Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Γενική Ανοικτή Εκλογική Συνέλευση L9C

Χαιρετίζουμε τα πράσινα αδέρφια σε όλη την Λάρνακα και στην Κύπρο.

Τελείωσε η περσινή σεζόν όχι και με τον καλύτερο τρόπο αλλά ο ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΗΣ δεν μπορεί να τα βάζει κάτω σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Μας πολέμησαν γι' αυτό που είμαστε. Πεισμωμένοι και άξιοι υποστηρικτές των ιδανικών μας. Μας φοβούνται και γιαυτό επιβάλλεται να δυναμώσουμε περισσότερο για να κάνουμε τον κάθε λογής ρουφιάνο και χούλιγκαν των σπρέι να καταπιεί την γλώσσα του και να μείνει σπίτι.

Έτσι, όπως υφίσταται από το καταστατικό της ΘΥΡΑΣ 9, θέλουμε να ανακοινώσουμε στον κόσμο μας την πρώτη γενική εκλογική συνέλευση της ΘΥΡΑΣ 9 Λάρνακας στις 27 Ιουνίου 2014 και ώρα 19:00. Τα άτομα που θα παρευρεθούν παρακαλούνται να είναι παρών στις 18:30.

  1. Για να υποβάλει κάποιος υποψηφιότητα, πρέπει να ήταν μέλος της οργανωμένης μας κερκίδας τουλάχιστον ένα χρόνο πριν, δηλαδή για την σεζόν 13/14.
  2. Ο υποψήφιος πρέπει να υποβάλει μαζί με την αίτηση του και την ταυτότητα του ούτως ώστε να επιβεβαιωθεί πως είναι άνω των 20 ετών.
  3. Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι 26 Ιουνίου 2014 μεταξύ των ωρών 18:00-21:30 στον σύνδεσμο μας.
Εκ μέρους του προσωρινού συμβουλίου θέλουμε να στείλουμε τις ευχαριστίες μας στον κόσμο μας που στην πιο δύσκολη περίοδο της ομάδας, ήταν στο γήπεδο. Επίσης, θέλουμε να αναφέρουμε πως σε αυτόν τον χρόνο που πέρασε, προσπαθήσαμε, επιτέλους στεγαστήκαμε και πλέον έχουμε όλοι την δυνατότητα να κρατήσουμε και να ανοικοδομήσουμε τα γερά θεμέλια της  ΘΥΡΑΣ 9 στην  Λάρνακα και ελπίζουμε πως όποιο και να είναι το συμβούλιο θα εργαστεί με το ίδιο πάθος και θέληση.

Always Loud
Always Proud
Larnaca 9 Crew