Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση για το μεγάλο πάρτυ και για την προκλητική αστυνομία

Πλέον δεν μπορούμε να ελπίζουμε για πολλά πράγματα σε αυτή την σεζόν από την ομάδα μας. Αποκλεισμός από το κύπελλο και πλέον παραμένουμε πέμπτοι στον βαθμολογικό πίνακα. Ας βοηθήσουμε την ομάδα να βγει στην Ευρώπη για να μπορεί να κλείσει έστω και μικρές οικονομικές τρύπες.

Τα "όργανα" της τάξης και της αστυνομίας έκαναν για άλλη μια φορά τα αίσχιστα με τον κόσμο μας. Προκαλούσαν με πρόβλημα στην είσοδο, κλέψιμο κασκόλ και σημαιών αλλά κατά τα άλλα εμείς είμαστε οι ταραξίες και oi hooligans. Δείχνουν για πολλοστή φορά ότι είναι εκεί για να χτυπούν τον κόσμο μας απλά και μόνο για τις ιδεολογίες του. Οι ρόμποκοπ έστειλαν στο νοσοκομείο αδερφό μας για τον λόγο ότι ήθελε πίσω το κασκόλ του. Γι΄ αυτό στέλνουμε ένα μήνυμα στους μπάτσους.
"Βγάλτε την στολή σας και ελάτε με τα χέρια ρε μαλάκες. Να δούμε πόσο βαρούν τα δικά σας και ποιοι στο τέλος θα κάνουν εισαγωγή στο νοσοκομείο."

"ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΙΑ

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!"

Επιτέλους η μέρα έφθασε αδέρφια. Το μεγάλο μας πάρτυ δεν απέχει περισσότερο από κάτι ωρίτσες που θα ξεσηκώσουν την Λάρνακα σε τρελούς ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ρυθμούς όπως μόνο η ΘΥΡΑ 9 μπορεί να διασκεδάσει. Σας περιμένουμε για να περάσουμε μια Παρασκευή  όπως ο κάθε Θυραεννιώτης θα ήθελε να περάσει, να φάμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε. Η μεγαλύτερη βοήθεια για το κλιμάκιο μας στην Λάρνακα είναι να υποστηρίξουμε το σημερινό πάρτυ.

Η παρουσία μας επιβάλλεται.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Larnaca 9 Crew
Loud & Proud


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου