Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ανοχή ΤΕΛΟΣ!!!

Χαιρετίζουμε τους απανταχού ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ με αξίες όπως είπε ο τέως (αμήν) πρόεδρος Μυλωνάς.
Τι γίνετε αλάνια? Όλα καλά? Πλέον κάτι γίνεται. Αλλά δεν θα μπούμε με την μία στα βαθιά.

Πάμε πρώτα στο Τσίρειο. Τι να πούμε? Από που να αρχίσουμε? Ο κόσμος για άλλη μια φορά έδωσε το παρών του σε ένα πλοίο που βυθίζεται. Ελπίζουμε πως αυτή την φορά πιάσαμε πάτο. Φωνή, παλμός στην κερκίδα και πάθος ήταν αυτά που μας χαρακτήριζαν το απόγευμα της Κυριακής. Το μόνο που χαρακτήριζε τους παίκτες ήταν η κερκίδα της αελούλλας που έπρεπε να τραβήξουν βίντεο από τους οργανωμένους για να ξημερώσει η Δευτέρα και τελικά να ακουστούν κι' αυτοί οι καημένοι έστω και μαγνητοσκοπημένα. Μετά τα πρώτα 15 λεπτά το πάθος της ομάδας μας έσβησε και δεν άναψε καν ούτε με την αναλαμπή του Αλαμπί. Μπορείτε να μας εξηγήσετε κύριοι τι δικαίωμα έχει πλέον αυτός ο παίκτης να αγωνίζεται για την μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου? Οι ακαδημίες μας γιοκ? Δεν βγάζουν αμυντικούς? Επειδή και με ένα μικρό σε ηλικία παίκτη είμαστε σίγουροι ότι θα αναπληρώσει στο μέγιστο το κενό του Αλαμπί. Αλλά εμείς εδώ δεν είμαστε προπονητές. Δόξα σοι ο λαός προπονητές διώχνετε και φέρνετε εσείς άλλους όποτε σας καυλώσει.

Για άλλη μια φορά η αστυνομία έδειξε την αντι-ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ της στάση. Με το που τελείωσε το παιχνίδι με τους κομπλεξικούς της Λεμεσού, μπήκαν στην κερκίδα μας και άρχισαν ξύλο σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Για αυτό και ανταποδώσαμε έξω από το στάδιο. Η μανία τους ήταν ανατριχιαστική για να δείρουν ένα πράσινο οπαδό ή φίλαθλο. Βγάλτε ρε μαλάκες την στολή και ελάτε με τα χέρια να δούμε πόσο βαρούν τα δικά σας. Το αίμα κυλάει...

Μάλιστα αδέρφια... Μας τα είπε όλα ο Μυλωνάς. Ότι ήθελε να κλείσει την ΘΥΡΑ 9, το kifines και ότι έχει να κάνει σχέση με οπαδισμό και αγάπη για την ομάδα μας. Τελικά αναρωτιόμαστε από που είναι διορισμένοι αυτοί οι άνθρωποι για να κυβερνήσουν τον μεγαλύτερο σύλλογο της Κύπρου. Μόνο ένα λόγο μπορούμε να σκεφτούμε για αυτά που είπε. Ότι με το να κλείσει την ΘΥΡΑ 9 θα μάντρωνε σαν πρόβατα τους υπόλοιπους 40άριες, 50άριες, 60άριες και θα σιωπούσαν μια χαρά όπως θα ήθελε το κόμμα για τις επόμενες εκλογές. Δηλαδή καταπάτηση ελευθερίας λόγου με το έτσι θέλω. Και η χούντα έτσι λειτουργούσε. Έτσι σας έμαθε ο "Τσε" που έχετε στους τοίχους? Ο Φιντέλ? Ο Μπελογιάννης? Ο Βελουχιώτης? Εσείς τους έχετε στους τοίχους ρε μαλάκες αλλά εμείς στις καρδιές μας. Και θα αγωνιστούμε με τα πιστεύω τους και τα ιδανικά τους μέχρι να αφήσετε την ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ από τις μίζες και τις προεκλογικές σας. Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, ιδεολογικά η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ταγμένη χωρίς τις οδηγίες σας αλλά με την ιστορία. Σας βαρεθήκαμε. Να φύγετε ΟΛΟΙ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ
ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!
Σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι τέτοιο θα αναλάβουμε άλλα μέτρα που δεν θα είναι για κανένα ΣΑΣ υπέρ.

Ρε μαλάκες για αυτήν την καψούρα ζούμε εμείς. Με τα ιδανικά των προγόνων μας και όχι κομματικών σκοπιμοτήτων. Αυτή είναι η ζωή μας και για αυτήν θα παλεύουμε αιώνια. Μέχρι να κατακτήσει και να δυναστεύσει τις κορυφές. Δεν την αφήσαμε ποτέ μοναχή και δεν έχουμε σκοπό να το κάνουμε. Γι'αυτό και το Σάββατο θα είμαστε εκεί. Για πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο facebook.

ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ
ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΟΥ

L9C
Loud & Proud

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου