Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση για το ματς με σαλαμίνα

Χαιρετίζουμε την ΠΡΑΣΙΝΗ λαοθύελλα.

Για ακόμη μια χρονιά γιορτάσαμε ένδοξα όπως μόνο εμείς ξέρουμε και μπορούμε τα γενέθλια της ΘΥΡΑΣ 9 θυμίζοντας στους απανταχού αλλόθρησκους ότι "κουφάλες ΔΕΝ ξοφλήσαμε" και είμαστε εδώ για να μας χαζεύετε στα πέταλα. Το Μακάρειο για ακόμη μια χρονιά έζησε παλιές καλές στιγμές τόσο οπαδικά μιλώντας αλλά τόσο και αγωνιστικά αφού η σ-ΕΞΙ Βασίλισσα έκανε την δόξα να σκύψει στα 4+2.
Όπως είπαμε και στην προηγούμενη ανακοίνωση του L9C η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να δείξει σοβαρότητα για ακόμη μια φορά και να κερδίσουμε το τρίποντο. Πλέον βλέπουμε καλό ποδόσφαιρο και παίκτες με πάθος που μας κάνει να ελπίζουμε πως αν συνεχίσουμε έτσι, έρχονται ένδοξες μέρες ξανά για την Βασίλισσα. Η σαλαμίνα έρχεται ανεβασμένη κερδίζοντας δύο συνεχόμενα ντέρπι αφού γατάκια και αεκάκια είναι του ίδιου βεληνεκές με την σαλαμίνα και την κάθε σαλαμίνα.

Εμείς ως κόσμος και Larnaca 9 Crew θα βρεθούμε στο πλάι της αγαπούλλας μας όπως συνηθίζουμε, και καλούμε τα υπόλοιπα αδέρφια να έρθουν ΓΣΠ για ένα γήπεδο καμίνι με 15.000 και πλέον ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ. Δεν είναι μόνο ο ποδοσφαιρικός αγώνας που μας καλεί να την υπερασπιστούμε αλλά και ο οικονομικός που όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα μετά το αποτυχημένο συμβούλιο και τα χρέη που μας άφησαν. Να θυμίσουμε πως όσοι χρειάζεστε εισιτήριο μπορείτε να στείλετε στην σελίδα του facebook για την προπώληση (10 ευρώ ενιαίο εισιτήριο) αλλά και για το μέρος και ώρα που θα ξεκινήσει η πορεία την Κυριακή.

Τελειώνοντας θέλουμε να δείξουμε την αντιπάθεια μας σε κάποιο group που εμφανίστηκε στο facebook ως ρουφιάνος που είχε σκοπό να κάνει τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να μοιραστεί. Η απάντηση μας στο συγκεκριμένο group είναι ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΗ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!

Υ.Γ. Σε περίπτωση που δεν καταλάβετε τι εννοούμε, να σας θυμίσουμε ότι "η Κύπρος εν μιτσιά". Ο νοών νοείτω.

Υ.Γ2 Άλλοι γιορτάζουν τον αντιφασιστικό αγώνα της Ελλάδας στις 28 Οκτωβρίου και άλλοι την ναζιστική κατοχή.

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου