας βοηθήσουμε την ομάδα να βγει στην Ευρώπη για να μπορεί να κλείσει έστω και μικρές οικονομικές τρύπες.

Τα "όργανα" της τάξης και της αστυνομίας έκαναν για άλλη μια φορά τα αίσχιστα με τον κόσμο μας. Προκαλούσαν με πρόβλημα στην είσοδο, κλέψιμο κασκόλ και σημαιών αλλά κατά τα άλλα εμείς είμαστε οι ταραξίες και oi hooligans. Δείχνουν για πολλοστή φορά ότι είναι εκεί για να χτυπούν τον κόσμο μας απλά και μόνο για τις ιδεολογίες του. Οι ρόμποκοπ έστειλαν στο νοσοκομείο αδερφό μας για τον λόγο ότι ήθελε πίσω το κασκόλ του. Γι΄ αυτό στέλνουμε ένα μήνυμα στους μπάτσους.
"Βγάλτε την στολή σας και ελάτε με τα χέρια ρε μαλάκες. Να δούμε πόσο βαρούν τα δικά σας και ποιοι στο τέλος θα κάνουν εισαγωγή στο νοσοκομείο."

"ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΙΑ

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!"

Επιτέλους η μέρα έφθασε αδέρφια. Το μεγάλο μας πάρτυ δεν απέχει περισσότερο από κάτι ωρίτσες που θα ξεσηκώσουν την Λάρνακα σε τρελούς ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ρυθμούς όπως μόνο η ΘΥΡΑ 9 μπορεί να διασκεδάσει. Σας περιμένουμε για να περάσουμε μια Παρασκευή  όπως ο κάθε Θυραεννιώτης θα ήθελε να περάσει, να φάμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε. Η μεγαλύτερη βοήθεια για το κλιμάκιο μας στην Λάρνακα είναι να υποστηρίξουμε το σημερινό πάρτυ.

Η παρουσία μας επιβάλλεται.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Larnaca 9 Crew
Loud & Proud


Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Vamos για Τσίρειο, Vamos για κύπελλο

Χαιρετίζουμε τα καταπράσινα αδέρφια ανά το παγκόσμιο.

Την Τετάρτη 19/02 καλούμαστε όλοι να δώσουμε το παρόν μας στον κρισιμότατο μέχρι στιγμής αγώνα της σεζόν και να σπρώξουμε την Τριφυλλάρα μας στην πρόκριση έναντι στον ρουβά της Λεμεσού. Το Τσίρειο αναμφισβήτητα θα είναι ένα πράσινο καζάνι έτοιμο να εκραγεί αν οι παίκτες μας το θελήσουν όσο κι εμείς. Το 2-1 του πρώτου αγώνα δίνει λίγο περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στην ομάδα μας αλλά με την παρουσία μας στην Λεμεσό θέλουμε να κάνουμε σίγουρη την πρόκριση και να στείλουμε τον ρουβά εκεί που του αξίζει.

Σε μια άλλη εξέλιξη, θυμίζουμε και επαναλαμβάνουμε τις προσκλήσεις μας για το πράσινο πάρτυ στο Μάρε στις 21/02. Πλέον μπήκαμε σε τελική ευθεία για πλέον το μεγαλύτερο event που έχει γίνει ποτέ στην πόλη της Λάρνακας από οπαδικό μας σύνολο και θα χαρούμε να δούμε όλα τα αδέρφια μας, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε για την ομάδα, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να περάσουμε μια νύκτα όπως μόνο η ΘΥΡΑ 9 μπορεί να διοργανώσει. Μπορείτε να μάθετε πληροφορίες για το πάρτι με το να μπείτε σ'αυτό το link https://www.facebook.com/events/282429655241081/

Για πληροφορίες για το παιχνίδι κυπέλλου με την μοτίτσα της Λεμεσού, για το πάρτι αλλά και για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη στην Λεμεσό μπορείτε να στείλετε μήνυμα μέσω facebook.


ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΦΥΓΑ
ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ

Φωτογραφία της εβδομάδας
  




Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με τα κούκλια και άλλα

Γεια σας αλάνια.
Σήμερα ήμερα του ρουφιάνου Βαλεντίνου έχουμε πρόβλημα εμείς οι καψουρωμένοι. Όλοι για την ίδια αγαπούλα έχουμε ερωτευθεί, όλοι γι΄ αυτήν έχουμε χάσει τις φωνές μας, τα χρόνια μας, τα λεφτά μας και πάει λέγοντας...
Αλλά ακόμα είμαστε εκεί, στο πλάι της για να μην μείνει ποτέ μονάχη στα έρμαια των εντός αλλά και των εκτός.

Πάμε στον αγώνα με τον ρουβά.
Για πρώτη φορά μετά την απόλυση του Τόνι είδαμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ που έχει καιρό να μας θυμίσει τις καλές εποχές. Δεν πιστεύουμε να υπάρχει έστω και ένας οπαδός μας που ήταν αισιόδοξος πριν από το ματς με την μοτίτσα της Λεμεσού. Στο τέλος μας τα χάλασε λίγο η Τριφυλλάρα αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως αν αγωνιστούν με το ίδιο πάθος και σθένος, όχι μόνο θα πάρουμε την πρόκριση αλλά θα κτυπήσουμε και το κύπελλο στον τελικό.

Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα και η αγαπούλα του βόλεϊ έχει σημαντικό αγώνα με τους ρουφιάνους του βαλεντίνου. Αν πάρουμε την νίκη, κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου αλλά και ένα σπρώξιμο του ρουφιάνου στην 2η κατηγορία. Το καθήκον μας δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά όλα τα αθλήματα που περιέχουν το πράσινο τριφύλλι του 1948. Στις 20:00 ξεκινά το πάρτυ αδέρφια.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Για το ματς με τα κούκλια πλέον θα είμαστε στο σπίτι μας στο Βόρειο πέταλο και το μόνο που χρειάζεται είναι νίκη για να διατηρήσουμε την διαφορά μας από την ανώμαλη και να ανεβούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στον βαθμολογικό πίνακα. Για πληροφορίες για τον Σαββατιάτικο αγώνα μπορείτε να στείλετε μήνυμα μέσω facebook.

Τέλος, θα θέλαμε να σας θυμίσουμε το πάρτι στις 21/02 στο Μάρε όπου η ΘΥΡΑ 9 ΛΑΡΝΑΚΑΣ διοργανώνει μια καταπράσινη νύκτα στο τέλος του Μακένζυ. Όλα τα αδέρφια ανά το παγκύπριο είναι καλεσμένα για την πιο πράσινη νύκτα της Λάρνακας που θα μείνει για καιρό στην ιστορία.
Θυμίζουμε πως το τηλέφωνο για κρατήσεις είναι 96376686


Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ
ΜΑ ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΑ ΠΙΝΩ
ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ

ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ...
ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ

ΟΛΟΙ ΒΟΛΛΕΥ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 20:00
ΑΠΟΥΣΙΑ = ΠΡΟΔΩΣΙΑ



Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με σαλαμίνα

Πλέον δεν χρειάζεται να κάνουμε πρόλογο και επίλογο. Θα βαδίζουμε όπως η ομάδα. Ούτε αρχή ούτε τέλος η ΟΜΟΝΟΙΑ στους τελευταίους αγώνες που μοιάζει με μια ομάδα φοβισμένη να αντεπεξέλθει της ιστορία της.

Είναι φανερό πως ψυχολογικά δεν είμαστε και στον καλύτερο μας εαυτό και φαντάζει δύσκολο να πείσεις τον κόσμο μας πως αυτή η ομάδα έχει κάποιες πιθανότητες τουλάχιστον να προκριθεί στον επόμενο γύρο του κυπέλλου. Το καθήκον μας όμως είναι στο γήπεδο για τον ακριβώς ίδιο λόγο που ιδρύθηκε αυτή η ομάδα. Αντίσταση σε ότι την καταδυναστεύει και "πάντα μέχρι την νίκη." Μπορεί να ειπωθεί πως ο κύριος Λοτίνα φταίει για την σημερινή έκδοση του ποδοσφαίρου που βλέπαμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο Λοτίνα δούλευε όπως ήξερε από τις ομάδες που δούλευε στην Ισπανία. Αμυντικά για αποτελέσματα. Και τα κατάφερνε για κάποιο διάστημα. Όταν όμως μανατζάρεις μια ομάδα στο βεληνεκές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την καλύτερη επιθετική γραμμή πρέπει να σκεφτείς ξανά και ξανά τις επιλογές σου. Γι' αυτό θέλουμε να καταλήξουμε στο ότι οι "κύριοι" ιθύνοντες για την εικόνα της ομάδας είναι αυτοί που έκριναν αναγκαία την απόλυση του κ. Σαβέβσκι και την επιλογή του Λοτίνα ως προπονητή.
Απαιτούμε την άμεση παραίτηση όλου του ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ διοικητικού συμβουλίου και ΑΜΕΣΗ εκλογική συνέλευση για την σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αύριο ξημερώνει Κυριακή και το καθήκον μας όλων είναι στο γήπεδο και στο πέταλο. Ανεξάρτητα με την εικόνα της ομάδας εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση με τους υπόλοιπους "οπαδούς". Κουβαλάμε στην ράχη μας ένα όνομα βαρετό σαν ιστορία και θα το υπερασπιστούμε μέχρι να δούμε την ομάδα μας στις κορυφές των διακρίσεων και ακόμα περισσότερο πιο μετά.

Τέλος στις 21/02, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στην μεγάλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε να δυναμώσουμε την Λάρνακα ακόμα περισσότερο και να περάσουμε μια υπέροχη Θυραεννιώτικη βραδιά στο Mare στην περιοχή Μακένζυ στην Λάρνακα. Ζωντανή μουσική, απεριόριστο φαγητό και ποτό με εκπλήξεις για μια καταπράσινη παραλιακή νύκτα.

Για πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο facebook.

Always Loud
Always Proud

Larnaca 9 Crew

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΤΥ ΘΥΡΑ 9 ΛΑΡΝΑΚΑΣ


Η ΘΥΡΑ 9 ΛΑΡΝΑΚΑΣ διοργανώνει party στις 21/02/2014 με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του κλιμακίου μας ούτως ώστε να εκπληρώσουμε ένα μεγάλο μας όνειρο που θα πρασινίσει περισσότερο τη Λάρνακα. Σ' αυτό το γκρίζο καιρό που κρύβει τη μεγάλη ιδέα και το μεγαλείο της Ομόνοιας, καλούμαστε να το φωτίσουμε με τη τρέλλα μας, να διασκεδάσουμε, να βοηθήσουμε την αγαπούλα μας να βρει το δρόμο που της ανήκει και να βροντοφωνάξουμε σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε πως ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ! 

Ομόνοια σημαίνει φανέλα τιμημένη!


LOUD AND PROUD


Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Για το δικό μας πάρτυ

Γεια σας αλάνια.

Τραγική για άλλη μια φορά η ομάδα με τον Λοτίνα να σχεδιάζει την ομάδα για να γλυτώσει την διαβάθμιση. 7 αμυντικούς μέσους και χαίρετε για το μηδέν παθητικό. Ε τούτο έλειπε ρε Λοτίνα μου. Δεν θα αναλύσουμε άλλο το ματς με την αεκ επειδή απλά δεν μπορούμε.

Πλέον και επίσημα δεν διεκδικούμε τίποτα άλλο από το εισιτήριο μας για Ευρώπη, βάση των δηλώσεων του εκπρόσωπου τύπου της ομάδας μας. Με λίγα λόγια η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στον αναπνευστήρα και παλεύει να σωθεί από τα χρέη της (τους), από άχρηστες διοικήσεις, από τους πιο πάνω αλλά και από τον ίδιο της τον εαυτό. Ο κόσμος να ξέρετε ότι πάντα θα είναι εκεί και να βοηθά. Τουλάχιστον πλέον με την άφιξη του στο γήπεδο. Τα λεφτά που εισέπραξε το σωματείο πέρσι από τον κόσμο ήταν τα τελευταία αν αναλογιστούμε το μεγάλο αυτό ποσό. Πλέον έχουμε άνεργους, οικογένειες με ένα εισόδημα αλλά και οικογένειες με ΚΑΝΕΝΑ εισόδημα. Ο κόσμος θα βοηθήσει όσο μπορεί αρκεί να φύγουν οι άχρηστες διοικήσεις. Γιαυτό και σήμερα Τετάρτη θα βρεθούμε στο πλάι της, για την πάρτη μας εμάς και μόνο. Το μόνο παράξενο σήμερα θα είναι το Βόρειο πέταλο κενό αφού με την γέννηση του νέου κανονισμού, μας χτύπησε την πόρτα και μας είπε: 2 αγωνιστικές με το πέταλο κλειστό.
:Θα βρεθούμε όλοι στις 17:30 πίσω από το Βόρειο πέταλο για να πάμε στην ανατολική κερκίδα του σταδίου.

Αυτή ήταν ΟΜΟΝΟΙΑ


Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με την αεκ

Γεια σας αδέρφια.

Κουτσά στραβά περάσαμε και από το Τσίρειο με τον άρη που γουστάρει. Τραγική η ΟΜΟΝΟΙΑ που πλέον θυμίζει μια ομόνοια που παλεύει για να μείνει στην μέση της βαθμολογίας.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ της "νέας τάξης πραγμάτων" κύριοι. Όπως και η πατρίδα μας. Με χρέη σε τρίτους και κυβερνώντες αυτοί που ήδη μας απέδειξαν πως δεν πάει άλλο. Ευτυχώς τον Απρίλη θα γλυτώσουμε από δαύτους.
-Έτσι σας είπαν?
Πλέον είναι φανερό ότι μελέτησαν μέχρι και την ώρα που θα έβαζαν την "Γενική" Συνέλευση για περιορισμένο αριθμό ατόμων.
ΟΛΟΙ ΜΕΛΟΙ αδέρφια. Αυτή η φωνή θα ακουστεί και θα είναι των πολλών "κύριε" μυλωνά.

Την Κυριακή θα είμαστε εκεί. Στο γήπεδο για την αγαπούλα μας, για την πάρτη μας, για τα μεγάλα ιδανικά αυτής της ομάδας. Όπως και την περασμένη Τετάρτη στο Τσίρειο. Αυτοί που μας έβριζαν στο ΓΣΠ στο περασμένο ματς με την αλκή δήλωσαν αποχή ενώ οι "αλήτες" ήταν ξανά εκεί.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στο facebook.



ΘΑ 'ΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΝΤΑ Η ΘΥΡΑ Η 9

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ανοχή ΤΕΛΟΣ!!!

Χαιρετίζουμε τους απανταχού ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ με αξίες όπως είπε ο τέως (αμήν) πρόεδρος Μυλωνάς.
Τι γίνετε αλάνια? Όλα καλά? Πλέον κάτι γίνεται. Αλλά δεν θα μπούμε με την μία στα βαθιά.

Πάμε πρώτα στο Τσίρειο. Τι να πούμε? Από που να αρχίσουμε? Ο κόσμος για άλλη μια φορά έδωσε το παρών του σε ένα πλοίο που βυθίζεται. Ελπίζουμε πως αυτή την φορά πιάσαμε πάτο. Φωνή, παλμός στην κερκίδα και πάθος ήταν αυτά που μας χαρακτήριζαν το απόγευμα της Κυριακής. Το μόνο που χαρακτήριζε τους παίκτες ήταν η κερκίδα της αελούλλας που έπρεπε να τραβήξουν βίντεο από τους οργανωμένους για να ξημερώσει η Δευτέρα και τελικά να ακουστούν κι' αυτοί οι καημένοι έστω και μαγνητοσκοπημένα. Μετά τα πρώτα 15 λεπτά το πάθος της ομάδας μας έσβησε και δεν άναψε καν ούτε με την αναλαμπή του Αλαμπί. Μπορείτε να μας εξηγήσετε κύριοι τι δικαίωμα έχει πλέον αυτός ο παίκτης να αγωνίζεται για την μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου? Οι ακαδημίες μας γιοκ? Δεν βγάζουν αμυντικούς? Επειδή και με ένα μικρό σε ηλικία παίκτη είμαστε σίγουροι ότι θα αναπληρώσει στο μέγιστο το κενό του Αλαμπί. Αλλά εμείς εδώ δεν είμαστε προπονητές. Δόξα σοι ο λαός προπονητές διώχνετε και φέρνετε εσείς άλλους όποτε σας καυλώσει.

Για άλλη μια φορά η αστυνομία έδειξε την αντι-ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ της στάση. Με το που τελείωσε το παιχνίδι με τους κομπλεξικούς της Λεμεσού, μπήκαν στην κερκίδα μας και άρχισαν ξύλο σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Για αυτό και ανταποδώσαμε έξω από το στάδιο. Η μανία τους ήταν ανατριχιαστική για να δείρουν ένα πράσινο οπαδό ή φίλαθλο. Βγάλτε ρε μαλάκες την στολή και ελάτε με τα χέρια να δούμε πόσο βαρούν τα δικά σας. Το αίμα κυλάει...

Μάλιστα αδέρφια... Μας τα είπε όλα ο Μυλωνάς. Ότι ήθελε να κλείσει την ΘΥΡΑ 9, το kifines και ότι έχει να κάνει σχέση με οπαδισμό και αγάπη για την ομάδα μας. Τελικά αναρωτιόμαστε από που είναι διορισμένοι αυτοί οι άνθρωποι για να κυβερνήσουν τον μεγαλύτερο σύλλογο της Κύπρου. Μόνο ένα λόγο μπορούμε να σκεφτούμε για αυτά που είπε. Ότι με το να κλείσει την ΘΥΡΑ 9 θα μάντρωνε σαν πρόβατα τους υπόλοιπους 40άριες, 50άριες, 60άριες και θα σιωπούσαν μια χαρά όπως θα ήθελε το κόμμα για τις επόμενες εκλογές. Δηλαδή καταπάτηση ελευθερίας λόγου με το έτσι θέλω. Και η χούντα έτσι λειτουργούσε. Έτσι σας έμαθε ο "Τσε" που έχετε στους τοίχους? Ο Φιντέλ? Ο Μπελογιάννης? Ο Βελουχιώτης? Εσείς τους έχετε στους τοίχους ρε μαλάκες αλλά εμείς στις καρδιές μας. Και θα αγωνιστούμε με τα πιστεύω τους και τα ιδανικά τους μέχρι να αφήσετε την ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ από τις μίζες και τις προεκλογικές σας. Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, ιδεολογικά η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ταγμένη χωρίς τις οδηγίες σας αλλά με την ιστορία. Σας βαρεθήκαμε. Να φύγετε ΟΛΟΙ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ
ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!
Σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι τέτοιο θα αναλάβουμε άλλα μέτρα που δεν θα είναι για κανένα ΣΑΣ υπέρ.

Ρε μαλάκες για αυτήν την καψούρα ζούμε εμείς. Με τα ιδανικά των προγόνων μας και όχι κομματικών σκοπιμοτήτων. Αυτή είναι η ζωή μας και για αυτήν θα παλεύουμε αιώνια. Μέχρι να κατακτήσει και να δυναστεύσει τις κορυφές. Δεν την αφήσαμε ποτέ μοναχή και δεν έχουμε σκοπό να το κάνουμε. Γι'αυτό και το Σάββατο θα είμαστε εκεί. Για πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο facebook.

ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ
ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΟΥ

L9C
Loud & Proud

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Και η αελ ειν' η πουτάνα τ΄ αποερλ...

Χαιρετίζουμε την πράσινη οικογένεια της Λάρνακας, της Κύπρου, της Ελλάδας, της Νέας Υόρκης, του Άμστερνταμ, του Κονγκό, της Τανζανίας και όπου αλλού έχει πατήσει το πόδι του ομοϊδεάτης μας.

"Αυτό που δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό." Με αυτό το σκεπτικό πρέπει να αφήσουμε την διοίκηση να δουλέψει για καμιά δεκαριά χρόνια ώσπου να στείλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ αγροτικό και μετά να γίνει η ανάκαμψη.
Αδειάστε μας την γωνιά ρε μαλάκες. Καταφέρατε να διοικείτε μια ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν πήρε έστω ένα ντέρμπι στην φετινή σεζόν, που χρωστά εκατομμύρια και που διοργανώνει δημοπρασίες στην primetel για να βγάλει μια δόση του οκκά. Δεν θα ησυχάσουμε αν δεν πάρουν δρόμο οι φονιάδες των ονείρων μας, των ιδανικών μας, της αγαπούλας μας.

Τελείωσε το ματς με τον ρουβά και φήμες λένε ότι τώρα προσπαθούν οι ρουβάδες να κατεβούν στην καταπακτή. Οι ελαμίτες της Λεμεσού (που τελικά δεν είναι μόνο αυτοί - βλέπε φώτο 1) είχαν μπαλάκια μόνο για κάτι χειρονομίες και ρίψης καθίσματα τουαλετών. Ρε μαλάκες εμείς δεν είμαστε ούτε οι συμπολίτες σας, ούτε οι μαθητές που σας αφήνουν να κάνετε περιπάτους στο σύνδεσμο τους.

Και VAMOS για Τσίρειο αδέρφια. Σκεφτείτε δηλαδή που φθάνουν τα πλοκάμια της κοπριάς. Παίζουμε με το παράρτημα του παραρτήματος. Με τους κομπλεξικούς της Λεμεσού, τους τάχα απολιτίκ αλλά στο Βελιγράδι η ενωτική σημαία ήταν πρώτο πλάνο. Οι αγκυλωτοί σταυροί πλέον εμφανίζονται και στη αελ, απλά για να διαγραφεί το παραμύθι ότι τάχα δεν έχουν καμιά σχέση με τους ρουφιάνους. Φήμες λένε ότι στο επόμενο αγώνα μεταξύ τους η αελ θα μετονομαστεί σε "αποέρλ εκ λεμεσού" και θα αλλάξουν σημαίες, κασκόλ, μπορεί και οπαδούς.

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά αδέρφια. Το καθήκον μας είναι στο γήπεδο και δεν θα αρκεστούμε σε μια μέτρια προς κακή πάλι εμφάνιση. "Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και σε ότι διοργάνωση κι αν παίζουμε είμαστε καταδικασμένοι να πολεμούμε μέχρι την κατάκτηση της." Αυτό ήταν μια φράση που είπε ο Σαβέβσκι στην πρώτη του δημοσιογραφική διάσκεψη. Ο Λοτίνα καλείται να δείξει μια ΟΜΟΝΟΙΑ με αρχίδια στο γήπεδο και να γαμήσει τα γατάκια όπως ακριβώς θα πράξουμε εμείς στις κερκίδες που έχει θριαμβεύσει ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ και η ΘΥΡΑ 9.

Την Κυριακή θα ξεκινήσουμε μαζικά από την Λάρνακα, ούτως ώστε να πάμε όσο πιο οργανωμένα μπορούμε στο Τσίρειο. Για πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο facebook.

L9C
Loud & Proud


Οι απολιτίκ της Λεμεσού


Το βίντεο της εβδομάδας


Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με τον ρουβά

Χαιρετίζουμε τα καταπράσινα αλάνια σε όλη την υφήλιο. Χρόνια μας πολλά και καλή χρονιά και επίσημα. Απολογούμαστε λόγω προβλημάτων δεν ανέβηκε ανακοίνωση για το ματς με το παραλίμνι.

Όπως και να το κάνουμε η Βασίλισσα δείχνει σημάδια ανάκαμψης από την ήττα με τους ρουφιάνους, η πελατειακή σχέση με την ανώμαλη συνεχίζει και το παραλίμνι απλά υπήρχε στο γήπεδο. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν είμαστε υπέρ της διοίκησης για την αποχώρηση του Τόνυ Σαβέβσκι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως είναι αναγκασμένη να προχωρήσει και να παλέψει για ότι καλύτερο. Τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι, όσο και για το οικονομικό. Το αναφέρουμε για να μην πουν κάποιοι ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. Ξέρουμε πολύ καλά κύριοι και απαιτούμε η διοίκηση να πιάσει τους λουκουμάδες και να φύγει επειδή περί "καλικάντζαρους" πρόκειται.

Μια χαρά η Τριφυλλάρα την περασμένη Κυριακή αφού ασκούσε πίεση στο παραλίμνι και ανάγκασε τον αντίπαλο να κλειστεί στα καρέ του και να περιμένει πότε θα δεχτεί τέρμα(τα). Καλή διάθεση από όλους και ιδιαίτερα από τις αλλαγές που άρεσαν.

Την Κυριακή είναι ο επόμενος μας αγώνας και το πρόγραμμα γράφει ρουβάς. Και τώρα καλούμαστε όλοι για αντεπίθεση. Ένα ντέρμπι που θα δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσουμε αυτή την χρονιά αφού αν νικήσουμε βάζουμε γερές βάσεις για το γαμημένο το "Γλαύκειο". Το L9C καλείται να είναι έρθει μαζικά στο γήπεδο όπως κάνουμε από πάντα. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στο facebook.


  • Φήμες λένε ότι ο ππούνας βρίσκεται ακόμα στην εντατική μετά από την ρίψη ντόνατς τον Δεκέμβρη του 2013. Καλούμε τον υπεύθυνο του Γ.Σ.Π να μην ξαναπεράσουν επικίνδυνα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. 

  • Ορίστε μια τούρκικη σημαία... ΓΕΛΙΟΙ!


Larnaca 9 Crew
Loud & Proud