Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση για το ματς με τους μαθητές

Είχες ραντεβού με την ιστορία και απλά δεν ήρθες. Δεν πάτησες καν γήπεδο ρε Τριφυλλάρα. Εκεί που σε θέλουμε να μας δείξεις από τι είσαι φτιαγμένη πάντα μας τα χαλάς. Αλλά εμείς εκεί. Δεν έχουμε άλλη επιλογή ρε μαστούρα. Να 'ρθούμε στο γήπεδο, να φωνάξουμε για τα ιδανικά μας και τα ιδανικά σου. Αλλά ποια ιδανικά σου; Όταν χάνουμε από τους ανύπαρκτους χωρίς καν να προσπαθήσουμε; Πάθος μηδέν αλάνια. Στο γήπεδο ήσουν απλά η ομόνοια. Εμείς την ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουμε.

Προς παίκτες. Πρώτη φορά είδαμε ομάδα να χάνει και να πάει παίκτης στην κερκίδα να δώσει φανέλα. Καταλάβατε που είσαστε? Καταλάβετε από ποιον χάσατε? Αν όχι να κανονίσουμε μια μέρα να βρεθούμε στο οίκημα της ΘΥΡΑΣ -9- και να σας δείξουμε σε βίντεο για ποια ομάδα παίζετε. Ηλικιωμένους που έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν πέρσι να σώσουν το σωματείο, παιδιά που έκαναν οικονομίες για να αγοράσουν κάτι από την μπουτίκ ώστε να βοηθήσουν στο οικονομικό πρόβλημα που μας άφησαν. Φοιτητές που έστελναν από το υστέρημα τους για να πληρωθείτε εσείς, ο μπάγεβιτς, ο οκκάς, ο λεμονής και άλλα σφάλματα της προηγούμενης ηγεσίας.

Δεν έχουμε σκοπό να αναλύσουμε άλλο την ντροπιαστική σας ήττα. Και λέμε δικιά σας ήττα επειδή ο ΛΑΟΣ ήταν εκεί. Έκανε την νύχτα μέρα με τις φωτοβολίδες και τις φωνές μας που ήταν συνεχόμενα στην Βόρεια. Εσύ όμως που ήσουν;

Εμείς δεν σκύψαμε κεφάλι ποτέ. Ούτε υπάρχει καμιά πρόθεση να το κάνουμε.  Σαν L9C δεν ζητούμε να γαμήσετε τους μπλε ανύπαρκτους το Σάββατο. Στο απαιτούμε.
Για πληροφορίες για την αναχώρηση από Λάρνακα μπορείτε να ρωτήσετε στην σελίδα του facebook.

ΣΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ - ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΡΟΥΡΟΣ ΣΟΥ

And our love remains...

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Χαιρετίζουμε τους απανταχού Ομονοιάτες και Ομονοιάτισσες.

Με λίγα λόγια θα αναφερθούμε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ερμή αφού προέχει το ντέρμπι με τους ρουφιάνους. Η ομάδα θα μπορούσε και για την νίκη απέναντι σε ένα πολύ καλό ερμή που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο σε αντίθεση με τις ενέργειες των παικτών μας που στο πρώτο ημίχρονο ήταν χαμένοι. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε όμως και για την νίκη, εάν δινόταν το πέναλτι του Τέιλορ στο πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς είμαστε στο ίδιο έργο θεατές σε περίπου κάθε μας παιχνίδι από την διαιτησία.

Για το αιώνιο ματς με τον αιώνιο ρουφιάνο δεν θα αρκεστούμε σε μια ήπια ανακοίνωση που παίζει το fair play. Εδώ παίζουμε ΕΜΕΙΣ!

Παίζουμε με ότι πιο μισητό έβγαλε η Κύπρος. Παίζουμε με την βρωμιά της κοπ, με τον εχθρό των πιστεύω μας, με τον κουτσοκούμνη, με τον χαπέσιη, με τον πάπουτσο, με τα πορτοκαλιά σκατά που κάνουν επίθεση σε αγνές συνεστιάσεις αδερφών μας αλλά που στο τέλος τρώνε τα μούτρα τους. Θα το αντιμετωπίσουμε και εμείς ως αγώνα τότε. Ας ηχήσουν οι σάλπιγγες του πολέμου. Ο πόλεμος δύο διαφορετικών κόσμων και ιδεολογιών. Του καλού και του κακού. Του ανθρωπιστή και του ρατσιστή φασίστα.  Ο φτωχός με τον πλούσιο. Απέναντι σ'αυτούς που με το έτσι θέλω διώκουν ποδοσφαιριστές για τα πολιτικά τους πιστεύω και τους ωθούν για το δίκαιο να πεισμώσουν και να αντισταθούν ιδρύοντας την Βασίλισσα της Κύπρου. Να απαιτήσουμε από την διοίκηση, σε περίπτωση που κάποιος παίκτης δεν κατάλαβε για το τι αγώνας πρόκειται να παιχτεί στα τσιμέντα του Γ.Σ.Π, να του δείξετε κάποιο βίντεο για την ιστορία μας ούτως ώστε να παλεύουμε με το ίδιο πάθος και μίσος, ο καθένας από το πόστο του. Απαιτούμε ακόμα να δούμε ψυχή και αίμα στο γήπεδο αφού ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι το μόνο παιχνίδι που μπορεί να τους βάλει ξανά στο προσκήνιο για τίτλο. Δεν περιμένουμε να πέσει η ομάδα αμαχητί στο γήπεδο με τις όποιες ορέξεις των κορακιών με τα μαύρα. Δώστε την ψυχή σας και εμείς θα είμαστε δίπλα σας όπως αρμόζει η ιστορία μας και η ιστορία της ΘΥΡΑΣ 9. Όλοι δίπλα στην ΘΥΡΑ 9, να δονήσουμε το γήπεδο με συνθήματα και ότι άλλο προκύψει!
Πριν το ματς θα βρεθούμε όλοι στο φαν κλαμπ της ΘΥΡΑΣ 9, για μια καταπράσινη πορεία προς το Γ.Σ.Π. Όσοι θέλουν πληροφορίες για το που και τι ώρα θα ξεκινήσει η πορεία από Λάρνακα, μπορείτε να μάθετε με μήνυμα από την σελίδα μας στο facebook. Προτρέπονται τα άτομα που έχουν αυτοκίνητο να το φέρουν ούτως ώστε να μπορούμε να πάμε όλοι μαζικά και οργανωμένα χωρίς καμιά έλλειψη.

L9C
                      
                       ΓΑΜΩ ΤΟ αποεΡλ!

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΓΕΡΑ...

Χαιρετίζουμε τα ολοΠΡΑΣΙΝΑ νιάτα.

Τελείωσε το ματς με τον "ηθικό" με την ομάδα μας να παίρνει την δύσκολη νίκη σε ένα αφιλόξενο στάδιο εκάστοτε. Ο εθνικός για πρώτη φορά ήταν όντως ηθικός αφού η ΣΙΗΛΛΑΚΚΑ ετέλειωσε το παιχνίδι στα γρήγορα και ανάγκασε τον αντίπαλο να μείνει στα πόδια του και να μην χάνονται οι μπάλες. Ο Μορέιρα για ακόμα ένα παιχνίδι μας δείχνει την κλάση του και το ποδοσφαιρικό του ταλέντο.
Να αναφερθούμε λίγο στο περιστατικό που έγινε στο δασάκι κατά την περίοδο του 2ου ημιχρόνου. Μπάτσοι που στέκονταν κοντά στην γραμμή του κόρνερ προς το πέταλο, έφτυναν και έβριζαν τους ποδοσφαιριστές μας την στιγμή που αυτοί αμύνονταν. Πόσους οπαδούς έχει ο εθνικός πλέον? Θα εμφανιστούν τα ίδια συμβάντα αυτή την εβδομάδα που παίζουν με το σκατό?

Η ομάδα έδειξε το δρόμο αδέρφια. 10 ευρώ ενιαίο εισιτήριο κόντρα στον φτεροπόδαρο που θα πάθει σαν τον Ίκαρο. Επήετε πολλά ψηλά. Εν ώρα να κρούσουν τα φτερά σας και να μας αδειάσετε την γωνιά. Ο κύριος Λούκας Φανιέρος ισχυρίστηκε πως ο ερμής δεν διαφέρει σε τίποτα από την ΟΜΟΝΟΙΑ εκτός από τον κόσμο. Θα συμφωνήσουμε εν μέρη. Και ο λόγος είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αποτελείται από τον κόσμο της και κανένας ερμής δεν μπορεί να υποβαθμίσει το μεγαλείο της. Καλούμαστε για ένα γεμάτο γήπεδο για να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς, να ανεβούμε στην 2η θέση και να πάμε με την καλύτερη ψυχολογία στο ντέρμπι με τους ρουφιάνους της χώρας.

Κάντε τους να παραμιλούν...
ΦΩΝΗ
ΠΑΛΜΟΣ
ΨΥΧΗ

Τελευταίο θέμα που θα θέλαμε να αναφέρουμε αλλά και κυρίως να θυμίσουμε είναι η μαύρη επέτειος τις 6ης Δεκεμβρίου 2008, που αμετανόητοι δολοφόνοι που εργοδοτούνταν από την κυβέρνηση για να "προστατεύουν" τον κόσμο, έσβησαν το χαμόγελο του δεκαπεντάχρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου σε μια γωνιά των Εξαρχείων που καθότανε με φίλους. Όπως έδειξαν οι έρευνες οι συγκεκριμένοι δολοφόνοι ήξεραν τι έκαναν αφού από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας που είχαν πόστο, βρέθηκαν στα Εξάρχεια χωρίς καμιά αναφορά στους ανωτέρους τους.

Αλέξη ζεις...
Εμείς πεθάναμε!
Να 'σαι καλά εκεί πάνω ρε μπαγάσα. Θα εκδικηθούμε...

                               A.C.A.B