Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με τον ρουβά

Χαιρετίζουμε τα καταπράσινα αλάνια σε όλη την υφήλιο. Χρόνια μας πολλά και καλή χρονιά και επίσημα. Απολογούμαστε λόγω προβλημάτων δεν ανέβηκε ανακοίνωση για το ματς με το παραλίμνι.

Όπως και να το κάνουμε η Βασίλισσα δείχνει σημάδια ανάκαμψης από την ήττα με τους ρουφιάνους, η πελατειακή σχέση με την ανώμαλη συνεχίζει και το παραλίμνι απλά υπήρχε στο γήπεδο. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν είμαστε υπέρ της διοίκησης για την αποχώρηση του Τόνυ Σαβέβσκι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως είναι αναγκασμένη να προχωρήσει και να παλέψει για ότι καλύτερο. Τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι, όσο και για το οικονομικό. Το αναφέρουμε για να μην πουν κάποιοι ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. Ξέρουμε πολύ καλά κύριοι και απαιτούμε η διοίκηση να πιάσει τους λουκουμάδες και να φύγει επειδή περί "καλικάντζαρους" πρόκειται.

Μια χαρά η Τριφυλλάρα την περασμένη Κυριακή αφού ασκούσε πίεση στο παραλίμνι και ανάγκασε τον αντίπαλο να κλειστεί στα καρέ του και να περιμένει πότε θα δεχτεί τέρμα(τα). Καλή διάθεση από όλους και ιδιαίτερα από τις αλλαγές που άρεσαν.

Την Κυριακή είναι ο επόμενος μας αγώνας και το πρόγραμμα γράφει ρουβάς. Και τώρα καλούμαστε όλοι για αντεπίθεση. Ένα ντέρμπι που θα δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσουμε αυτή την χρονιά αφού αν νικήσουμε βάζουμε γερές βάσεις για το γαμημένο το "Γλαύκειο". Το L9C καλείται να είναι έρθει μαζικά στο γήπεδο όπως κάνουμε από πάντα. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στο facebook.


  • Φήμες λένε ότι ο ππούνας βρίσκεται ακόμα στην εντατική μετά από την ρίψη ντόνατς τον Δεκέμβρη του 2013. Καλούμε τον υπεύθυνο του Γ.Σ.Π να μην ξαναπεράσουν επικίνδυνα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. 

  • Ορίστε μια τούρκικη σημαία... ΓΕΛΙΟΙ!


Larnaca 9 Crew
Loud & Proud

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου