Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με τις κότες

Χαιρετίζουμε τον απανταχού ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ κόσμο ανά το παγκόσμιο.

Μετά και από την κατατρόπωση του απόλλωνα στο Τσίρειο, είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι με την παρουσία της ομάδας μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιζε τον ρουβά εκ λεμεσού στο μισό γήπεδο με συνεχείς ευκαιρίες για γκολ. Τα τραγελαφικά λάθη της διαιτησίας κόστισαν πάλι στην ομάδα μας την νίκη αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ κέρδισε δύο τρανταχτά πέναλτι που δεν τα είδε ποτέ. Αλλά έτσι γουστάρουμε την ομάδα. Με τσαμπουκά από την αρχή μέχρι το τέλος για την νίκη. Η ΘΥΡΑ 9 κέρδισε την μάχη της κερκίδας για άλλη μια φορά και στο τέλος με την βοήθεια του υπόλοιπου κόσμου έστειλε τον φυγά για ιδιαίτερα σε ωδείο αφού έτσι κι' αλλιώς από εκεί ξεκίνησε.

Προχωρούμε στο επόμενο ματς που είναι η ανώμαλη κότα μαθήτρια που δεν λέει να βάλει μυαλό. Περιμένουμε την ίδια αντιμετώπιση από τους παίκτες για τον αγώνα αλλά μ΄αυτούς θέλουμε την ταρίφα στο πλεκτό. Γουστάρουμε να 'ρθείτε πολλοί ρε μαθητές να δούμε και εμείς πότε θα γυρίσει ο τροχός που γράφετε στους τοίχους. Ελάτε να σας δώσουμε τον τροχό της φάπας να γυρίσετε. Τα κομμάτια στον τροχό είναι κατά σειρά: 1 φάπα, 2 φάπες, 3 φάπες, ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ.
Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα τρέχετε σαν κοτόπουλα στον κάμπο.
Καλούμε τον κόσμο μας το Σάββατο σε ένα μαγικό pregame στον σύνδεσμο για το ματς της Κυριακής με την ανώμαλη, με δωρεάν σούβλα για τα αδέρφια μας, με ποτό και γλέντι. Την Κυριακή ξεκινούμε όλοι μαζί από τον σύνδεσμο στις 16:00

Την Δευτέρα 31/03 θα έχουμε έντεχνη βραδιά με ζωντανή μουσική στον σύνδεσμο με είσοδο 5 ευρώ για τα αδέρφια μας που εκκρεμούν έξοδα δικαστηρίων και δίκες, Κοπιάστε να τα πιούμε παρέα και να στείλουμε την αλληλεγγύη μας στους συλληφθέντες και την στήριξη μας.

Λευτεριά στους οπαδούς
Λευτεριά στα αδέρφια μας
A.C.A.B

Υ.Γ: Στέλνουμε ένα μεγάλο μπράβο στον Ντίνο Φοινικαρίδη για το ντοκυμαντέρ που έδειξε το κρατικό κανάλι την Πέμπτη 27/03 για την πολιτικοποίηση των κυπριακών ομάδων. Κρατούμε την τελευταία κουβέντα του.
"Δεν είναι κακή η πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου. Αλλά το ποδόσφαιρο μας θα είναι καλύτερο χωρίς την εμπλοκή κομμάτων."

Υ.Γ2: Ο Χρίστου του ελαμ πρόλαβε τα χειρότερα μας είπε χωρίς ανάμειξη στην επίθεση στην λεμεσό. Έμεινε να μας πει πως υποστηρίζει ομοσπονδία και ότι είναι υπερασπιστής της επαναπροσέγγισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου