Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με τους ιωνάδες. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Γεια σας χαρά σας καταπράσινα αλάνια.

Εις πέρας το ματς με τα κοτόπουλα εκ Αμμοχώστου παρόλο που καρδιοκτυπήσαμε λίγο στην αρχή. Η αλήθεια είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν τόσο αποφασιστική όπως τα προηγούμενα τρία παιχνίδια αλλά καταφέραμε επιτέλους και σκοράραμε.
Μέχρι και "print screen" τον δρόμο για Λευκόθεο σου έδωσε δώρο η ΘΥΡΑ 9 ρε μαθητή. Στο επόμενο ματς το "print screen" θα είναι για ΓΣΠ.

Σε ένα πολύ οικογενειακό Ομονοιάτικο κλίμα έγινε η μπουάτ μας την περασμένη Δευτέρα 31/03 με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των αδερφών μας που εκκρεμούν δικαστικά έξοδα. Αδέρφια από όλη την Κύπρο ήταν εκεί να υποστηρίξουν κι'αυτοί την προσπάθεια που κάνουμε για να μην μείνει κανένας αδερφός μας πίσω από κελιά. Ευχαριστούμε ξανά όλα τα αδέρφια που ήρθαν ή έστειλαν εισφορά για το ταμείο των δικαστηρίων.

Αυτή την βδομάδα κάτι δεν είναι όπως τις προηγούμενες. Άρχισε από τώρα και μυρίζει μπαρούτι του Σαββάτου και κραυγές να ακούγονται για ιδανικά και ιδεώδη. Αυτή την βδομάδα καλούμαστε σε πόλεμο αδέρφια. Στον πόλεμο της κερκίδας, του τσιμέντου, των δύο αστικών τάξεων, του ανθρωπιστή και του εκμεταλλευτή, των δύο διαφορετικών κόσμων... Εδώ βγάζεις φωνή αδερφέ... Εδώ παλεύεις για τα ιδανικά σου από μικρός. Εδώ φωνάζεις για τους αδερφούς μας που χάσαμε νωρίς, γι' αυτούς που είναι πίσω από τα κάγκελα, γι'αυτούς που τρέχει ο ιωνάς χωρίς λόγο και αιτία παρά μόνο για το τριφύλλι που έχουνε στο στήθος. Για ακόμη μια φορά θα σταθούμε υπερήφανοι για την ένδοξη ιστορία μας και το περήφανο πράσινο 1948 θα σταθεί εμπόδιο σε κάθε λογής χαφιέ, φασίστα με τα πορτοκαλί.

Όλοι στον σύνδεσμο Παρασκευή για ένα καταπράσινο μαγικό pregame και το Σάββατο στις 16:00 αναχωρούμε για την Βόρεια του ΓΣΠ. Θυμίζουμε πως την Πέμπτη οι μάγκες του φούτσαλ έχουν αγώνα με τους ρουφιάνους της κένεντυ στις 20:30 στο Ελευθερία και Παρασκευή στις 20:00 οι πετοσφαιριστές μας έχουν αγώνα κυπέλλου στο Ελευθερία με τον παφιακό. Όσοι θα πάνε στο βόλλευ η συνέχεια θα είναι στον σύνδεσμο μας όπως προαναφέραμε.

ΘΑ 'ΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΝΤΑ Η ΘΥΡΑ Η 9

Υ.Γ: οι τσάντες σας λουί βιτόν, ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου