Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση για το ματς με "ηθικό"

Χαιρετίζουμε αλάνια.

Δεν θα ασχοληθούμε πολύ με το θέμα του ξεκωλι(άρη) αφού νομίζουμε πως είναι προφανές τι προσπαθούν να γίνει εις βάρος μας. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ότι "ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!".

Το καθήκον μας είναι στο γήπεδο έτσι την Κυριακή θα βρεθούμε στο φασιστοχωριό για να πάρουμε την νίκη απέναντι στην ομάδα "ήθους". Δεν μπορούμε να την αφήσουμε μόνη της απέναντι στα μαύρα κοράκια που μας προκαλούν κάθε εβδομάδα. Όποιοι ενδιαφέρονται να έρθουν με την πορεία να στείλουν μήνυμα στο facebook για ώρα και τόπο συνάντησης.

Και για να τελειώνουμε, μια κουβέντα για τον ξυλοδαρμό του μετανάστη στην Λευκωσία...
"ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ,
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,
ΕΜΕΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;"

1.3.1.2

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ανακοίνωση για τον αγώνα με άρη

Χαιρετίζουμε πράσινα αδέρφια.

Δύο εβδομάδες κλείνουν αύριο μετά από την τελευταία μας παρουσία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και συγκεκριμένα από το Παφιακό. Βρεθήκαμε όμως και στο φούτσαλ που η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ανάξια τον προσδοκιών μας και χάσαμε από τους σκατάες που έφυγαν άρον άρον από το γήπεδο.
Θα αναφερθούμε μόνο σε δύο φουτσαλιστές του γηπέδου.

Χατζιής: Κάποιος δικός σου προφανώς σε έδωκεν όπως το σιήλλο. Είχαμε πληροφορίες ότι αν έβαζε γκολ ο συγκεκριμένος θα μας έδειχνε τον ακατονόμαστο προδότη στο στήθος. Αφού ήσουν τόσο σίγουρος ότι θα έβαζες τέρμα γιατί δεν πήγες έστω και μια φορά επίθεση; Ανήμερα της επετείου σας θα γιορτάζαμε σίγουρα ακόμα μια εντατική αν γινόταν αυτό που προαναφέραμε.

Μάνος: Αναμένουμε να σηκώσεις την ΟΜΟΝΟΙΑ στα πόδια σου και να τους δείξετε ποιο είναι το αφεντικό του φούτσαλ στην Κύπρο. Δυνατότητες έχουμε όπως μας δείξατε τα προηγούμενα χρόνια. Παίξτε μπάλα!

Με απουσίες θα βρεθούμε αντίπαλοι με τον άρη στο ΓΣΠ αλλά με τον κόσμο να δίνει το δυναμικό παρών του. Καλούμαστε να δείξουμε για ακόμα μια φορά ότι είμαστε το μεγαλύτερο σωματείο της Κύπρου και να βοηθήσουμε στον αγώνα που δίνει η ομάδα μας με τα οικονομικά κριτήρια. Όποιος ενδιαφέρεται να έρθει με την πορεία παρακαλούμε να στείλει μήνυμα στην σελίδα του facebook για να τον ενημερώσουμε για ώρα και τόπο συνάντησης.

Σε μια άλλη εξέλιξη, μετά από απόφαση της UEFA, ο "Τσε" δεν αποτελεί απαγορευμένο σύμβολο στις κερκίδες. Να απαιτήσουμε από την κοπΡΙΑ να μας δώσει πίσω όσα λεφτά έκλεψε από μας για τις συγκεκριμένες τιμωρίες και να οργανωθούμε για ένα τεράστιο κορεό του μεγάλου επαναστάτη για να το θυμούνται μέχρι να πεθάνουν!!!
Σαν Larnaca 9 Crew καλούμε ολόκληρη την Θύρα 9 για οργάνωση του κορεό του "Τσε" για το μεγάλο παιχνίδι με τους ρουφιάνους έτσι ώστε και πάλε να φκάλουν σπυρούθκια πας τους κώλους.

Ραντεβού στο γήπεδο αλάνια!


Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ! - ΓΑΜΩ ΤΟ αποεΡλ

Χαιρετίζουμε τον απανταχού ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ σε όλη την υφήλιο.

Ένα μεγάλο μπράβο σαν L9C θέλουμε να στείλουμε στην Θύρα 9 Πάφου που οργάνωσε τόσο καλά το pregame του Σαββάτου και Κυριακής. Η Πάφος ζούσε μόνο σε ρυθμούς Θυραεννιώτικους με ποτό, συνθήματα, φωτοβολίδες, έτσι όπως μόνο εμείς ξέρουμε να διασκεδάζουμε για πάρτη της.
Νικηφόρα και από τα κούκλια η Σιηλλάκκα μας που κατατρόπωσε την παφιακή ομάδα πριν καν να βάλουν στο μυαλουδάκι τους ότι θα έχουν βαθμολογικό κέρδος. Επόμενος ο άρης...

Διακοπή για τον ποδοσφαιρικό τομέα λόγω "εθνικής", αλλά μας καλεί η ομάδα την Πέμπτη η ώρα 20:30 στο κλειστό "Ελευθερία" για τον αγώνα με ότι ποιο σιχαμερό έβγαλε ο πλανήτης. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πολλά αφού όλοι ξέρουμε την δυναμική της ομάδας όταν είμαστε εκεί. Ο Μάνος και η παρέα του καλείται να δείξει τσόντα στον ΠΡΑΣΙΝΟ λαό που θα κατακλείσει το κλειστό. 
ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ!
                                                     

Υ.Γ: Παρακαλούμε τους σκατάες να κοπιάσουν να πιάσουν το "λάφυρο" της Πάφου. 



                                                   ΦΩΝΗ-ΠΑΛΜΟΣ-ΞΥΛΟ
                                                    ΓΑΜΩ ΤΟ αποεΡλ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Ον τουρ για Πάφο - Vamos Τριφυλλάρα

Χαιρετίζουμε τα ΠΡΑΣΙΝΑ αδέρφια σε όλη την Κύπρο και υφήλιο.

Τρία γκολάκια για την σαλαμίνα που ήταν "φίνα" όπως φώναζε ο Λαός το βράδυ της Κυριακής, έριξε η Βασίλισσα και πάμε για τον επόμενο.
Κάτι κινήσεις από τους σαλαμινέους έγιναν αντιληπτές όταν φώναζε ο λαός ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ! Αλήθεια ρε σαλαμινέοι... Πόσο καιρό έχετε να δείτε κάποιο τρόπαιο? Εκτός που το τάβλι. Σε αντίθεση με σας η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι "καταδικασμένη" να επιζητεί τρόπαια από την αρχή της ιστορίας της και όποτε γουστάρουμε θα το φωνάζουμε και ας είμαστε στο πάτο της βαθμολογίας. Να σας θυμίσουμε ότι πέρσι όταν ήμασταν δεκατρείς πόντους κάτω από την κορυφή, η ΘΥΡΑ 9 το φώναζε και ας μας έλεγαν ονειροπόλους, χασικλήδες που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα τους. Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος το φώναζαν και οι μη ονειροπόλοι.

Βάμος για Πάφο αδέρφια. Ετοιμαζόμαστε για κουκλια και για το μαγικό pregame στο φαν κλαμπ Πάφου που θα γίνει από το βράδυ του Σαββάτου. Άφθονο ποτό συνθήματα για την πάρτη της αλλά και για την πάρτη μας. Η Πάφος θα ζήσει καταπράσινες στιγμές από την νύχτα του Σαββάτου μέχρι και την αποχώρηση μας από το γήπεδο όπως μόνο η ΘΥΡΑ 9 ξέρει να διοργανώνει.

Χωρίς προπώληση τα εισιτήρια μας από τα κουκλια. Καλά εν είπε κανένας σε τούτους ότι δεν τα βάζει κανένας με τον ΛΑΟ? Εσείς μας χρειάζεστε ρε λαμογια. Ούτως η άλλως θα είστε δεύτερη κατηγορία του χρόνου και ελπίζουμε να ακολουθήσετε τα χνάρια της πέγειας.

Ραντεβού στο φαν κλαμπ της Πάφου το Σάββατο βράδυ.

Υ.Γ1 Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον μεγάλο Τζούριακ που ήρθε να τιμηθεί μετά τον μεγάλο του αγώνα με την ανίατη ασθένεια. Να 'σαι πάντα καλά μεγάλε.
Υ.Γ2 Τελικά ρε προπονητές της κερκίδας πρέπει να φύγει ο Σαβέφσκι?
ΤΟΝΥ - ΨΥΧΑΡΑ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ


Vamos ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ

Vamos Campeon