Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Εκλογές εν όψη, ανώμαλη και ηθικός

Χαιρετίζουμε τον περήφανο πράσινο λαό.

Το μεγαλύτερο γεγονός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 του Φλεβάρη στην σύγχρονη ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα δείξει τον δρόμο για το που βαδίζει το λαοφιλέστερο σωματείο της Κύπρου.
Δυστυχώς κάποιοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου ή εθελοτυφλούν για το μέλλον της αγαπούλας μας, που παλεύει με διοικήσεις εδώ και δεκαετίες. Ο λόγος για τον Δώρο Σεραφείμ και τον συνδυασμό του που ακόμα να μας πείσει για τον λόγο που έβαλε υποψηφιότητά ή έστω να μας δείξει κάποιο πλάνο που να έχει βάση για την σωτηρία της ομάδας μας από τα χρέη που οι ίδιοι συνδυασμοί έβαλαν στην τράπεζα, αλλά και για την υποθήκη των Χαλεπιανών που από δεκάδες εκατομμυρίων τώρα αξίζουν 7-9 εκατομμύρια. Αυτοί που δεν μας αναγνωρίζουν και δεν θέλουν να έχουν πάρε δώσε με την ΘΥΡΑ 9, είναι αυτοί που κατέστρεψαν την ομάδα μας και αυτοί που έχουν σκοπό να το ξανακάνουν.

Το ότι καθοδηγούνται από κάπου αυτοί οι συνδυασμοί (βλέπε Μ.Ν, Δ.Σ) είναι πλέον δεδομένο και όλοι ξέρουμε από που γεννιούνται. Αλλά σκασίλα μας αν προέρχονται και από την πρώην Σοβιετική ένωση και δεν βλέπουμε την Βασίλισσα μας να κατακτά τους θρόνους της και να αγγίξει πλέον αυτή την ευρωπαϊκή διάκριση αλλά κυριότερα να ξεχρεώσει τα 17 εκ. που χρωστά(με-τε) σε παίκτες που δεν θα τους ξαναπούμε για άλλη μια φορά.

Χωρίς φανατισμό και παρωπίδες καλούμε όλα τα αδέλφια μας, Θυραεννιώτες και μη, να βάλουν το χέρι στην καρδιά και να ψηφίσουν τον συνδυασμό που τουλάχιστον μας έδωσε τα πλάνα του για την οικονομική διαχείρηση, οικονομική εξυγίανση και διαφάνεια και όχι μυστικοπάθεια. Αυτός ο συνδιασμός είναι της "Εναλλακτικής Πρότασης". Μπορείτε να βρείτε το πλάνο εδώ:
Αυτοί που έσβησαν μέλη χωρίς λόγο από το σωματείο με τον πιο φασιστικό τρόπο είναι πλέον στα σκαλιά και προσπαθούν και πάλι να εισχωρήσουν με το έτσι θέλω στο σωματείο. Αυτοί που έσπειραν διχόνοια και αυτοί που δουλεύουν με το καταστατικό του "κόμματος" (βλέπε βίντεο) είναι έτοιμοι να ξανά δολοφονήσουν τα όνειρα μας για τις μίζες τους και τις οδηγίες τους από τους πιο πάνω.
Στην τελική, με το που θα ξημερώσει το Σάββατο, όλοι θα είμαστε στην ίδια μοίρα και να ευχόμαστε πως η Βασίλισσα μας θα βρει τα πόδια της και θα σωθεί από τον καπιταλιστικό φονιά της περιόδου που ζούμε.

Την Παρασκευή έχουμε αγώνα τίτλου με την ανώμαλη στο βόλεϊ στο στάδιο Ελευθερία και ώρα 8:00. Καλούμαστε όλοι να δώσουμε το παρών μας και να σπρώξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στον τίτλο όπως ονειρευόμαστε από κάθε αρχή της σεζόν για οποιοδήποτε άθλημα.

Τέλος, το Σάββατο έχουμε αγώνα με τον ηθικό και έχουμε καθήκον να πάμε στο γήπεδο για να φωνάξουμε για την πάρτη της αλλά και για να κάνουμε και την δική μας εισφορά στο σωματείο.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ
Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ


Το τραγούδι της εβδομάδας:


Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση για το μεγάλο πάρτυ και για την προκλητική αστυνομία

Πλέον δεν μπορούμε να ελπίζουμε για πολλά πράγματα σε αυτή την σεζόν από την ομάδα μας. Αποκλεισμός από το κύπελλο και πλέον παραμένουμε πέμπτοι στον βαθμολογικό πίνακα. Ας βοηθήσουμε την ομάδα να βγει στην Ευρώπη για να μπορεί να κλείσει έστω και μικρές οικονομικές τρύπες.

Τα "όργανα" της τάξης και της αστυνομίας έκαναν για άλλη μια φορά τα αίσχιστα με τον κόσμο μας. Προκαλούσαν με πρόβλημα στην είσοδο, κλέψιμο κασκόλ και σημαιών αλλά κατά τα άλλα εμείς είμαστε οι ταραξίες και oi hooligans. Δείχνουν για πολλοστή φορά ότι είναι εκεί για να χτυπούν τον κόσμο μας απλά και μόνο για τις ιδεολογίες του. Οι ρόμποκοπ έστειλαν στο νοσοκομείο αδερφό μας για τον λόγο ότι ήθελε πίσω το κασκόλ του. Γι΄ αυτό στέλνουμε ένα μήνυμα στους μπάτσους.
"Βγάλτε την στολή σας και ελάτε με τα χέρια ρε μαλάκες. Να δούμε πόσο βαρούν τα δικά σας και ποιοι στο τέλος θα κάνουν εισαγωγή στο νοσοκομείο."

"ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΙΑ

ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!"

Επιτέλους η μέρα έφθασε αδέρφια. Το μεγάλο μας πάρτυ δεν απέχει περισσότερο από κάτι ωρίτσες που θα ξεσηκώσουν την Λάρνακα σε τρελούς ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ρυθμούς όπως μόνο η ΘΥΡΑ 9 μπορεί να διασκεδάσει. Σας περιμένουμε για να περάσουμε μια Παρασκευή  όπως ο κάθε Θυραεννιώτης θα ήθελε να περάσει, να φάμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε. Η μεγαλύτερη βοήθεια για το κλιμάκιο μας στην Λάρνακα είναι να υποστηρίξουμε το σημερινό πάρτυ.

Η παρουσία μας επιβάλλεται.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Larnaca 9 Crew
Loud & Proud


Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Vamos για Τσίρειο, Vamos για κύπελλο

Χαιρετίζουμε τα καταπράσινα αδέρφια ανά το παγκόσμιο.

Την Τετάρτη 19/02 καλούμαστε όλοι να δώσουμε το παρόν μας στον κρισιμότατο μέχρι στιγμής αγώνα της σεζόν και να σπρώξουμε την Τριφυλλάρα μας στην πρόκριση έναντι στον ρουβά της Λεμεσού. Το Τσίρειο αναμφισβήτητα θα είναι ένα πράσινο καζάνι έτοιμο να εκραγεί αν οι παίκτες μας το θελήσουν όσο κι εμείς. Το 2-1 του πρώτου αγώνα δίνει λίγο περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στην ομάδα μας αλλά με την παρουσία μας στην Λεμεσό θέλουμε να κάνουμε σίγουρη την πρόκριση και να στείλουμε τον ρουβά εκεί που του αξίζει.

Σε μια άλλη εξέλιξη, θυμίζουμε και επαναλαμβάνουμε τις προσκλήσεις μας για το πράσινο πάρτυ στο Μάρε στις 21/02. Πλέον μπήκαμε σε τελική ευθεία για πλέον το μεγαλύτερο event που έχει γίνει ποτέ στην πόλη της Λάρνακας από οπαδικό μας σύνολο και θα χαρούμε να δούμε όλα τα αδέρφια μας, να γνωριστούμε, να συζητήσουμε για την ομάδα, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε και να περάσουμε μια νύκτα όπως μόνο η ΘΥΡΑ 9 μπορεί να διοργανώσει. Μπορείτε να μάθετε πληροφορίες για το πάρτι με το να μπείτε σ'αυτό το link https://www.facebook.com/events/282429655241081/

Για πληροφορίες για το παιχνίδι κυπέλλου με την μοτίτσα της Λεμεσού, για το πάρτι αλλά και για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη στην Λεμεσό μπορείτε να στείλετε μήνυμα μέσω facebook.


ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΦΥΓΑ
ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑ
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ

Φωτογραφία της εβδομάδας
  




Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με τα κούκλια και άλλα

Γεια σας αλάνια.
Σήμερα ήμερα του ρουφιάνου Βαλεντίνου έχουμε πρόβλημα εμείς οι καψουρωμένοι. Όλοι για την ίδια αγαπούλα έχουμε ερωτευθεί, όλοι γι΄ αυτήν έχουμε χάσει τις φωνές μας, τα χρόνια μας, τα λεφτά μας και πάει λέγοντας...
Αλλά ακόμα είμαστε εκεί, στο πλάι της για να μην μείνει ποτέ μονάχη στα έρμαια των εντός αλλά και των εκτός.

Πάμε στον αγώνα με τον ρουβά.
Για πρώτη φορά μετά την απόλυση του Τόνι είδαμε μια ΟΜΟΝΟΙΑ που έχει καιρό να μας θυμίσει τις καλές εποχές. Δεν πιστεύουμε να υπάρχει έστω και ένας οπαδός μας που ήταν αισιόδοξος πριν από το ματς με την μοτίτσα της Λεμεσού. Στο τέλος μας τα χάλασε λίγο η Τριφυλλάρα αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως αν αγωνιστούν με το ίδιο πάθος και σθένος, όχι μόνο θα πάρουμε την πρόκριση αλλά θα κτυπήσουμε και το κύπελλο στον τελικό.

Ημέρα των ερωτευμένων σήμερα και η αγαπούλα του βόλεϊ έχει σημαντικό αγώνα με τους ρουφιάνους του βαλεντίνου. Αν πάρουμε την νίκη, κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου αλλά και ένα σπρώξιμο του ρουφιάνου στην 2η κατηγορία. Το καθήκον μας δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά όλα τα αθλήματα που περιέχουν το πράσινο τριφύλλι του 1948. Στις 20:00 ξεκινά το πάρτυ αδέρφια.
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Για το ματς με τα κούκλια πλέον θα είμαστε στο σπίτι μας στο Βόρειο πέταλο και το μόνο που χρειάζεται είναι νίκη για να διατηρήσουμε την διαφορά μας από την ανώμαλη και να ανεβούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στον βαθμολογικό πίνακα. Για πληροφορίες για τον Σαββατιάτικο αγώνα μπορείτε να στείλετε μήνυμα μέσω facebook.

Τέλος, θα θέλαμε να σας θυμίσουμε το πάρτι στις 21/02 στο Μάρε όπου η ΘΥΡΑ 9 ΛΑΡΝΑΚΑΣ διοργανώνει μια καταπράσινη νύκτα στο τέλος του Μακένζυ. Όλα τα αδέρφια ανά το παγκύπριο είναι καλεσμένα για την πιο πράσινη νύκτα της Λάρνακας που θα μείνει για καιρό στην ιστορία.
Θυμίζουμε πως το τηλέφωνο για κρατήσεις είναι 96376686


Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ
ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ
ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ
ΜΑ ΕΓΩ ΜΟΝΑΧΑ ΠΙΝΩ
ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ

ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΛΕΣ...
ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ

ΟΛΟΙ ΒΟΛΛΕΥ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 20:00
ΑΠΟΥΣΙΑ = ΠΡΟΔΩΣΙΑ



Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με σαλαμίνα

Πλέον δεν χρειάζεται να κάνουμε πρόλογο και επίλογο. Θα βαδίζουμε όπως η ομάδα. Ούτε αρχή ούτε τέλος η ΟΜΟΝΟΙΑ στους τελευταίους αγώνες που μοιάζει με μια ομάδα φοβισμένη να αντεπεξέλθει της ιστορία της.

Είναι φανερό πως ψυχολογικά δεν είμαστε και στον καλύτερο μας εαυτό και φαντάζει δύσκολο να πείσεις τον κόσμο μας πως αυτή η ομάδα έχει κάποιες πιθανότητες τουλάχιστον να προκριθεί στον επόμενο γύρο του κυπέλλου. Το καθήκον μας όμως είναι στο γήπεδο για τον ακριβώς ίδιο λόγο που ιδρύθηκε αυτή η ομάδα. Αντίσταση σε ότι την καταδυναστεύει και "πάντα μέχρι την νίκη." Μπορεί να ειπωθεί πως ο κύριος Λοτίνα φταίει για την σημερινή έκδοση του ποδοσφαίρου που βλέπαμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο Λοτίνα δούλευε όπως ήξερε από τις ομάδες που δούλευε στην Ισπανία. Αμυντικά για αποτελέσματα. Και τα κατάφερνε για κάποιο διάστημα. Όταν όμως μανατζάρεις μια ομάδα στο βεληνεκές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την καλύτερη επιθετική γραμμή πρέπει να σκεφτείς ξανά και ξανά τις επιλογές σου. Γι' αυτό θέλουμε να καταλήξουμε στο ότι οι "κύριοι" ιθύνοντες για την εικόνα της ομάδας είναι αυτοί που έκριναν αναγκαία την απόλυση του κ. Σαβέβσκι και την επιλογή του Λοτίνα ως προπονητή.
Απαιτούμε την άμεση παραίτηση όλου του ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ διοικητικού συμβουλίου και ΑΜΕΣΗ εκλογική συνέλευση για την σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αύριο ξημερώνει Κυριακή και το καθήκον μας όλων είναι στο γήπεδο και στο πέταλο. Ανεξάρτητα με την εικόνα της ομάδας εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση με τους υπόλοιπους "οπαδούς". Κουβαλάμε στην ράχη μας ένα όνομα βαρετό σαν ιστορία και θα το υπερασπιστούμε μέχρι να δούμε την ομάδα μας στις κορυφές των διακρίσεων και ακόμα περισσότερο πιο μετά.

Τέλος στις 21/02, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι στην μεγάλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε να δυναμώσουμε την Λάρνακα ακόμα περισσότερο και να περάσουμε μια υπέροχη Θυραεννιώτικη βραδιά στο Mare στην περιοχή Μακένζυ στην Λάρνακα. Ζωντανή μουσική, απεριόριστο φαγητό και ποτό με εκπλήξεις για μια καταπράσινη παραλιακή νύκτα.

Για πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο facebook.

Always Loud
Always Proud

Larnaca 9 Crew

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΤΥ ΘΥΡΑ 9 ΛΑΡΝΑΚΑΣ


Η ΘΥΡΑ 9 ΛΑΡΝΑΚΑΣ διοργανώνει party στις 21/02/2014 με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του κλιμακίου μας ούτως ώστε να εκπληρώσουμε ένα μεγάλο μας όνειρο που θα πρασινίσει περισσότερο τη Λάρνακα. Σ' αυτό το γκρίζο καιρό που κρύβει τη μεγάλη ιδέα και το μεγαλείο της Ομόνοιας, καλούμαστε να το φωτίσουμε με τη τρέλλα μας, να διασκεδάσουμε, να βοηθήσουμε την αγαπούλα μας να βρει το δρόμο που της ανήκει και να βροντοφωνάξουμε σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε πως ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ! 

Ομόνοια σημαίνει φανέλα τιμημένη!


LOUD AND PROUD


Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Για το δικό μας πάρτυ

Γεια σας αλάνια.

Τραγική για άλλη μια φορά η ομάδα με τον Λοτίνα να σχεδιάζει την ομάδα για να γλυτώσει την διαβάθμιση. 7 αμυντικούς μέσους και χαίρετε για το μηδέν παθητικό. Ε τούτο έλειπε ρε Λοτίνα μου. Δεν θα αναλύσουμε άλλο το ματς με την αεκ επειδή απλά δεν μπορούμε.

Πλέον και επίσημα δεν διεκδικούμε τίποτα άλλο από το εισιτήριο μας για Ευρώπη, βάση των δηλώσεων του εκπρόσωπου τύπου της ομάδας μας. Με λίγα λόγια η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στον αναπνευστήρα και παλεύει να σωθεί από τα χρέη της (τους), από άχρηστες διοικήσεις, από τους πιο πάνω αλλά και από τον ίδιο της τον εαυτό. Ο κόσμος να ξέρετε ότι πάντα θα είναι εκεί και να βοηθά. Τουλάχιστον πλέον με την άφιξη του στο γήπεδο. Τα λεφτά που εισέπραξε το σωματείο πέρσι από τον κόσμο ήταν τα τελευταία αν αναλογιστούμε το μεγάλο αυτό ποσό. Πλέον έχουμε άνεργους, οικογένειες με ένα εισόδημα αλλά και οικογένειες με ΚΑΝΕΝΑ εισόδημα. Ο κόσμος θα βοηθήσει όσο μπορεί αρκεί να φύγουν οι άχρηστες διοικήσεις. Γιαυτό και σήμερα Τετάρτη θα βρεθούμε στο πλάι της, για την πάρτη μας εμάς και μόνο. Το μόνο παράξενο σήμερα θα είναι το Βόρειο πέταλο κενό αφού με την γέννηση του νέου κανονισμού, μας χτύπησε την πόρτα και μας είπε: 2 αγωνιστικές με το πέταλο κλειστό.
:Θα βρεθούμε όλοι στις 17:30 πίσω από το Βόρειο πέταλο για να πάμε στην ανατολική κερκίδα του σταδίου.

Αυτή ήταν ΟΜΟΝΟΙΑ