Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση για το ματς με την δόξα

Γεια σας ΠΡΑΣΙΝΑ σκαλιωτούθκια και όχι μόνο.

Την Κυριακή φύγαμε χαρούμενοι από το ΓΣΠ επιτέλους με το τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα που ούτε λίγο, ούτε πολύ δεν είναι ΟΜΟΝΟΙΑ!
Αύριο Σάββατο όμως σειρά έχει η δόξα που τουλάχιστον σ' αυτήν την σεζόν έχει δείξει πως αποτελείτε από ένα καλό σύνολο. Η Βασίλισσα καλείτε να δείξει σοβαρή έτσι ώστε να φύγουμε με ακόμα ένα τρίποντο από την Λευκωσία και να αρχίσουν οι αντίπαλοι μας να μας νιώθουν για τα καλά από... πίσω τους.
Πιστοί όπως πάντα, θα ξεκινήσουμε από την Λάρνακα κατά τις 16:00 για να είμαστε έγκαιρα στο Μακάριο για τραγούδι και χόρο. Παρακαλούντε όσοι ενδιαφέροντε να κοπιάσουν με την πορεία να στείλουν μήνυμα στο facebook έτσι ώστε να μπορέσουμε να τους ενημερώσουμε για την ώρα και τον τόπο συνάντησης.

Γιορτάζουμε σήμερα αδέρφια. Σαν σήμερα 25/10/1992 ιδρύθηκε το μεγαλύτερο οπαδικό σύνολο στην Κύπρο. Η ΘΥΡΑ 9 που έμελλε να γράψει με βαθιά γράμματα στην ιστορία τους αγώνες της (γηπεδικούς και μη), την αντιφασιστική της πορεία στην πάροδο των χρόνων και την αντίσταση στον πόλεμο που μας κάνουν τα μ.μ.ε., αστυνομία και πούτρας κάθε χρώματος. Την ίδια ώρα που άλλοι "οργανωμένοι" επιχορηγούντε για εκδρομές και οικήματα η ΘΥΡΑ 9 δείχνει τον δρόμο για τον οπαδισμό και την αυτονομία. Την ίδια ώρα που τα γατάκια και οι σκατάες μας λένε ότι με το συφι τους έγιναν οργανωμένοι την στιγμή που ούτε σύνθημα δεν είχαν τότε τους δείχνεις την Θυραεννιώτικη ιστορία και μένουν μαλάκες.


21 χρόνια στα πέταλα,
21 χρόνια στους δρόμους,
21 χρόνια ο εφιάλτης σας.
ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου