Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με την αεκ

Γεια σας αδέρφια.

Κουτσά στραβά περάσαμε και από το Τσίρειο με τον άρη που γουστάρει. Τραγική η ΟΜΟΝΟΙΑ που πλέον θυμίζει μια ομόνοια που παλεύει για να μείνει στην μέση της βαθμολογίας.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ της "νέας τάξης πραγμάτων" κύριοι. Όπως και η πατρίδα μας. Με χρέη σε τρίτους και κυβερνώντες αυτοί που ήδη μας απέδειξαν πως δεν πάει άλλο. Ευτυχώς τον Απρίλη θα γλυτώσουμε από δαύτους.
-Έτσι σας είπαν?
Πλέον είναι φανερό ότι μελέτησαν μέχρι και την ώρα που θα έβαζαν την "Γενική" Συνέλευση για περιορισμένο αριθμό ατόμων.
ΟΛΟΙ ΜΕΛΟΙ αδέρφια. Αυτή η φωνή θα ακουστεί και θα είναι των πολλών "κύριε" μυλωνά.

Την Κυριακή θα είμαστε εκεί. Στο γήπεδο για την αγαπούλα μας, για την πάρτη μας, για τα μεγάλα ιδανικά αυτής της ομάδας. Όπως και την περασμένη Τετάρτη στο Τσίρειο. Αυτοί που μας έβριζαν στο ΓΣΠ στο περασμένο ματς με την αλκή δήλωσαν αποχή ενώ οι "αλήτες" ήταν ξανά εκεί.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στο facebook.



ΘΑ 'ΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΝΤΑ Η ΘΥΡΑ Η 9

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ανοχή ΤΕΛΟΣ!!!

Χαιρετίζουμε τους απανταχού ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ με αξίες όπως είπε ο τέως (αμήν) πρόεδρος Μυλωνάς.
Τι γίνετε αλάνια? Όλα καλά? Πλέον κάτι γίνεται. Αλλά δεν θα μπούμε με την μία στα βαθιά.

Πάμε πρώτα στο Τσίρειο. Τι να πούμε? Από που να αρχίσουμε? Ο κόσμος για άλλη μια φορά έδωσε το παρών του σε ένα πλοίο που βυθίζεται. Ελπίζουμε πως αυτή την φορά πιάσαμε πάτο. Φωνή, παλμός στην κερκίδα και πάθος ήταν αυτά που μας χαρακτήριζαν το απόγευμα της Κυριακής. Το μόνο που χαρακτήριζε τους παίκτες ήταν η κερκίδα της αελούλλας που έπρεπε να τραβήξουν βίντεο από τους οργανωμένους για να ξημερώσει η Δευτέρα και τελικά να ακουστούν κι' αυτοί οι καημένοι έστω και μαγνητοσκοπημένα. Μετά τα πρώτα 15 λεπτά το πάθος της ομάδας μας έσβησε και δεν άναψε καν ούτε με την αναλαμπή του Αλαμπί. Μπορείτε να μας εξηγήσετε κύριοι τι δικαίωμα έχει πλέον αυτός ο παίκτης να αγωνίζεται για την μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου? Οι ακαδημίες μας γιοκ? Δεν βγάζουν αμυντικούς? Επειδή και με ένα μικρό σε ηλικία παίκτη είμαστε σίγουροι ότι θα αναπληρώσει στο μέγιστο το κενό του Αλαμπί. Αλλά εμείς εδώ δεν είμαστε προπονητές. Δόξα σοι ο λαός προπονητές διώχνετε και φέρνετε εσείς άλλους όποτε σας καυλώσει.

Για άλλη μια φορά η αστυνομία έδειξε την αντι-ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ της στάση. Με το που τελείωσε το παιχνίδι με τους κομπλεξικούς της Λεμεσού, μπήκαν στην κερκίδα μας και άρχισαν ξύλο σε όλο τον κόσμο ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας. Για αυτό και ανταποδώσαμε έξω από το στάδιο. Η μανία τους ήταν ανατριχιαστική για να δείρουν ένα πράσινο οπαδό ή φίλαθλο. Βγάλτε ρε μαλάκες την στολή και ελάτε με τα χέρια να δούμε πόσο βαρούν τα δικά σας. Το αίμα κυλάει...

Μάλιστα αδέρφια... Μας τα είπε όλα ο Μυλωνάς. Ότι ήθελε να κλείσει την ΘΥΡΑ 9, το kifines και ότι έχει να κάνει σχέση με οπαδισμό και αγάπη για την ομάδα μας. Τελικά αναρωτιόμαστε από που είναι διορισμένοι αυτοί οι άνθρωποι για να κυβερνήσουν τον μεγαλύτερο σύλλογο της Κύπρου. Μόνο ένα λόγο μπορούμε να σκεφτούμε για αυτά που είπε. Ότι με το να κλείσει την ΘΥΡΑ 9 θα μάντρωνε σαν πρόβατα τους υπόλοιπους 40άριες, 50άριες, 60άριες και θα σιωπούσαν μια χαρά όπως θα ήθελε το κόμμα για τις επόμενες εκλογές. Δηλαδή καταπάτηση ελευθερίας λόγου με το έτσι θέλω. Και η χούντα έτσι λειτουργούσε. Έτσι σας έμαθε ο "Τσε" που έχετε στους τοίχους? Ο Φιντέλ? Ο Μπελογιάννης? Ο Βελουχιώτης? Εσείς τους έχετε στους τοίχους ρε μαλάκες αλλά εμείς στις καρδιές μας. Και θα αγωνιστούμε με τα πιστεύω τους και τα ιδανικά τους μέχρι να αφήσετε την ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΤΕΡΗ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ από τις μίζες και τις προεκλογικές σας. Και για να ξεκαθαρίσουμε κάτι, ιδεολογικά η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ταγμένη χωρίς τις οδηγίες σας αλλά με την ιστορία. Σας βαρεθήκαμε. Να φύγετε ΟΛΟΙ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ
ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!
Σε περίπτωση που δεν γίνει κάτι τέτοιο θα αναλάβουμε άλλα μέτρα που δεν θα είναι για κανένα ΣΑΣ υπέρ.

Ρε μαλάκες για αυτήν την καψούρα ζούμε εμείς. Με τα ιδανικά των προγόνων μας και όχι κομματικών σκοπιμοτήτων. Αυτή είναι η ζωή μας και για αυτήν θα παλεύουμε αιώνια. Μέχρι να κατακτήσει και να δυναστεύσει τις κορυφές. Δεν την αφήσαμε ποτέ μοναχή και δεν έχουμε σκοπό να το κάνουμε. Γι'αυτό και το Σάββατο θα είμαστε εκεί. Για πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο facebook.

ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ
ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΟΥ

L9C
Loud & Proud

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Και η αελ ειν' η πουτάνα τ΄ αποερλ...

Χαιρετίζουμε την πράσινη οικογένεια της Λάρνακας, της Κύπρου, της Ελλάδας, της Νέας Υόρκης, του Άμστερνταμ, του Κονγκό, της Τανζανίας και όπου αλλού έχει πατήσει το πόδι του ομοϊδεάτης μας.

"Αυτό που δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό." Με αυτό το σκεπτικό πρέπει να αφήσουμε την διοίκηση να δουλέψει για καμιά δεκαριά χρόνια ώσπου να στείλουν την ΟΜΟΝΟΙΑ αγροτικό και μετά να γίνει η ανάκαμψη.
Αδειάστε μας την γωνιά ρε μαλάκες. Καταφέρατε να διοικείτε μια ΟΜΟΝΟΙΑ που δεν πήρε έστω ένα ντέρμπι στην φετινή σεζόν, που χρωστά εκατομμύρια και που διοργανώνει δημοπρασίες στην primetel για να βγάλει μια δόση του οκκά. Δεν θα ησυχάσουμε αν δεν πάρουν δρόμο οι φονιάδες των ονείρων μας, των ιδανικών μας, της αγαπούλας μας.

Τελείωσε το ματς με τον ρουβά και φήμες λένε ότι τώρα προσπαθούν οι ρουβάδες να κατεβούν στην καταπακτή. Οι ελαμίτες της Λεμεσού (που τελικά δεν είναι μόνο αυτοί - βλέπε φώτο 1) είχαν μπαλάκια μόνο για κάτι χειρονομίες και ρίψης καθίσματα τουαλετών. Ρε μαλάκες εμείς δεν είμαστε ούτε οι συμπολίτες σας, ούτε οι μαθητές που σας αφήνουν να κάνετε περιπάτους στο σύνδεσμο τους.

Και VAMOS για Τσίρειο αδέρφια. Σκεφτείτε δηλαδή που φθάνουν τα πλοκάμια της κοπριάς. Παίζουμε με το παράρτημα του παραρτήματος. Με τους κομπλεξικούς της Λεμεσού, τους τάχα απολιτίκ αλλά στο Βελιγράδι η ενωτική σημαία ήταν πρώτο πλάνο. Οι αγκυλωτοί σταυροί πλέον εμφανίζονται και στη αελ, απλά για να διαγραφεί το παραμύθι ότι τάχα δεν έχουν καμιά σχέση με τους ρουφιάνους. Φήμες λένε ότι στο επόμενο αγώνα μεταξύ τους η αελ θα μετονομαστεί σε "αποέρλ εκ λεμεσού" και θα αλλάξουν σημαίες, κασκόλ, μπορεί και οπαδούς.

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά αδέρφια. Το καθήκον μας είναι στο γήπεδο και δεν θα αρκεστούμε σε μια μέτρια προς κακή πάλι εμφάνιση. "Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και σε ότι διοργάνωση κι αν παίζουμε είμαστε καταδικασμένοι να πολεμούμε μέχρι την κατάκτηση της." Αυτό ήταν μια φράση που είπε ο Σαβέβσκι στην πρώτη του δημοσιογραφική διάσκεψη. Ο Λοτίνα καλείται να δείξει μια ΟΜΟΝΟΙΑ με αρχίδια στο γήπεδο και να γαμήσει τα γατάκια όπως ακριβώς θα πράξουμε εμείς στις κερκίδες που έχει θριαμβεύσει ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ και η ΘΥΡΑ 9.

Την Κυριακή θα ξεκινήσουμε μαζικά από την Λάρνακα, ούτως ώστε να πάμε όσο πιο οργανωμένα μπορούμε στο Τσίρειο. Για πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο facebook.

L9C
Loud & Proud


Οι απολιτίκ της Λεμεσού


Το βίντεο της εβδομάδας


Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με τον ρουβά

Χαιρετίζουμε τα καταπράσινα αλάνια σε όλη την υφήλιο. Χρόνια μας πολλά και καλή χρονιά και επίσημα. Απολογούμαστε λόγω προβλημάτων δεν ανέβηκε ανακοίνωση για το ματς με το παραλίμνι.

Όπως και να το κάνουμε η Βασίλισσα δείχνει σημάδια ανάκαμψης από την ήττα με τους ρουφιάνους, η πελατειακή σχέση με την ανώμαλη συνεχίζει και το παραλίμνι απλά υπήρχε στο γήπεδο. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν είμαστε υπέρ της διοίκησης για την αποχώρηση του Τόνυ Σαβέβσκι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως είναι αναγκασμένη να προχωρήσει και να παλέψει για ότι καλύτερο. Τόσο για το αγωνιστικό κομμάτι, όσο και για το οικονομικό. Το αναφέρουμε για να μην πουν κάποιοι ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται. Ξέρουμε πολύ καλά κύριοι και απαιτούμε η διοίκηση να πιάσει τους λουκουμάδες και να φύγει επειδή περί "καλικάντζαρους" πρόκειται.

Μια χαρά η Τριφυλλάρα την περασμένη Κυριακή αφού ασκούσε πίεση στο παραλίμνι και ανάγκασε τον αντίπαλο να κλειστεί στα καρέ του και να περιμένει πότε θα δεχτεί τέρμα(τα). Καλή διάθεση από όλους και ιδιαίτερα από τις αλλαγές που άρεσαν.

Την Κυριακή είναι ο επόμενος μας αγώνας και το πρόγραμμα γράφει ρουβάς. Και τώρα καλούμαστε όλοι για αντεπίθεση. Ένα ντέρμπι που θα δείξει μέχρι που μπορεί να φτάσουμε αυτή την χρονιά αφού αν νικήσουμε βάζουμε γερές βάσεις για το γαμημένο το "Γλαύκειο". Το L9C καλείται να είναι έρθει μαζικά στο γήπεδο όπως κάνουμε από πάντα. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε μήνυμα στο facebook.


  • Φήμες λένε ότι ο ππούνας βρίσκεται ακόμα στην εντατική μετά από την ρίψη ντόνατς τον Δεκέμβρη του 2013. Καλούμε τον υπεύθυνο του Γ.Σ.Π να μην ξαναπεράσουν επικίνδυνα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. 

  • Ορίστε μια τούρκικη σημαία... ΓΕΛΙΟΙ!


Larnaca 9 Crew
Loud & Proud