Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Ον τουρ για Πάφο - Vamos Τριφυλλάρα

Χαιρετίζουμε τα ΠΡΑΣΙΝΑ αδέρφια σε όλη την Κύπρο και υφήλιο.

Τρία γκολάκια για την σαλαμίνα που ήταν "φίνα" όπως φώναζε ο Λαός το βράδυ της Κυριακής, έριξε η Βασίλισσα και πάμε για τον επόμενο.
Κάτι κινήσεις από τους σαλαμινέους έγιναν αντιληπτές όταν φώναζε ο λαός ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Αλήθεια ρε σαλαμινέοι... Πόσο καιρό έχετε να δείτε κάποιο τρόπαιο? Εκτός που το τάβλι. Σε αντίθεση με σας η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι "καταδικασμένη" να επιζητεί τρόπαια από την αρχή της ιστορίας της και όποτε γουστάρουμε θα το φωνάζουμε και ας είμαστε στο πάτο της βαθμολογίας. Να σας θυμίσουμε ότι πέρσι όταν ήμασταν δεκατρείς πόντους κάτω από την κορυφή, η ΘΥΡΑ 9 το φώναζε και ας μας έλεγαν ονειροπόλους, χασικλήδες που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα τους. Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος το φώναζαν και οι μη ονειροπόλοι.

Βάμος για Πάφο αδέρφια. Ετοιμαζόμαστε για κουκλια και για το μαγικό pregame στο φαν κλαμπ Πάφου που θα γίνει από το βράδυ του Σαββάτου. Άφθονο ποτό συνθήματα για την πάρτη της αλλά και για την πάρτη μας. Η Πάφος θα ζήσει καταπράσινες στιγμές από την νύχτα του Σαββάτου μέχρι και την αποχώρηση μας από το γήπεδο όπως μόνο η ΘΥΡΑ 9 ξέρει να διοργανώνει.

Χωρίς προπώληση τα εισιτήρια μας από τα κουκλια. Καλά εν είπε κανένας σε τούτους ότι δεν τα βάζει κανένας με τον ΛΑΟ? Εσείς μας χρειάζεστε ρε λαμογια. Ούτως η άλλως θα είστε δεύτερη κατηγορία του χρόνου και ελπίζουμε να ακολουθήσετε τα χνάρια της πέγειας.

Ραντεβού στο φαν κλαμπ της Πάφου το Σάββατο βράδυ.

Υ.Γ1 Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον μεγάλο Τζούριακ που ήρθε να τιμηθεί μετά τον μεγάλο του αγώνα με την ανίατη ασθένεια. Να 'σαι πάντα καλά μεγάλε.
Υ.Γ2 Τελικά ρε προπονητές της κερκίδας πρέπει να φύγει ο Σαβέφσκι?
ΤΟΝΥ - ΨΥΧΑΡΑ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ


Vamos ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ

Vamos Campeon


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου