Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Μπούντουτσνοστ - ΟΜΟΝΟΙΑ


Χαιρετίζουμε τον απανταχού πράσινο φίλαθλο κόσμο και Θυραεννιώτες.

Αισίως φτάσαμε και στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας μας μετά και από το παγκόσμιο κύπελλο. Η ομάδα μας δίνει τον πρώτο της αγώνα εκτός έδρας στο Μαυροβούνιο με την Μπούντουτσνοστ και δικαίως είμαστε το φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο.

Σαν Θύρα 9 Λάρνακας θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο μας την Πέμπτη στον σύνδεσμο μας στην Αραδίππου, όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα με σούβλες, συνθήματα και μπύρες. Το κλίμα θα είναι άκρως οικογενειακό αλλά και οπαδικό αφού θα προετοιμαστούμε και για το εντός έδρας αγώνα. Στις 18:30 αρχίζει ο αγώνας της αγαπούλας μας, έτσι παρακαλείστε να έρθετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε ούτως ώστε να ζήσουμε όλοι μαζί την Θυραεννιώτικη ατμόσφαιρα που πεθυμήσαμε.

Όπως γνωρίζετε, η ανοικτή εκλογική συνέλευση της Θύρας 9 Λάρνακας ανέδειξε ένα νέο συμβούλιο. Οι υποσχέσεις αμέτρητες και οι προσπάθειες που γίνονται για κάλεσμα του κόσμου για πιο δυνατή Θύρα 9 είναι πιο δυνατές από ποτέ. Πεισμωμένοι με το Θυραεννιώτικο "γινάτι" έχουμε σκοπό να φτάσουμε την Θύρα 9 πιο ψηλά από ποτέ. Στην επόμενη ανακοίνωση του συμβουλίου μας θα ανακοινωθούν και εκπλήξεις που θα θυμίσουν τα πιο παλιά της Θύρας 9 Λάρνακας αλλά και άλλα πολλά.

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΛΑΟΣ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Υ.Γ1 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ




Υ,Γ2 ΑΛΛΗΛΥΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου