Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με τον απόλλωνα

Γεια χαρά σε όλα τα πράσινα αδέρφια.

Στο ίδιο έργο θεατές στο ματς με τον ρουφιάνο της χώρας που δεν δικαιούταν με καμιά δύναμη τον πόντο που πήρε την Τετάρτη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εμφανίστηκε επιτέλους με τα μαχητικά της ρούχα γεμάτα θέληση για νίκη και κατατρόπωση του αντιπάλου που αγωνιζόταν για πολλοστή φορά με 14 παίκτες. Το μαύρο κοράκι της ανατολικής πλευράς θύμισε τον χαπέσιη με τις πορτοκαλιές υποδείξεις του. Για το καλό της ομάδας ο πράσινος λαός δεν ξεχνά ποτέ τις αδικίες που πέρασε ούτε πριν 10 χρόνια αλλά ούτε και πριν 60 χρόνια.
Για ακόμα μια φορά το βόρειο πέταλο έδινε παλμό στην ομάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο ενώ τα πορτοκαλί μουνιά δεν ακούστηκαν ούτε στο ελάχιστο. Ο κόσμος έστελνε το πάθος του για την νίκη αλλά η πουτάνα μπάλα δεν μας έκανε το χατήρι, αλλά ούτε και ο μασιάς.

Σε ένα πόλεμο που δεν θα νικήσει ποτέ κατάφερε και μπήκε ο ιωνάς και τα τσιράκια του, με την ΘΥΡΑ 9 να δέχεται αλλεπάλληλες προκλήσεις από την προηγούμενη Παρασκευή μέχρι και σήμερα. Εδώ δεν σταματήσαμε τους αγώνες μας σε πιο δύσκολες περιόδους για την ΟΜΟΝΟΙΑ όπως το 1948 και θα τα βάλουμε κάτω τώρα; Τώρα που μας πνίγει το δίκαιο για τα φυλακισμένα αδέρφια μας, για τα εντάλματα που βγάζετε χωρίς λόγο και αιτία για τα σπίτια μας; Κουφάλες δεν ξοφλήσαμε και πάντα θα μας βρίσκετε μπροστά σας σε ότι αδικία προκαλείτε από εσάς και τους μαστόρους σας.

Αύριο Κυριακή καλούμαστε για ακόμα μια φορά να είμαστε δίπλα στην ομάδα και να κάνουμε το Τσίρειο καζάνι αφού μόνο εμείς μπορούμε. Η ομάδα μας θέλει δίπλα της αφού μας έδειξε την προηγούμενη Τετάρτη πως υπάρχουν δυνατότητες για πολύ πιο ψηλά. Πόσο μάλλον όταν έχεις έναν Κωστάκη, έναν Ράουφμαν και ένα Άκη στον πάγκο που ξέρουν πολύ καλά τι θα πει ΟΜΟΝΟΙΑ και πράσινος λαός. Αναχωρούμε λοιπόν αύριο από τον σύνδεσμο στις 14:00 για μια καταπράσινη πορεία που έχει τελικό προορισμό το Τσίρειο και το τρίποντο.

Υ.Γ-1 "Να νιώθετε βαθιά μέσα σας οποιαδήποτε αδικία διαπράττεται ενάντια σε οποιανδήποτε γωνιά του κόσμου. Είναι η πιο όμορφη ιδιότητα ενός επαναστάτη."
-Ερνέστο Τσε Γκεβάρα

Υ.Γ-2 Η Κύπρος είναι μικρή. Πόσο μάλλον όταν δεν φοράτε στολές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου