Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ...

Σκαλιώτικε άρρωστε πράσινε λαέ,
Έτυχε εχτές τζαι είδα ένα γκρουπ μέστο φέισπουκ "Η Λάρνακα αλλάζει και μας αρέσει". Εδιερωτούμουν τι άρεσε του πελλού τζαι ήρτε του να κάμει τούτο το γκρουπ. Οι δρόμοι? Που για να παείς σε απόσταση 10 μέτρων θέλεις 25 - 30 λεπτά? Οξά τα 2-3 κλαπ που έσiει η σκάλα τζαι συνάουνται ούλλοι οι μάντιες τζαι παίζουν τους ωραίους? Οξά τα 10 καφέ (αλλά ούλλοι οι μάντιες συνάουνται σε 1)? Εσκέφτουμουν, εσκέφτουμουν αλλα εν εμπορούσα να μπω στην φαντασία του.. Επεράσαν 5-6 λεπτά τζαι εν έβρισκα κάτι. Μετά πελλούι μου, εθυμήθηκα την μεγαλύτερη αλλαγή που έγινε στην Λάρνακα μετά από πολλά χρόνια. Μια αλλαγή που μας έφτασε στα ίδια επίπεδα με τες υπόλοιπες πόλεις. Το φαν κλάπ του άρρωστου πράσινου λαού είναι πλέον γεγονός ΚΑΙ στην Μαντούπολη. Επιτέλους τζαι ένα καλό δαμέσα.
Ναι, μετά που πολλές δυσκολίες, οικονομικές κυρίως, το οπαδικό κομμάτι του πράσινου λαού στην Λάρνακα έσiει τη δική του στέγη. Που τη μέρα που το ανοίξαμε, το τραγούδι τζαι το ποτό έγινε καθημερινότητα. Με την ευκαιρία τούτη καλούμε σας ούλλους σήμερα η ώρα 8 να έρτετε να γιορτάσουμε με σούβλες και ποτό πολύ, την ποδοσφαιρική άνοδο της σiηλλάκας μας.
Μετά την ολοκλήρωση τζαι του 2ου γύρου του πρωταθλήματος καύκος κληρίδης η ομάδα μας εβρέθηκε στην 5η θέση. Τα προβλήματα μας ήταν πολλά και διάφορα κατά την διάρκεια της χρονιάς. Εμπήκαμε στα μπαράζ. Επέξαμε για πλάκα τους ρουφιάνους εκ Λευκωσίας. Εταράξαμεν τους. Τζαι στο γρασίδι τζαι στο τσιμέντο..
Μετά που 4 μέρες είπαν μας να παίξουμε κάτι άλλους φλώρους στην Λεμεσό. Κάτι πρέπει να γίνει με τούτη την ΚΟΠ όμως. Έ εν γίνετε να μας λαλούν ότι την Κυριακή 23/3 παίζει απόλλων - ΟΜΟΝΟΙΑ τζαι να πιέννουμε στο γήπεδο τζαι να μεν υπάρχει ο απόλλωνας. Εν γίνετε να χωρίζουν ρε κουμπάρε τες κερκίδες τζαι να λαλούν "η δυτική για τους φίλους του απόλλωνα τζαι η ανατολική για τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ" αλλά μόνο οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να υπάρχουν.
Οι οι σοβαρά τωρά. Ρε ρουβάες, έσιετε το όνομα αλλά την χάρη όι. Ρε φκάρτε λλίη φωνή. Μεν είσαστε τόοοοσο... γκει ρουβάες ρε. Παλιόφλωροι! Επαραδώσαμε σας 90 λεπτά μαθήματα κερκίδας, μαθήματα ψυσιής τζαι μετά εσυνεχίσαμε το party στο γήπεδο μας ώσπου να φύει τζαι ο τελευταίος ρουβάς μαθητής μας. Επερίμενε σας έξω η μάμμα να σας πάρει σπίτι. Όπως έρκετουν εσταμάτησε τζαι στον sunfresh τζαι επιασε σας γαλατάκι?
Εφέρε κάποιος τζίνη τη σημαία του γρίβα πάλε. Ρε, αν πω στους μισούς μεστην κερκίδα σας το όνομα γρίβας εννα νομίζετε λαλώ σας chivas ρε μαννοφλωροι, ανιστόρητοι, φασίστες. Που πάτε στην σαριπόλου τζαι πίνετε ένα ποτηρούι ουίσκι με μπόλικη coca cola τζαι νομίζετε ότι είσαστε πελάρες αλκοολικοί. Ρε αν το μάθει η μαμούα σας ότι είπιετε ουσκι εννα σας κάμει τέττε.
Που λαλείίίς.... τζίνη την σημαία του γρίβα ρε.. η άποψη μου είναι να την βάλετε σε ιστό. Που τζίνο που βάλετε τες ελληνικές. Τζαι μετά μπήξετε την ολόκληρη τους κόλου σας ρε μαννόφλωροι φασίστες! Μαζί τζαι τες σβάστιγκες τζαι τες ενωτικές σας.
ΟΜΟΝΟΙΑΚΚΑ μας συνέχισε έτσι. Πολέμα. Πολέμα το κατεστημένο. Κωστάκη, συνέχισε έτσι τζαι θορώ να πετυγχαίνεις πολλά στην ομάδα! Ο κόσμος είναι στο πλευρό σου. Όσο σε αγαπά ο κόσμος, να περιμένεις όμως αλλό τόση κριτική. Ο περήφανος κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι απαιτητικός. Θέλουμε γκολ. θέλουμε θέαμα. Θέλουμε ψυσιή στο γήπεδο, θέλουμε δύναμη τζαι πάθος. Θέλουμε να γαμήσετε την όρνιθα την άλλη εφτομά. Τούτο μόνο προς το παρόν. Ταράξετε τους μέστο γήπεδο, να τους ταράξουμε στην κερκίδα. ΓΣΠ Καμίνι, κότα να μην μείνει!!
Λοιπόν αδέλφια σας χαιρετούμε. Πόψε μεν ξεχάσετε μούχτη σιοιρινή σούβλα στο φαν κλαπ μας. Θα σας περιμένουμε δίπλα που το μαγκάλι, με πολλή ποτό! Τζαι Κυριακή έσhει κοτοπουλάκια στο ΓΣΠ για όσους εν τρων τον σιήρο.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ!
GREEN TWIN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου