Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με τους αιώνιους ρουφιάνους

Χαιρετίζουμε την μεγάλη οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Και επισήμως μπήκαμε σε διαβολοβδομάδα μετά και από το σφάξιμο του αναστασίου στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ερμή. Οι μαθητές πηδούν από λόφο σε λόφο στα χωράφια κι' εμείς ακόμα εδώ. Να επισημάνουμε όμως πως κάποια αδέρφια μας είναι στα κελιά μετά από την υπεράσπιση των παικτών μας στο βόλεϊ την Παρασκευή. Στέλνουμε την ανεξέλεγκτη αλληλεγγύη μας, την δύναμη αλλά και την οργή μας στο πρόσωπο της αστυνομίας.

 Με τις όποιες αποτυχίες που μας γέμισες τον τελευταίο χρόνο, με όση υπομονή μας έχει απομείνει, με όσα νεύρα μας έχεις κάνει θα είμαστε εκεί. Στο πέταλο για πάρτη σου αλλά και για την αιώνια κόντρα μεταξύ του καλού και του κακού. Με τον αιώνιο ρουφιάνο, με τον καταδότη της αστυνομίας, με τον κουτσοκούμνη, με την κοπΡΙΑ. Μ'αυτούς που σε έδιωξαν με το έτσι θέλω για τα πολιτικά σου πιστεύω και για τα φρονήματα σου να είσαι πάνω απ' όλα άνθρωπος. Αλλά να ξέρεις πως φοράς το ΠΡΑΣΙΝΟ. Το χρώμα της ελπίδας. Κόντρα σε κάθε κατεστημένο και διαιτησία, κόντρα σε κάθε βρώμικο φασίστικο μυαλό θα είμαστε εκεί να σας θυμίσουμε πως το αγνό ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ πνεύμα δεν πεθαίνει ποτέ και πάντα θα είναι περήφανο με τις σημαίες και τα λάβαρα ψηλότερα από ποτέ.

Καλούμε τα αδέρφια μας να έχουν πρώτο καθήκον την φωνή και τον παλμό στο γήπεδο και μετά τα υπόλοιπα. Τους δείξαμε πάμπολλες φορές τι σημαίνει ΘΥΡΑ 9 και δεν θα κωλώσουμε ούτε σε προγνωστικά αλλά ούτε και σε διαιτησία. Όλοι οι πράσινοι συμπολίτες μας κοπιάστε σύνδεσμο την Τετάρτη για να ξεκινήσουμε όλοι μαζικά για μια καταπράσινη πορεία προς το ΓΣΠ και για την κερκίδα.

"ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ,,,
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ..."

Always Loud
Always Proud
L9C


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου