Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με τα κούκλια και άλλα

Γεια σας αλάνια.
Σήμερα ήμερα του ρουφιάνου Βαλεντίνου έχουμε πρόβλημα εμείς οι καψουρωμένοι. Όλοι για την ίδια αγαπούλα έχουμε ερωτευθεί, όλοι γι΄ αυτήν έχουμε χάσει τις φωνές μας, τα χρόνια μας, τα λεφτά μας και πάει λέγοντας...
Αλλά ακόμα είμαστε εκεί, στο πλάι της για να μην μείνει ποτέ μονάχη στα έρμαια των εντός αλλά και των εκτός.

Πάμε στον αγώνα με τον ρουβά.
Για πρώτη φορά μετά την απόλυση του Τόνι είδαμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ που έχει καιρό να μας θυμίσει τις καλές εποχές. Δεν πιστεύουμε να υπάρχει έστω και ένας οπαδός μας που ήταν αισιόδοξος πριν από το ματς με την μοτίτσα της Λεμεσού. Στο τέλος μας τα χάλασε λίγο η Τριφυλλάρα αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως αν αγωνιστούν με το ίδιο πάθος και σθένος, όχι μόνο θα πάρουμε την πρόκριση αλλά θα κτυπήσουμε και το κύπελλο στον τελικό.

Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα και η αγαπούλα του βόλεϊ έχει σημαντικό αγώνα με τους ρουφιάνους του βαλεντίνου. Αν πάρουμε την νίκη, κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου αλλά και ένα σπρώξιμο του ρουφιάνου στην 2η κατηγορία. Το καθήκον μας δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά όλα τα αθλήματα που περιέχουν το πράσινο τριφύλλι του 1948. Στις 20:00 ξεκινά το πάρτυ αδέρφια.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Για το ματς με τα κούκλια πλέον θα είμαστε στο σπίτι μας στο Βόρειο πέταλο και το μόνο που χρειάζεται είναι νίκη για να διατηρήσουμε την διαφορά μας από την ανώμαλη και να ανεβούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στον βαθμολογικό πίνακα. Για πληροφορίες για τον Σαββατιάτικο αγώνα μπορείτε να στείλετε μήνυμα μέσω facebook.

Τέλος, θα θέλαμε να σας θυμίσουμε το πάρτι στις 21/02 στο Μάρε όπου η ΘΥΡΑ 9 ΛΑΡΝΑΚΑΣ διοργανώνει μια καταπράσινη νύκτα στο τέλος του Μακένζυ. Όλα τα αδέρφια ανά το παγκύπριο είναι καλεσμένα για την πιο πράσινη νύκτα της Λάρνακας που θα μείνει για καιρό στην ιστορία.
Θυμίζουμε πως το τηλέφωνο για κρατήσεις είναι 96376686


Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ
ΜΑ ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΑ ΠΙΝΩ
ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ

ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ...
ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ

ΟΛΟΙ ΒΟΛΛΕΥ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 20:00
ΑΠΟΥΣΙΑ = ΠΡΟΔΩΣΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου