Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση για το ματς με τους μαθητές

Είχες ραντεβού με την ιστορία και απλά δεν ήρθες. Δεν πάτησες καν γήπεδο ρε Τριφυλλάρα. Εκεί που σε θέλουμε να μας δείξεις από τι είσαι φτιαγμένη πάντα μας τα χαλάς. Αλλά εμείς εκεί. Δεν έχουμε άλλη επιλογή ρε μαστούρα. Να 'ρθούμε στο γήπεδο, να φωνάξουμε για τα ιδανικά μας και τα ιδανικά σου. Αλλά ποια ιδανικά σου; Όταν χάνουμε από τους ανύπαρκτους χωρίς καν να προσπαθήσουμε; Πάθος μηδέν αλάνια. Στο γήπεδο ήσουν απλά η ομόνοια. Εμείς την ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουμε.

Προς παίκτες. Πρώτη φορά είδαμε ομάδα να χάνει και να πάει παίκτης στην κερκίδα να δώσει φανέλα. Καταλάβατε που είσαστε? Καταλάβετε από ποιον χάσατε? Αν όχι να κανονίσουμε μια μέρα να βρεθούμε στο οίκημα της ΘΥΡΑΣ -9- και να σας δείξουμε σε βίντεο για ποια ομάδα παίζετε. Ηλικιωμένους που έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν πέρσι να σώσουν το σωματείο, παιδιά που έκαναν οικονομίες για να αγοράσουν κάτι από την μπουτίκ ώστε να βοηθήσουν στο οικονομικό πρόβλημα που μας άφησαν. Φοιτητές που έστελναν από το υστέρημα τους για να πληρωθείτε εσείς, ο μπάγεβιτς, ο οκκάς, ο λεμονής και άλλα σφάλματα της προηγούμενης ηγεσίας.

Δεν έχουμε σκοπό να αναλύσουμε άλλο την ντροπιαστική σας ήττα. Και λέμε δικιά σας ήττα επειδή ο ΛΑΟΣ ήταν εκεί. Έκανε την νύχτα μέρα με τις φωτοβολίδες και τις φωνές μας που ήταν συνεχόμενα στην Βόρεια. Εσύ όμως που ήσουν;

Εμείς δεν σκύψαμε κεφάλι ποτέ. Ούτε υπάρχει καμιά πρόθεση να το κάνουμε.  Σαν L9C δεν ζητούμε να γαμήσετε τους μπλε ανύπαρκτους το Σάββατο. Στο απαιτούμε.
Για πληροφορίες για την αναχώρηση από Λάρνακα μπορείτε να ρωτήσετε στην σελίδα του facebook.

ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ - ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΟΥ

And our love remains...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου