Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Vamos για Τσίρειο, Vamos για κύπελλο

Χαιρετίζουμε τα καταπράσινα αδέρφια ανά το παγκόσμιο.

Την Τετάρτη 19/02 καλούμαστε όλοι να δώσουμε το παρόν μας στον κρισιμότατο μέχρι στιγμής αγώνα της σεζόν και να σπρώξουμε την Τριφυλλάρα μας στην πρόκριση έναντι στον ρουβά της Λεμεσού. Το Τσίρειο αναμφισβήτητα θα είναι ένα πράσινο καζάνι έτοιμο να εκραγεί αν οι παίκτες μας το θελήσουν όσο κι εμείς. Το 2-1 του πρώτου αγώνα δίνει λίγο περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στην ομάδα μας αλλά με την παρουσία μας στην Λεμεσό θέλουμε να κάνουμε σίγουρη την πρόκριση και να στείλουμε τον ρουβά εκεί που του αξίζει.

Σε μια άλλη εξέλιξη, θυμίζουμε και επαναλαμβάνουμε τις προσκλήσεις μας για το πράσινο πάρτυ στο Μάρε στις 21/02. Πλέον μπήκαμε σε τελική ευθεία για πλέον το μεγαλύτερο event που έχει γίνει ποτέ στην πόλη της Λάρνακας από οπαδικό μας σύνολο και θα χαρούμε να δούμε όλα τα αδέρφια μας, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε για την ομάδα, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να περάσουμε μια νύκτα όπως μόνο η ΘΥΡΑ 9 μπορεί να διοργανώσει. Μπορείτε να μάθετε πληροφορίες για το πάρτι με το να μπείτε σ'αυτό το link https://www.facebook.com/events/282429655241081/

Για πληροφορίες για το παιχνίδι κυπέλλου με την μοτίτσα της Λεμεσού, για το πάρτι αλλά και για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη στην Λεμεσό μπορείτε να στείλετε μήνυμα μέσω facebook.


ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΦΥΓΑ
ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ

Φωτογραφία της εβδομάδας
  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου