Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Χαιρετίζουμε τους απανταχού Ομονοιάτες και Ομονοιάτισσες.

Με λίγα λόγια θα αναφερθούμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ερμή αφού προέχει το ντέρμπι με τους ρουφιάνους. Η ομάδα θα μπορούσε και για την νίκη απέναντι σε ένα πολύ καλό ερμή που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο σε αντίθεση με τις ενέργειες των παικτών μας που στο πρώτο ημίχρονο ήταν χαμένοι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε όμως και για την νίκη, εάν δινόταν το πέναλτι του Τέιλορ στο πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς είμαστε στο ίδιο έργο θεατές σε περίπου κάθε μας παιχνίδι από την διαιτησία.

Για το αιώνιο ματς με τον αιώνιο ρουφιάνο δεν θα αρκεστούμε σε μια ήπια ανακοίνωση που παίζει το fair play. Εδώ παίζουμε ΕΜΕΙΣ!

Παίζουμε με ότι πιο μισητό έβγαλε η Κύπρος. Παίζουμε με την βρωμιά της κοπ, με τον εχθρό των πιστεύω μας, με τον κουτσοκούμνη, με τον χαπέσιη, με τον πάπουτσο, με τα πορτοκαλιά σκατά που κάνουν επίθεση σε αγνές συνεστιάσεις αδερφών μας αλλά που στο τέλος τρώνε τα μούτρα τους. Θα το αντιμετωπίσουμε και εμείς ως αγώνα τότε. Ας ηχήσουν οι σάλπιγγες του πολέμου. Ο πόλεμος δύο διαφορετικών κόσμων και ιδεολογιών. Του καλού και του κακού. Του ανθρωπιστή και του ρατσιστή φασίστα.  Ο φτωχός με τον πλούσιο. Απέναντι σ'αυτούς που με το έτσι θέλω διώκουν ποδοσφαιριστές για τα πολιτικά τους πιστεύω και τους ωθούν για το δίκαιο να πεισμώσουν και να αντισταθούν ιδρύοντας την Βασίλισσα της Κύπρου. Να απαιτήσουμε από την διοίκηση, σε περίπτωση που κάποιος παίκτης δεν κατάλαβε για το τι αγώνας πρόκειται να παιχτεί στα τσιμέντα του Γ.Σ.Π, να του δείξετε κάποιο βίντεο για την ιστορία μας ούτως ώστε να παλεύουμε με το ίδιο πάθος και μίσος, ο καθένας από το πόστο του. Απαιτούμε ακόμα να δούμε ψυχή και αίμα στο γήπεδο αφού ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι το μόνο παιχνίδι που μπορεί να τους βάλει ξανά στο προσκήνιο για τίτλο. Δεν περιμένουμε να πέσει η ομάδα αμαχητί στο γήπεδο με τις όποιες ορέξεις των κορακιών με τα μαύρα. Δώστε την ψυχή σας και εμείς θα είμαστε δίπλα σας όπως αρμόζει η ιστορία μας και η ιστορία της ΘΥΡΑΣ 9. Όλοι δίπλα στην ΘΥΡΑ 9, να δονήσουμε το γήπεδο με συνθήματα και ότι άλλο προκύψει!
Πριν το ματς θα βρεθούμε όλοι στο φαν κλαμπ της ΘΥΡΑΣ 9, για μια καταπράσινη πορεία προς το Γ.Σ.Π. Όσοι θέλουν πληροφορίες για το που και τι ώρα θα ξεκινήσει η πορεία από Λάρνακα, μπορείτε να μάθετε με μήνυμα από την σελίδα μας στο facebook. Προτρέπονται τα άτομα που έχουν αυτοκίνητο να το φέρουν ούτως ώστε να μπορούμε να πάμε όλοι μαζικά και οργανωμένα χωρίς καμιά έλλειψη.

L9C
                      
                       ΓΑΜΩ ΤΟ αποεΡλ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου