Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΓΕΡΑ...

Χαιρετίζουμε τα ολοΠΡΑΣΙΝΑ νιάτα.

Τελείωσε το ματς με τον "ηθικό" με την ομάδα μας να παίρνει την δύσκολη νίκη σε ένα αφιλόξενο στάδιο εκάστοτε. Ο εθνικός για πρώτη φορά ήταν όντως ηθικός αφού η ΣΙΗΛΛΑΚΚΑ ετέλειωσε το παιχνίδι στα γρήγορα και ανάγκασε τον αντίπαλο να μείνει στα πόδια του και να μην χάνονται οι μπάλες. Ο Μορέιρα για ακόμα ένα παιχνίδι μας δείχνει την κλάση του και το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.
Να αναφερθούμε λίγο στο περιστατικό που έγινε στο δασάκι κατά την περίοδο του 2ου ημιχρόνου. Μπάτσοι που στέκονταν κοντά στην γραμμή του κόρνερ προς το πέταλο, έφτυναν και έβριζαν τους ποδοσφαιριστές μας την στιγμή που αυτοί αμύνονταν. Πόσους οπαδούς έχει ο εθνικός πλέον? Θα εμφανιστούν τα ίδια συμβάντα αυτή την εβδομάδα που παίζουν με το σκατό?

Η ομάδα έδειξε το δρόμο αδέρφια. 10 ευρώ ενιαίο εισιτήριο κόντρα στον φτεροπόδαρο που θα πάθει σαν τον Ίκαρο. Επήετε πολλά ψηλά. Εν ώρα να κρούσουν τα φτερά σας και να μας αδειάσετε την γωνιά. Ο κύριος Λούκας Φανιέρος ισχυρίστηκε πως ο ερμής δεν διαφέρει σε τίποτα από την ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός από τον κόσμο. Θα συμφωνήσουμε εν μέρη. Και ο λόγος είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελείται από τον κόσμο της και κανένας ερμής δεν μπορεί να υποβαθμίσει το μεγαλείο της. Καλούμαστε για ένα γεμάτο γήπεδο για να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς, να ανεβούμε στην 2η θέση και να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι με τους ρουφιάνους της χώρας.

Κάντε τους να παραμιλούν...
ΦΩΝΗ
ΠΑΛΜΟΣ
ΨΥΧΗ

Τελευταίο θέμα που θα θέλαμε να αναφέρουμε αλλά και κυρίως να θυμίσουμε είναι η μαύρη επέτειος τις 6ης Δεκεμβρίου 2008, που αμετανόητοι δολοφόνοι που εργοδοτούνταν από την κυβέρνηση για να "προστατεύουν" τον κόσμο, έσβησαν το χαμόγελο του δεκαπεντάχρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου σε μια γωνιά των Εξαρχείων που καθότανε με φίλους. Όπως έδειξαν οι έρευνες οι συγκεκριμένοι δολοφόνοι ήξεραν τι έκαναν αφού από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας που είχαν πόστο, βρέθηκαν στα Εξάρχεια χωρίς καμιά αναφορά στους ανωτέρους τους.

Αλέξη ζεις...
Εμείς πεθάναμε!
Να 'σαι καλά εκεί πάνω ρε μπαγάσα. Θα εκδικηθούμε...

                               A.C.A.B

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου