Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Green Twin: ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ

Άρρωστοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, σταματάτε να τραγουδάτε τζαι θκιαβάστε τι έχουμε να πούμε. Καλά την εγλυτώσετε την προηγούμενη εφτομά που ετρώαμε τζαι επίνναμε τζαι εν εθορούσαμε ομπρός μας να γράψουμε άρθρο. Έχουμε ειρωνεία 2 εφτομάων να γράψουμε τωρά.
Ξεκινούμε με μια απορία προς διάφορους φασίστες. Ρε παλαβούθκια, μπορείτε να μας διευκρινίσετε τη χώρα προέλευσης των τορπίλων που εσίρνετε το πάσχα; Τζαι μεν μας πείτε ότι εν εσύρνετε. Το ότι εν τες αγοράσετε απευθείας που Τουρκοκύπριο, εν σημαίνει ότι έννεν που τα κατεχόμενα. Αμάν!!!! Μεν μου πείτε ότι εδώκετε ριάλια στους Τούρκους.. Άτε ξεκινήστε τες σκέψεις, αγχωθείτε, φκάρτε το πατριωτικό σας ένστικτο τζαι έβρετε έναν τρόπο να δικαιολογηθείτε. Σας προτείνουμε να πείτε ότι «επιάνναμε πράματα των Τούρκων τζαι καταστρέφαμε τα». Είσαστε βλάκες!

Σύντομη αναφορά για το παιχνίδι με τον ερμή. Επιβεβαιωνόμαστε για τες αμυντικές μας αδυναμίες που μας εστοίχισε για καλή μας τύχη μόνο 2 πόντους. Εφτάσαμε να νικούμε 3-1 τον ερμή τζαι να αγχωνούμαστε. Ε όι ρε ΟΜΟΝΟΙΑ μου. Όπως είπε τζαι ο Κωστάκης, εν τζαιρός να δημιουργηθεί μια ΟΜΟΝΟΙΑ που τουλάχιστον θα εμπνέει εμπιστοσύνη, ώστε να επιστρέψουν τα χαμόγελα στην πιο δημοφιλέστερη ομάδα του πρωταθλήματος. Αξίζουμεν το!
Όσο για το παιχνίδι με τον ρουβά έχουμε αρκετά να πούμε, τόσο αγωνιστικά όσο και οπαδικά. Στο αγωνιστικό κομμάτι επήραμε την ουσία αλλά πάλε είχαμε αδυναμίες, τόσο αμυντικά όσο τζαι επιθετικά. Είμαστε σίουροι ότι τούτα σιγά σιγά θα διορθωθούν. Όσο για τον διαιτητή. Βλάκα ΣκαΤούλλη, εφανήκαν οι προθέσεις σου που την αρχή του παιχνιθκιού. Κοτζιάμου σιέρι εν το εστραώθηκες; Ή αχάπαρος είσαι ή βαλτός. Τζαι μετά λαλείτε μας είμαστε προκατελειμένοι. Ολάν 2 ματς επέξαμε τούτη την εφτομά, στο ένα ακυρώσαν μας τέρμα στερώντας μας 2 πολύτιμους βαθμούς τζαι στο άλλο αρνηθήκαν μας πεντακάθαρο πέναλτι τζαι εγεννήσαν οφσάιτ που εν ήταν. Απαιτούμε σεβασμό. Όποιος δεν μας σέβετε θα μας φοβάτε ρε ΚΟΠρίτες.

Οπαδικά νομίζω θα σταματήσουμε να αναφερόμαστε μιας τζαι εν υπάρχει ανταγωνισμός. Αποερλ τζαι αερλ, οι δύο διεκδικητές του σαγλοπρωταθλήματος έν εκαταφέραν να πάρουν όσους οπαδούς παίρνει η ΣΙΗΛΛΑΚΑ σε έναν συνηθισμένο εντός έδρας αγώνα. Για τους ρουβάες τι να πούμε; Εθέλαν τίτλο τζαι εθέλαν να εδέρναν την ΟΜΟΝΟΙΑ για να διεκδικήσουν την δεύτερη θέση. Μα εν σοβαροί τούτοι; Ήρταν(;;;) Γ.Σ.Π. με καμιά 200αρκά(το πολύ) οπαδούς τζαι η μόνη δεύτερη θέση που επιάν ήταν τζίνη στην κερκίδα, με έτη φωτός διαφορά.
Ρε μα τζίνη την σημαία του γρίβα εν τη εφέρετε. Εκατσετε την του κόλου σας τελικά όπως σας είπαμε; Τωρά εφέρετε μιαν με έναν ήλιο. Εν επειδή εμπήκε το καλοτζαίρι; Είσαστε κανένα application που δείχνει τον τζαιρό; Δηλαδή αν ήταν νύχτα με μισοφέγγαρο ήταν να φέρετε καμιάν ανάλογη σημαία; Μεχ μεχ μεχ
Τζαι τζίνο το πανό που έγραφε larnaca g(ay)1 που εβάλετε πάστην νότια, τι θέλει να πει; Ότι έσιει έστω τζαι έναν οπαδό του ρουβά μέστην σκάλα; Είδα κάτι μιτσιές που αγοράζαν κάτι cd του Ρουβά τζιαμέ στο acapella αλλά εν τες εσίγκοψα του συνδέσμου σας. Οφείλω να παραδεχτώ ότι εδιαψεύσετε μας. Επιστέφκαμε ότι ήταν πιο πιθανόν να βρεθεί ο Ονουφρίου, παρά οπαδός του ρουβά στην Λάρνακα. Μεν σου πώ ήταν πιο πιθανό να έρτουν σε σκηνικό οι μαθητές. Μεν σου πω ακόμα ήταν πιο πιθανό να φορήσει φανέλα με σφυροδρέπανο ο Αναστασιάδης, του che quevara ο Αβέρωφ, της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο πουτσομούννης τζαι να παν ούλλοι μαζί για μπύρες στο φαν κλαπ του LARNACA CREW τζαι να τους τζεράσει θέμας ο καφετζής μας.

Λοπόν αλάνια, κοντέφκει η μέρα των πραγματικών διακοπών. Προκρατήστε έγκαιρα τις θέσεις σας. Πάσκα τζαι πελλάρες. Οι πραγματικές διακοπές τούτες είναι. ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΑΣ!!!!! Τωρά που εν παττισμένοι τούτοι οι αχάπαροι ερίξαν πολλά τες τιμές τους τζαι εν θα μας χαλάσουν χατίρι για μερικά πράσινα ευρωπουλλα.
 Λοιπόν, ο πράσινος λαός ρε μαθητάκια ζητά τα εξής:
 1) Πισίνα πίσω που την βόρεια (αρκεί ακόμα;)
 2) Παγωνιέρα με μπύρες ανά οπαδό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
3) Προσωπικές μασέρ για τα παιδιά της 9, που όλη την σεζόν εν εσταματήσαν ποττέ να χορεύκουν στα τσιμέντα τζαι επιαστήκαν τα κόκκαλα τους.
4) Δωρεάν εμβολιασμό από τους γιατρούς χωρίς σύνορα, για την νόσο των πουλερικών, γιατί έσιει τζαιρό να πάμε τζιαμέ τζαι σάννα τζαι εβρόμισε. Αφήκαν το εξοχικό μας να ερημώσει γαμώτο.
5) Φουκού με περασμένο κοτοπουλάκι, σιήρο, αρνί τζαι κανονίστε α…. Θέλουμεν το γάλακτος τούντη στράτα.
6) Σαρίστε τζίντες κουτσουλιές σας ρε κοτούλες τζαι είμαστε πολιτισμένοι αθρώποι εμείς. Εν θέλουμε ξημαρισιές μεστο εξοχικό μας.
Άρρωστε λαέ, πράσινο τσουνάμι, περήφανοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,
Πάμε στο παπαδόπουλλος, καυλωμένοι όπως πάντα, με φωνή να σούσουμε το γήπεδο. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!! Οι διακοπές έχουν δικαιώματα (τα οποία ζητήσαμε πιο πάνω), αλλά έχουν τζαι υποχρεώσεις. Λεβέντες, ραντεβού στα τσιμέντα.

Σύνθημα της ημέρας:
Τρίψε το λιχνάρι σου να βγει έξω το Τζίνι, και ζήτησε του μια ευχή φασίστας να μην μείνει

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

GREEN TWIN


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου