Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση για τον αγώνα με άρη

Χαιρετίζουμε πράσινα αδέρφια.

Δύο εβδομάδες κλείνουν αύριο μετά από την τελευταία μας παρουσία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και συγκεκριμένα από το Παφιακό. Βρεθήκαμε όμως και στο φούτσαλ που η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ανάξια τον προσδοκιών μας και χάσαμε από τους σκατάες που έφυγαν άρον άρον από το γήπεδο.
Θα αναφερθούμε μόνο σε δύο φουτσαλιστές του γηπέδου.

Χατζιής: Κάποιος δικός σου προφανώς σε έδωκεν όπως το σιήλλο. Είχαμε πληροφορίες ότι αν έβαζε γκολ ο συγκεκριμένος θα μας έδειχνε τον ακατονόμαστο προδότη στο στήθος. Αφού ήσουν τόσο σίγουρος ότι θα έβαζες τέρμα γιατί δεν πήγες έστω και μια φορά επίθεση; Ανήμερα της επετείου σας θα γιορτάζαμε σίγουρα ακόμα μια εντατική αν γινόταν αυτό που προαναφέραμε.

Μάνος: Αναμένουμε να σηκώσεις την ΟΜΟΝΟΙΑ στα πόδια σου και να τους δείξετε ποιο είναι το αφεντικό του φούτσαλ στην Κύπρο. Δυνατότητες έχουμε όπως μας δείξατε τα προηγούμενα χρόνια. Παίξτε μπάλα!

Με απουσίες θα βρεθούμε αντίπαλοι με τον άρη στο ΓΣΠ αλλά με τον κόσμο να δίνει το δυναμικό παρών του. Καλούμαστε να δείξουμε για ακόμα μια φορά ότι είμαστε το μεγαλύτερο σωματείο της Κύπρου και να βοηθήσουμε στον αγώνα που δίνει η ομάδα μας με τα οικονομικά κριτήρια. Όποιος ενδιαφέρεται να έρθει με την πορεία παρακαλούμε να στείλει μήνυμα στην σελίδα του facebook για να τον ενημερώσουμε για ώρα και τόπο συνάντησης.

Σε μια άλλη εξέλιξη, μετά από απόφαση της UEFA, ο "Τσε" δεν αποτελεί απαγορευμένο σύμβολο στις κερκίδες. Να απαιτήσουμε από την κοπΡΙΑ να μας δώσει πίσω όσα λεφτά έκλεψε από μας για τις συγκεκριμένες τιμωρίες και να οργανωθούμε για ένα τεράστιο κορεό του μεγάλου επαναστάτη για να το θυμούνται μέχρι να πεθάνουν!!!
Σαν Larnaca 9 Crew καλούμε ολόκληρη την Θύρα 9 για οργάνωση του κορεό του "Τσε" για το μεγάλο παιχνίδι με τους ρουφιάνους έτσι ώστε και πάλε να φκάλουν σπυρούθκια πας τους κώλους.

Ραντεβού στο γήπεδο αλάνια!


1 σχόλιο:

  1. και εγώ ακριβός αυτό σκεφτόμουν με το πανό του ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ αλλά δεν σκέφτηκα να ζητήσουμε πίσω τα λεφτά μας. Φίλε ξέρεις πόσα δώσαμε γιατί δεν τα μετρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή