Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Και η αελ ειν' η πουτάνα τ΄ αποερλ...

Χαιρετίζουμε την πράσινη οικογένεια της Λάρνακας, της Κύπρου, της Ελλάδας, της Νέας Υόρκης, του Άμστερνταμ, του Κονγκό, της Τανζανίας και όπου αλλού έχει πατήσει το πόδι του ομοϊδεάτης μας.

"Αυτό που δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό." Με αυτό το σκεπτικό πρέπει να αφήσουμε την διοίκηση να δουλέψει για καμιά δεκαριά χρόνια ώσπου να στείλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ αγροτικό και μετά να γίνει η ανάκαμψη.
Αδειάστε μας την γωνιά ρε μαλάκες. Καταφέρατε να διοικείτε μια ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν πήρε έστω ένα ντέρμπι στην φετινή σεζόν, που χρωστά εκατομμύρια και που διοργανώνει δημοπρασίες στην primetel για να βγάλει μια δόση του οκκά. Δεν θα ησυχάσουμε αν δεν πάρουν δρόμο οι φονιάδες των ονείρων μας, των ιδανικών μας, της αγαπούλας μας.

Τελείωσε το ματς με τον ρουβά και φήμες λένε ότι τώρα προσπαθούν οι ρουβάδες να κατεβούν στην καταπακτή. Οι ελαμίτες της Λεμεσού (που τελικά δεν είναι μόνο αυτοί - βλέπε φώτο 1) είχαν μπαλάκια μόνο για κάτι χειρονομίες και ρίψης καθίσματα τουαλετών. Ρε μαλάκες εμείς δεν είμαστε ούτε οι συμπολίτες σας, ούτε οι μαθητές που σας αφήνουν να κάνετε περιπάτους στο σύνδεσμο τους.

Και VAMOS για Τσίρειο αδέρφια. Σκεφτείτε δηλαδή που φθάνουν τα πλοκάμια της κοπριάς. Παίζουμε με το παράρτημα του παραρτήματος. Με τους κομπλεξικούς της Λεμεσού, τους τάχα απολιτίκ αλλά στο Βελιγράδι η ενωτική σημαία ήταν πρώτο πλάνο. Οι αγκυλωτοί σταυροί πλέον εμφανίζονται και στη αελ, απλά για να διαγραφεί το παραμύθι ότι τάχα δεν έχουν καμιά σχέση με τους ρουφιάνους. Φήμες λένε ότι στο επόμενο αγώνα μεταξύ τους η αελ θα μετονομαστεί σε "αποέρλ εκ λεμεσού" και θα αλλάξουν σημαίες, κασκόλ, μπορεί και οπαδούς.

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά αδέρφια. Το καθήκον μας είναι στο γήπεδο και δεν θα αρκεστούμε σε μια μέτρια προς κακή πάλι εμφάνιση. "Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και σε ότι διοργάνωση κι αν παίζουμε είμαστε καταδικασμένοι να πολεμούμε μέχρι την κατάκτηση της." Αυτό ήταν μια φράση που είπε ο Σαβέβσκι στην πρώτη του δημοσιογραφική διάσκεψη. Ο Λοτίνα καλείται να δείξει μια ΟΜΟΝΟΙΑ με αρχίδια στο γήπεδο και να γαμήσει τα γατάκια όπως ακριβώς θα πράξουμε εμείς στις κερκίδες που έχει θριαμβεύσει ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ και η ΘΥΡΑ 9.

Την Κυριακή θα ξεκινήσουμε μαζικά από την Λάρνακα, ούτως ώστε να πάμε όσο πιο οργανωμένα μπορούμε στο Τσίρειο. Για πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο facebook.

L9C
Loud & Proud


Οι απολιτίκ της Λεμεσού


Το βίντεο της εβδομάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου