Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με σαλαμίνα

Πλέον δεν χρειάζεται να κάνουμε πρόλογο και επίλογο. Θα βαδίζουμε όπως η ομάδα. Ούτε αρχή ούτε τέλος η ΟΜΟΝΟΙΑ στους τελευταίους αγώνες που μοιάζει με μια ομάδα φοβισμένη να αντεπεξέλθει της ιστορία της.

Είναι φανερό πως ψυχολογικά δεν είμαστε και στον καλύτερο μας εαυτό και φαντάζει δύσκολο να πείσεις τον κόσμο μας πως αυτή η ομάδα έχει κάποιες πιθανότητες τουλάχιστον να προκριθεί στον επόμενο γύρο του κυπέλλου. Το καθήκον μας όμως είναι στο γήπεδο για τον ακριβώς ίδιο λόγο που ιδρύθηκε αυτή η ομάδα. Αντίσταση σε ότι την καταδυναστεύει και "πάντα μέχρι την νίκη." Μπορεί να ειπωθεί πως ο κύριος Λοτίνα φταίει για την σημερινή έκδοση του ποδοσφαίρου που βλέπαμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο Λοτίνα δούλευε όπως ήξερε από τις ομάδες που δούλευε στην Ισπανία. Αμυντικά για αποτελέσματα. Και τα κατάφερνε για κάποιο διάστημα. Όταν όμως μανατζάρεις μια ομάδα στο βεληνεκές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την καλύτερη επιθετική γραμμή πρέπει να σκεφτείς ξανά και ξανά τις επιλογές σου. Γι' αυτό θέλουμε να καταλήξουμε στο ότι οι "κύριοι" ιθύνοντες για την εικόνα της ομάδας είναι αυτοί που έκριναν αναγκαία την απόλυση του κ. Σαβέβσκι και την επιλογή του Λοτίνα ως προπονητή.
Απαιτούμε την άμεση παραίτηση όλου του ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ διοικητικού συμβουλίου και ΑΜΕΣΗ εκλογική συνέλευση για την σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αύριο ξημερώνει Κυριακή και το καθήκον μας όλων είναι στο γήπεδο και στο πέταλο. Ανεξάρτητα με την εικόνα της ομάδας εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση με τους υπόλοιπους "οπαδούς". Κουβαλάμε στην ράχη μας ένα όνομα βαρετό σαν ιστορία και θα το υπερασπιστούμε μέχρι να δούμε την ομάδα μας στις κορυφές των διακρίσεων και ακόμα περισσότερο πιο μετά.

Τέλος στις 21/02, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στην μεγάλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε να δυναμώσουμε την Λάρνακα ακόμα περισσότερο και να περάσουμε μια υπέροχη Θυραεννιώτικη βραδιά στο Mare στην περιοχή Μακένζυ στην Λάρνακα. Ζωντανή μουσική, απεριόριστο φαγητό και ποτό με εκπλήξεις για μια καταπράσινη παραλιακή νύκτα.

Για πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο facebook.

Always Loud
Always Proud

Larnaca 9 Crew

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου