Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Μπούντουτσνοστ - ΟΜΟΝΟΙΑ


Χαιρετίζουμε τον απανταχού πράσινο φίλαθλο κόσμο και Θυραεννιώτες.

Αισίως φτάσαμε και στο πρώτο Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδας μας μετά και από το παγκόσμιο κύπελλο. Η ομάδα μας δίνει τον πρώτο της αγώνα εκτός έδρας στο Μαυροβούνιο με την Μπούντουτσνοστ και δικαίως είμαστε το φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο.

Σαν Θύρα 9 Λάρνακας θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο μας την Πέμπτη στον σύνδεσμο μας στην Αραδίππου, όπου θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα με σούβλες, συνθήματα και μπύρες. Το κλίμα θα είναι άκρως οικογενειακό αλλά και οπαδικό αφού θα προετοιμαστούμε και για το εντός έδρας αγώνα. Στις 18:30 αρχίζει ο αγώνας της αγαπούλας μας, έτσι παρακαλείστε να έρθετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε ούτως ώστε να ζήσουμε όλοι μαζί την Θυραεννιώτικη ατμόσφαιρα που πεθυμήσαμε.

Όπως γνωρίζετε, η ανοικτή εκλογική συνέλευση της Θύρας 9 Λάρνακας ανέδειξε ένα νέο συμβούλιο. Οι υποσχέσεις αμέτρητες και οι προσπάθειες που γίνονται για κάλεσμα του κόσμου για πιο δυνατή Θύρα 9 είναι πιο δυνατές από ποτέ. Πεισμωμένοι με το Θυραεννιώτικο "γινάτι" έχουμε σκοπό να φτάσουμε την Θύρα 9 πιο ψηλά από ποτέ. Στην επόμενη ανακοίνωση του συμβουλίου μας θα ανακοινωθούν και εκπλήξεις που θα θυμίσουν τα πιο παλιά της Θύρας 9 Λάρνακας αλλά και άλλα πολλά.

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΛΑΟΣ - ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

Υ.Γ1 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ - ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ




Υ,Γ2 ΑΛΛΗΛΥΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ




Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Γενική Ανοικτή Εκλογική Συνέλευση L9C

Χαιρετίζουμε τα πράσινα αδέρφια σε όλη την Λάρνακα και στην Κύπρο.

Τελείωσε η περσινή σεζόν όχι και με τον καλύτερο τρόπο αλλά ο ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΗΣ δεν μπορεί να τα βάζει κάτω σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Μας πολέμησαν γι' αυτό που είμαστε. Πεισμωμένοι και άξιοι υποστηρικτές των ιδανικών μας. Μας φοβούνται και γιαυτό επιβάλλεται να δυναμώσουμε περισσότερο για να κάνουμε τον κάθε λογής ρουφιάνο και χούλιγκαν των σπρέι να καταπιεί την γλώσσα του και να μείνει σπίτι.

Έτσι, όπως υφίσταται από το καταστατικό της ΘΥΡΑΣ 9, θέλουμε να ανακοινώσουμε στον κόσμο μας την πρώτη γενική εκλογική συνέλευση της ΘΥΡΑΣ 9 Λάρνακας στις 27 Ιουνίου 2014 και ώρα 19:00. Τα άτομα που θα παρευρεθούν παρακαλούνται να είναι παρών στις 18:30.

  1. Για να υποβάλει κάποιος υποψηφιότητα, πρέπει να ήταν μέλος της οργανωμένης μας κερκίδας τουλάχιστον ένα χρόνο πριν, δηλαδή για την σεζόν 13/14.
  2. Ο υποψήφιος πρέπει να υποβάλει μαζί με την αίτηση του και την ταυτότητα του ούτως ώστε να επιβεβαιωθεί πως είναι άνω των 20 ετών.
  3. Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές μέχρι 26 Ιουνίου 2014 μεταξύ των ωρών 18:00-21:30 στον σύνδεσμο μας.
Εκ μέρους του προσωρινού συμβουλίου θέλουμε να στείλουμε τις ευχαριστίες μας στον κόσμο μας που στην πιο δύσκολη περίοδο της ομάδας, ήταν στο γήπεδο. Επίσης, θέλουμε να αναφέρουμε πως σε αυτόν τον χρόνο που πέρασε, προσπαθήσαμε, επιτέλους στεγαστήκαμε και πλέον έχουμε όλοι την δυνατότητα να κρατήσουμε και να ανοικοδομήσουμε τα γερά θεμέλια της  ΘΥΡΑΣ 9 στην  Λάρνακα και ελπίζουμε πως όποιο και να είναι το συμβούλιο θα εργαστεί με το ίδιο πάθος και θέληση.

Always Loud
Always Proud
Larnaca 9 Crew

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Green Twin: ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ

Άρρωστοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, σταματάτε να τραγουδάτε τζαι θκιαβάστε τι έχουμε να πούμε. Καλά την εγλυτώσετε την προηγούμενη εφτομά που ετρώαμε τζαι επίνναμε τζαι εν εθορούσαμε ομπρός μας να γράψουμε άρθρο. Έχουμε ειρωνεία 2 εφτομάων να γράψουμε τωρά.
Ξεκινούμε με μια απορία προς διάφορους φασίστες. Ρε παλαβούθκια, μπορείτε να μας διευκρινίσετε τη χώρα προέλευσης των τορπίλων που εσίρνετε το πάσχα; Τζαι μεν μας πείτε ότι εν εσύρνετε. Το ότι εν τες αγοράσετε απευθείας που Τουρκοκύπριο, εν σημαίνει ότι έννεν που τα κατεχόμενα. Αμάν!!!! Μεν μου πείτε ότι εδώκετε ριάλια στους Τούρκους.. Άτε ξεκινήστε τες σκέψεις, αγχωθείτε, φκάρτε το πατριωτικό σας ένστικτο τζαι έβρετε έναν τρόπο να δικαιολογηθείτε. Σας προτείνουμε να πείτε ότι «επιάνναμε πράματα των Τούρκων τζαι καταστρέφαμε τα». Είσαστε βλάκες!

Σύντομη αναφορά για το παιχνίδι με τον ερμή. Επιβεβαιωνόμαστε για τες αμυντικές μας αδυναμίες που μας εστοίχισε για καλή μας τύχη μόνο 2 πόντους. Εφτάσαμε να νικούμε 3-1 τον ερμή τζαι να αγχωνούμαστε. Ε όι ρε ΟΜΟΝΟΙΑ μου. Όπως είπε τζαι ο Κωστάκης, εν τζαιρός να δημιουργηθεί μια ΟΜΟΝΟΙΑ που τουλάχιστον θα εμπνέει εμπιστοσύνη, ώστε να επιστρέψουν τα χαμόγελα στην πιο δημοφιλέστερη ομάδα του πρωταθλήματος. Αξίζουμεν το!
Όσο για το παιχνίδι με τον ρουβά έχουμε αρκετά να πούμε, τόσο αγωνιστικά όσο και οπαδικά. Στο αγωνιστικό κομμάτι επήραμε την ουσία αλλά πάλε είχαμε αδυναμίες, τόσο αμυντικά όσο τζαι επιθετικά. Είμαστε σίουροι ότι τούτα σιγά σιγά θα διορθωθούν. Όσο για τον διαιτητή. Βλάκα ΣκαΤούλλη, εφανήκαν οι προθέσεις σου που την αρχή του παιχνιθκιού. Κοτζιάμου σιέρι εν το εστραώθηκες; Ή αχάπαρος είσαι ή βαλτός. Τζαι μετά λαλείτε μας είμαστε προκατελειμένοι. Ολάν 2 ματς επέξαμε τούτη την εφτομά, στο ένα ακυρώσαν μας τέρμα στερώντας μας 2 πολύτιμους βαθμούς τζαι στο άλλο αρνηθήκαν μας πεντακάθαρο πέναλτι τζαι εγεννήσαν οφσάιτ που εν ήταν. Απαιτούμε σεβασμό. Όποιος δεν μας σέβετε θα μας φοβάτε ρε ΚΟΠρίτες.

Οπαδικά νομίζω θα σταματήσουμε να αναφερόμαστε μιας τζαι εν υπάρχει ανταγωνισμός. Αποερλ τζαι αερλ, οι δύο διεκδικητές του σαγλοπρωταθλήματος έν εκαταφέραν να πάρουν όσους οπαδούς παίρνει η ΣΙΗΛΛΑΚΑ σε έναν συνηθισμένο εντός έδρας αγώνα. Για τους ρουβάες τι να πούμε; Εθέλαν τίτλο τζαι εθέλαν να εδέρναν την ΟΜΟΝΟΙΑ για να διεκδικήσουν την δεύτερη θέση. Μα εν σοβαροί τούτοι; Ήρταν(;;;) Γ.Σ.Π. με καμιά 200αρκά(το πολύ) οπαδούς τζαι η μόνη δεύτερη θέση που επιάν ήταν τζίνη στην κερκίδα, με έτη φωτός διαφορά.
Ρε μα τζίνη την σημαία του γρίβα εν τη εφέρετε. Εκατσετε την του κόλου σας τελικά όπως σας είπαμε; Τωρά εφέρετε μιαν με έναν ήλιο. Εν επειδή εμπήκε το καλοτζαίρι; Είσαστε κανένα application που δείχνει τον τζαιρό; Δηλαδή αν ήταν νύχτα με μισοφέγγαρο ήταν να φέρετε καμιάν ανάλογη σημαία; Μεχ μεχ μεχ
Τζαι τζίνο το πανό που έγραφε larnaca g(ay)1 που εβάλετε πάστην νότια, τι θέλει να πει; Ότι έσιει έστω τζαι έναν οπαδό του ρουβά μέστην σκάλα; Είδα κάτι μιτσιές που αγοράζαν κάτι cd του Ρουβά τζιαμέ στο acapella αλλά εν τες εσίγκοψα του συνδέσμου σας. Οφείλω να παραδεχτώ ότι εδιαψεύσετε μας. Επιστέφκαμε ότι ήταν πιο πιθανόν να βρεθεί ο Ονουφρίου, παρά οπαδός του ρουβά στην Λάρνακα. Μεν σου πώ ήταν πιο πιθανό να έρτουν σε σκηνικό οι μαθητές. Μεν σου πω ακόμα ήταν πιο πιθανό να φορήσει φανέλα με σφυροδρέπανο ο Αναστασιάδης, του che quevara ο Αβέρωφ, της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο πουτσομούννης τζαι να παν ούλλοι μαζί για μπύρες στο φαν κλαπ του LARNACA CREW τζαι να τους τζεράσει θέμας ο καφετζής μας.

Λοπόν αλάνια, κοντέφκει η μέρα των πραγματικών διακοπών. Προκρατήστε έγκαιρα τις θέσεις σας. Πάσκα τζαι πελλάρες. Οι πραγματικές διακοπές τούτες είναι. ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΑΣ!!!!! Τωρά που εν παττισμένοι τούτοι οι αχάπαροι ερίξαν πολλά τες τιμές τους τζαι εν θα μας χαλάσουν χατίρι για μερικά πράσινα ευρωπουλλα.
 Λοιπόν, ο πράσινος λαός ρε μαθητάκια ζητά τα εξής:
 1) Πισίνα πίσω που την βόρεια (αρκεί ακόμα;)
 2) Παγωνιέρα με μπύρες ανά οπαδό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
3) Προσωπικές μασέρ για τα παιδιά της 9, που όλη την σεζόν εν εσταματήσαν ποττέ να χορεύκουν στα τσιμέντα τζαι επιαστήκαν τα κόκκαλα τους.
4) Δωρεάν εμβολιασμό από τους γιατρούς χωρίς σύνορα, για την νόσο των πουλερικών, γιατί έσιει τζαιρό να πάμε τζιαμέ τζαι σάννα τζαι εβρόμισε. Αφήκαν το εξοχικό μας να ερημώσει γαμώτο.
5) Φουκού με περασμένο κοτοπουλάκι, σιήρο, αρνί τζαι κανονίστε α…. Θέλουμεν το γάλακτος τούντη στράτα.
6) Σαρίστε τζίντες κουτσουλιές σας ρε κοτούλες τζαι είμαστε πολιτισμένοι αθρώποι εμείς. Εν θέλουμε ξημαρισιές μεστο εξοχικό μας.
Άρρωστε λαέ, πράσινο τσουνάμι, περήφανοι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ,
Πάμε στο παπαδόπουλλος, καυλωμένοι όπως πάντα, με φωνή να σούσουμε το γήπεδο. ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!! Οι διακοπές έχουν δικαιώματα (τα οποία ζητήσαμε πιο πάνω), αλλά έχουν τζαι υποχρεώσεις. Λεβέντες, ραντεβού στα τσιμέντα.

Σύνθημα της ημέρας:
Τρίψε το λιχνάρι σου να βγει έξω το Τζίνι, και ζήτησε του μια ευχή φασίστας να μην μείνει

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

GREEN TWIN


Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Green Twin: ΚΑΛΗ (ΕΠ)ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ασθενείς της Πράσινης Πτέρυγας του ψυχιατρείου, σσιερετούμεν,
λοιπόν, το πάσκα κοντέφκει τζαι ήδη αρκέψαμεν να μπαίνουμεν στο πνεύμα των ημερών. Εν θέλουμε να πιστέφκουμε έτσι πράμα, αλλά ακουέται ότι εκάμαμε το πρώτο μας δώρο για να κάψουμε το αποερλ λευκωσίας, αλλά επωφελήθηκε τζιαι το ΑποΕρΛ λεμεσού. Εν γίνεται ρε ΟΜΟΝΟΙΑΡΑ μου να μας γεννιούνται, έστω, έτσι υποψίες. Ο τρόπος που αγωνίστηκες προχτές δυστυχώς γεννά ερωτήματα. Ολάν εξαναέκατσα έσσο μου τζιαι είδα αλλο καμιά δεκαρκά φορές τα στιγμιότυπα. Ο Εφραίμ, ο Σκέμπρι, εν εμάθαν να κάμνουν σιουτ εχτός που πάστους πορτάρηες; Εν εμάθαν να τα κάμουν νάκκο ζαβά, νάκκο γωνιά; Όπως το FIFA 14 ολάν, πατάς το σιουτ με το τετράγωνο, με το μοχλούι την κατεύθυνση, τζαι το R2 για να εν λλίο ζαβό μες τη μπάρα.
Είμαστε πρόθυμοι να δεχτούμε ότι εν ήταν κανονισμένο το αποτέλεσμα. Τότε φτάνουμε στο σημείο να έχουμε παράπονο με την απόδοση των παιχτών μας. Ρε, ποιά άλλη ομάδα στην 5η θέση παίρνει τόσο κόσμο, πορωμένο κόσμο που ταράσσει τες κερκίδες όπως ο περήφανος πράσινος λαός; Ή μαθαίνουν να παίζουν ή φέφκουν. Εν απλό. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ να μείνουν όσοι θέλουν, όσοι μπορούν τζαι όσοι έννα παίζουν για τη φανέλα. Οι υπόλοιποι που τζιαμέ τζαι τζει.. ΟΜΟΝΟΙΑ μου, είμαστε οι πιο πιστοί υποστηρικτές σου, αλλά τζαι οι πιο σκληροί κριτές σου. Επαναλαμβάνουμε, εν ήρταμε να πούμε αν ήταν στημένο ή όι γιατί εν ξέρουμε σίουρα. Λέμε βάση του τι είδαμε. Ασκούμε κριτική. Πολλά θα ακουστούν τζαι ήδη έχουν ακουστεί πολλά, αλλά καλύτερα να ακούονται που τούτους που αγαπούν την ομάδα τους τζαι θέλουν την να πετά μεσα σε κάθε γήπεδο. Τούτον κάμνουμε τζαι τούτο θέλουμε εμείς. Θέλουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ, στην άμυνα λιοντάρια τζαι στην επίθεση κανόνια. Όποιος τζαι να είναι ο αντίπαλος.
Επαίζαμε με την ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος, που το όνομα του τζαι μόνο αποκλείει την ΟΜΟΝΟΙΑ που πρωταθλήτρια. Σε ακόμα έναν αγώνα της αγαπούλλας μέσα στο τσίρειο, αποδείξαμε ποιο είναι το αφεντικό, όι μόνο της λεμεσού αλλά όλόκληρης της Κύπρου. Η Κυριακή μας εξεκίνησε η ώρα 11 το πρωί με τραγούδι τζιαι ποτό τζιαι τέλειωσε στο γήπεδο ώσπου έφυεν τζιαι η τελευταία γατούλα. Εν η αλήθκεια ήταν τόσο ωραίο το μάθημα που σας εδώκαμεν που μεν νομίζετε ότι εν σας εθωρούσαμεν, να μας θωρείτε όπως τα παλαβούθκια να παρτάρουμε. Σίουρα εφκάλατε τζιαι τα βίντεο σας για εργασία στο σπίτι. Ήσασταν όπως τες γατούλλες τζιαμέ στες ψαροταβέρνες που θωρούν τον κόσμο να τρώει, δίπλα που τα τραπεζούθκια με μματούθκια χα να κλάψουν. Πολλοί σίουρα αναρωθκιέστε πού βρίσκει τούντη όρεξη ούλλη ο λαός, να κάμνει το γήπεδο δικό του, ακόμα τζαι στην 5η θέση, τραγουδώντας ασταμάτητα πάνω που δύο ώρες. Αν δεν είσαι ένας από εμάς ποτέ δε θα το νιώσεις ρε φλώρε. Εμάθαμε σας πολλά πράματα για κερκίδα, πώς να κάμετε κερκίδα, όμως εν τα ετηρήσετε ποττέ σας γιατί εν μπορείτε. Ακούετε ρε σκατάες; Οξά επάθατε πρόβλημα που τη φωνή μας; Εμβοές των ώτων στην ιατρική ορολογία, κάμετε ένα google search να έβρετε θεραπεία για το πράσινο βουητό που ακούεται μες τον εγκέφαλο σας και δε σας αφήνει ούτε υπό την επήρρεια αλκοόλης ή και ναρκωτικών να ξεχαστείτε τζιαι να πείτε, "ρε, έχουμεν τους".
Πραγματικά πιστέφκω το, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ φέτος εδιεκδικούσε, εννά γεμώναμε άνετα το Camp Nou.
Άτε αλήτες μου, το πάσκα κοντέφκει, έχουμεν οπαδικές διακοπές, τα σκολεία για τους αλλόθρησκους εκλείσαν. Τα σκατούθκια του Ιωνά εννα είναι απασχολημένα τούντες μέρες. Βλέπεις εννά 'χουν πολύ δουλειά να κάμουν. Οι μισοί εννά δουλέυκουν για την αστυνομία, πιστοί στο καθήκον τους, να ρουφτσιανέφκουν τους μιτσιούς που σύρνουν τσάκρες. Οι άλλοι μισοί έννα πιέννουν στα εργοστάσια σιοκολάτας, να βουττούν μέσα να τους βάλλουν τζιαι λλίη ασημόκολλα τζαι να τους πουλούν να τους τρώει το κάθε αρρωστημένο πράσινο ροκολούι. Βλέπεις, εν έσσιει μωρό που εν του αρέσκουν τα σιοκολατένια λαγουδάκια.
Φιλούθκια μου, προσέχετε γιατί τωρά με την οικονομική κατάσταση των μαθητών εκ αμμοχώστου, αρκέψαν να εισάγουν στην αγορά μολυσμένα/ληγμένα αυγά φοίνικα. Είπαμεν να βάψουμεν αφκά να φάμεν, είπαμεν να έβρετε τζαι εσείς τρόπο να φκείτε που το οικονομικό αδιέξοδο, αλλά αφκά διεγνωσμένα με τη νόσο των πουλερικών εν γουστάρουμεν ρε κοτούλλες . Επίσης, ως σκαλιώτες έννα θέλαμεν να αναφερτούμεν με επίσημη εισήγηση του Green Twin προς τον Δήμαρχο Λάρνακας αλλά και προς τον Πρόεδρο Της Δημοκρατίας αναφορικά με το βιομηχανικό λιμάνι. Μετά από πρόχειρη μελέτη καταλήξαμε στην παρακάτω εισήγησή μας. Λοιπόν ξεκινούμεν. Φέρνουμεν τζιαι στήννουμεν το βιομηχανικό λιμάνι λλίο παρακάτω που το λιμάνι λάρνακας το οποίο παρεπιπτόντως εισηγούμαστε να μετατραπεί σε τουριστικό. Συγκεκριμένα εισηγούμαστεν να μεταφερτεί το σχέδιο για το βιομηχανικό λιμάνι, 50 μέτρα παρακάτω, τζιαμέ που εντελώς τυχαία βρίσκεται ένα καφενείο με επιγραφές και σημαίες κάποιας ομάδας πορτοκαλί χρωματισμού. Τα λύματα από τις διάφορες επεξεργασίες και διαδικασίες θα μεταφέρονται μέσω υπόγειου αγωγού μερικά μέτρα παρακάτω σε ένα άλλο καφενείο με γαλάζιους χρωματισμούς, δίπλα που το ασημόκολλα. Όλα αυτά εντελώς τυχαία. Η βάση της σκέψης μας είναι η μόλυνση του περιβάλλοντος και πώς θα προστατευτεί. Με αυτό τον τρόπο, η Λάρνακα δε θα επηρεαστεί και δε θα επιβαρυνθεί επιπλέον μόλυνση αφού οι δύο αυτές περιοχές είναι ήδη μολυσμένες με πορτοκαλί και γαλάζια σκατά και δεν μπορούν να μολυνθούν περαιτέρω. Οι λιγοστοί οπαδοί των δύο αυτών ομάδων θα μεταφερθούν στο αστυνομικό τμήμα Λάρνακας όπου θα φιλοξενηθούν για να βρίσκονται όλο και πιο κοντά στο χώρο εργασίας τους.
Τωρά σοβαρά κοπέλλια, ως Green Twin, εμάθαμεν να διεκδικούμεν τζιαι να αγαπούμεν τον τόπο μας. Εμείς πειραματόζωα της κάθε πολυεθνικής εν θα γίνουμε. Βιομηχανικά λιμάνια, αγωγούς, πετρέλαια, μόλυνση τζαι άλλα σκατά έσσο σας.
Για κλείσιμο, ευχόμαστε σε όλα τα αδέλφια μας Καλό Πάσχα, καλές διακοπές, κάμποσο ποτό, φαί, διασκέδαση σε ρυθμούς ΟΜΟΝΟΙΑΣ τζαι πάντα να έχουμεν στο νου μας το πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε πράματα που άλλοι εν είχαν ή εχάσαν λόγω των οικονομικών προβλημάτων που δημιούργησαν κάποιοι παγκόσμια.
Αλληλεγγύη σε όλο το δοκιμαζόμενο λαό.
ΣΥΝΘΗΜΑ ΗΜΕΡΑΣ (δικαιούμαστε δύο τούντην εφτομάν επειδή εν μεγάλη). 1. Ούτε στις Λαμπρατζιές ούτε πουθενά, κάψτε φασίστες για Ιούδες σε κάθε γειτονιά. 2. Φέτος το Πάσκα ο Οβελίας να γυρίζει, γαμώ το αποερλ τζαι ότι το θυμίζει.
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ
GREEN TWIN

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με την αελ

Χαιρετίζουμε τον καταπράσινο ΛΑΟ σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.

Ισοπαλία στο παιχνίδι με τους ρουφιάνους αλλά νικητές της κερκίδας για άλλη μια φορά. Είναι πλέον αποδεδειγμένο ότι όποιος πολεμάει τον Ομονοιάτη είναι σίγουρο πως θα τον πωρώσει και θα τον συσπειρώσει ακόμα περισσότερο. Για άλλη μια φορά ρε ρουφιάνοι σας δείξαμε πως δεν είμαστε σαν εσάς του καναπέ που κλάψατε μέσω ανάρτησης σας ότι δεν γεμίσατε έστω μια κερκίδα. Πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζεται σαν "κάτι περισσότερο από μια ομάδα" και αυτό είναι κάτι που δεν θα καταφέρει κανένας μας αντίπαλος και αν το καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά.

Κάτι πανό είδαμε να καίγονται στην βρώμικη νότια του ΓΣΠ που έκλεψαν βρώμικα με την βοήθεια των χρυσών αυγών στην Αθήνα τα πορτοκαλί μουνιά. Ούτε στην Αθήνα με ένα άτομο στην άμυνα δεν μπορείς να πάρεις σκηνικό πορτοκαλί χαφιέ και το αποδεικνύετε μέρα με την μέρα.
Αλήθεια, εσείς που βρίσκεστε κρυμμένοι?!?!

Επόμενος αγώνας τουλάχιστον για την ποδοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι στο αγαπημένο μας Τσίρειο με τους τάχα "no politica". Όλος ο πράσινος λαός καλούμαστε για ακόμα μια φορά να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της ομάδας μας κόντρα στο κατεστημένο της κοπ και του σοφοκλέους. Η πορεία για την Κυριακή θα ξεκινά στις 15:00 από τον σύνδεσμο μας.

Υ.Γ 1: Την Παρασκευή η πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών απέναντι στο αποεΡλ για την πρόκριση. Αυτοί οι παίκτες μας έδειξαν πως αξίζουν την υποστήριξη μας και πόσο μάλλον όταν είμαστε αντίπαλοι με τον μισητό εχθρό.

Υ.Γ 2: Την Παρασκευή 11/04 και ώρα 18:00 θα διεξαχθεί τουρνουά Pro Evolution Soccer στον σύνδεσμο μας. Κοπιάστε μάγκες.

Υ.Γ 3: Να προσέχεις χαφιέ. Να ξυπνάς με την ιδέα ότι είναι κάποιος από πίσω σου έτοιμος να σου πάρει ακόμα ένα σκηνικό. Να ξανακοιτάς τα σοκάκια δυο και τρεις φορές πριν να πας στον προορισμό σου. Και όταν περάσει η ανησυχία σου και ηρεμήσεις τότε και μόνο τότε θα με βρεις φάτσα με φάτσα!

Always Loud
Always Proud
Larnaca 9 Crew

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Green Twin: Θα πάω στην ζούγκλα με την -9-

Παρανοϊκέ άρρωστε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ,
Ακόμα μια εφτομά επέρασε και η ομαδάρα μας αρκέστηκε στην ισοπαλία. Σε ένα γήπεδο καμίνι, ακόμα εν εμπορέσαμε να έβρουμε την ομαδούλα του Ιωνά αλλά και τα κοπρόσκυλά του στις κερκίδες. Φαίνεται εξιάσαν την σημαντικότητα του αγώνα τζαι γι’ αυτό εν εκαταφέραν γι’ άλλη μια φορά να κάμουν sold out τα λιγοστά εισιτήρια που είχαν στην διάθεση τους. Εν πειράζει, εν μαθημένα τα μωρά. Την επόμενη στράτα έννα το έχουμεν υπόψιν μας να σας δώκουμεν 300 εισιτήρια πέρκει τα καταφέρετε να τα πουλήσετε. Να ξέρετε ένα πράμαν όμως, έντζε εννα δεχτούμεν αππωμάρες του τύπου 300 του Λεωνίδα κτλ. Είπαμεν να σας αφήκουμεν το chanceνα τα πουλήσετε αλλά όι τζαι να αππωθείτε. Να τη δείτε οι 300 του Ιωνά που πέτυχαν τη χρυσή σελίδα στην ιστορία τους (ποιάν ιστορία anw) για το πρώτο sold out τζαι να αρκέψετε παλληκαρκές. Ξέρετε την κατάληξη των 300. Σας ευχόμαστε την ίδια..Στον τάφο!
Μιας τζαι είπαμε ιστορία, αθυμήθηκα την λέξη προϊστορία. Κλαίτε για ένα πέναλτι (ναι ήταν) που έσιει που το 1926 που ιδρυθήκετε τζαι εν το μόνο που εν σας εδώκαν. Αν αρκέψουμεν εμείς να αναφέρουμε τα πέναλτι που εν μας εδώκαν, να προσθέσουμε τα γκολ που μας ακυρώσαν τζαι τες κόκκινες που εφάμεν χωρίς λόγο, ο αριθμός έννα ξεπεράσει τους νεκρούς του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Μα νόμπου λαλώ. Ρε αχάπαροι, ανίδεοι εκαταντήσετε αηδία. Έννα μας μιλήσετε για αδικία ρε; Ολάν καρτερώ να δω το διαιτητή στο επόμενο ματς αγροτικού με συστάσεις του πουτσομούννι.
Πριν λλίες μέρες εκάμνετε παναήρκα για την 1η του Απρίλη για μιαν εοκα, και θυμήθηκα τον ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου. Ήταν μόνος του μες ένα κρησφύγετο τζαι έξω είχε ένα σωρόν εγγλέζους έτοιμους να τον σκοτώσουν εννεν; Τζαι υποθέτω, ήρωας ο Αυξεντίου τζαι μουννιά οι εγγλέζοι. Σωστά! Αριθμητικά πάντα μιλούμεν. Καλάν ρε μουννόπαννα, ο Αυξεντίου εν ήρωας τζαι τιμούμεν τον, εσείς έρκεστε να μας παρουσιάσετε τους δικούς σας τους φλώρους που εμπήκαν μες το fan clubτης Αθήνας σαν μαγκούθκια? Ρε, το κοπελλούι ήταν μόνον του, τζαι κατεβήκετε να κάμετε “ντου”, τζαι μιλάτε για ένα σκηνικό τζαι διάφορες άλλες μαλακίες. Επιβεβαιώσετε μας γι άλλη μια φορά πόσο κουνελλοειδή μουννάκια είσαστε. Τζείνοι που το εκρατούσαν πας την κερκίδα εν οι ίδιοι με τες μοτόρες που εκάμναν u turn τζαι επέφταν όπως τα jenga μες τες στράτες μετά το ματς? Είσαστε το παιχνιδάκι μας τζαι όποτε γουστάρουμεν παίζουμεν μαζί σας. Οξά είσαστε τζείνοι που εβουρούσαν σαν τα λαγουδάκια της energizer πας την κερκίδα την ώρα που εμπήκαν τα αδέλφια σας οι μπάτσοι? Αλήθκεια ήντα εβουρούσετε? Ολάν εμπήκαν για να σας προστατεύσουν που τη ζούγκλα της 9. Μια ζούγκλα με την 9 για Ταρζάν, εσάς για Τζέην (να σας γαμούμε) και τον ΠΕΤΕβεΙΝΟ για μαϊμού. 
Λοιπόν, σσιηλλόπελλε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ έπαιζα προχτές τζίντο παιχνίδι πας το touch. Τζίνο το «βρες τις διαφορές». Μια φάση πελλέ, ήμουν τζαι νάκκον πάστα ποτά μου, φκάλλει μου δύο εικόνες. Το σήμα του σκατού εκ Λευκωσίας και δίπλα το σήμα του κίτρινου σκατού εκ Λεμεσού. Έννα έφα κανένα 50ευρω μόνον πας τζείντην εικόνα. Εν ήβρα διαφορά. Είναι το ίδιο σκατό τζαι γι αυτό θα έχουν και την ανάλογη αντιμετώπιση. Παίζουμεν τους τούντην Κυριακή τζαι ξέρουμεν ότι έννα πάμεν Λεμεσό, να παρτάρουμε, να σούσουμεν το Τσίρειο και ν’ αποδείξουμε γι άλλη μια φορά ότι και στο Τσίρειο οι ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ είναι το αφεντικό. Παίζουμε με τους «απολιτικ» που κάμνουν pre game μέστα εθνικόφρωνα σωματεία, με τους «απολιτίκ» που ανεβάζουν ενωτικές. Ελπίζουμεν τωρά που διεκδικεί η ομάδα του Garfield να ακουστούν τζαι νάκκον γιατί μετά που ρουβά στο Τσίρειο, κότες στο ΓΣΠ, ρουφκιάνους πάλε στο ΓΣΠ εβαρεθήκαμεν να είμαστεν μόνοι μας. Θέλουμεν τζαι λλίον ανταγωνισμό ρε κοπέλλια. Να σσιει νάκκον action η κατάσταση. 
Το λοιπόν αγαπούλλα, όποιος τζαι να πιάσει το πρωτάθλημα «καύκος κληρίδης» για μας εν το ίδιο πράμα που. Εμείς θέλουμεν να θωρούμεν παίχτες αζίνες μες το γήπεδο. Να φκάλλουν φωθκιές, ολάν να μασούν σίερα. Τούτη εν η εφκαρίστηση μας τζαι δείχνουμεν σου το με την παρουσία μας. Θέλουμε την Κυριακή να βλέπουμεν τις γατούλες να κλαιν μες το γήπεδο τζαι να αναρωθκιούνται ένταλως τούτη η ομαδούλα διεκδικεί τίτλο. Εμείς εννά είμαστε τζιαμέ να τραγουδούμε, να φακκούμεν πας τα τσιημέντα, να διούμεν τον δικό μας αγώνα όπως εμείς ξέρουμεν, παραδίδοντας μαθήματα οπαδισμού (τώρα και με άτοκες μηνιαίες δόσεις) σε όποιον αλλόθρησκο βρίσκεται απέναντι μας.
ΟΜΟΝΟΙΑΚΚΑ ΜΟΥ, γάμα τους κι εγώ θα τραγουδώ. 
ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ GREEN TWIN

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Ανακοίνωση για το ματς με τους ιωνάδες. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Γεια σας χαρά σας καταπράσινα αλάνια.

Εις πέρας το ματς με τα κοτόπουλα εκ Αμμοχώστου παρόλο που καρδιοκτυπήσαμε λίγο στην αρχή. Η αλήθεια είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν τόσο αποφασιστική όπως τα προηγούμενα τρία παιχνίδια αλλά καταφέραμε επιτέλους και σκοράραμε.
Μέχρι και "print screen" τον δρόμο για Λευκόθεο σου έδωσε δώρο η ΘΥΡΑ 9 ρε μαθητή. Στο επόμενο ματς το "print screen" θα είναι για ΓΣΠ.

Σε ένα πολύ οικογενειακό Ομονοιάτικο κλίμα έγινε η μπουάτ μας την περασμένη Δευτέρα 31/03 με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των αδερφών μας που εκκρεμούν δικαστικά έξοδα. Αδέρφια από όλη την Κύπρο ήταν εκεί να υποστηρίξουν κι'αυτοί την προσπάθεια που κάνουμε για να μην μείνει κανένας αδερφός μας πίσω από κελιά. Ευχαριστούμε ξανά όλα τα αδέρφια που ήρθαν ή έστειλαν εισφορά για το ταμείο των δικαστηρίων.

Αυτή την βδομάδα κάτι δεν είναι όπως τις προηγούμενες. Άρχισε από τώρα και μυρίζει μπαρούτι του Σαββάτου και κραυγές να ακούγονται για ιδανικά και ιδεώδη. Αυτή την βδομάδα καλούμαστε σε πόλεμο αδέρφια. Στον πόλεμο της κερκίδας, του τσιμέντου, των δύο αστικών τάξεων, του ανθρωπιστή και του εκμεταλλευτή, των δύο διαφορετικών κόσμων... Εδώ βγάζεις φωνή αδερφέ... Εδώ παλεύεις για τα ιδανικά σου από μικρός. Εδώ φωνάζεις για τους αδερφούς μας που χάσαμε νωρίς, γι' αυτούς που είναι πίσω από τα κάγκελα, γι'αυτούς που τρέχει ο ιωνάς χωρίς λόγο και αιτία παρά μόνο για το τριφύλλι που έχουνε στο στήθος. Για ακόμη μια φορά θα σταθούμε υπερήφανοι για την ένδοξη ιστορία μας και το περήφανο πράσινο 1948 θα σταθεί εμπόδιο σε κάθε λογής χαφιέ, φασίστα με τα πορτοκαλί.

Όλοι στον σύνδεσμο Παρασκευή για ένα καταπράσινο μαγικό pregame και το Σάββατο στις 16:00 αναχωρούμε για την Βόρεια του ΓΣΠ. Θυμίζουμε πως την Πέμπτη οι μάγκες του φούτσαλ έχουν αγώνα με τους ρουφιάνους της κένεντυ στις 20:30 στο Ελευθερία και Παρασκευή στις 20:00 οι πετοσφαιριστές μας έχουν αγώνα κυπέλλου στο Ελευθερία με τον παφιακό. Όσοι θα πάνε στο βόλλευ η συνέχεια θα είναι στον σύνδεσμο μας όπως προαναφέραμε.

ΘΑ 'ΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΟΝΤΑ Η ΘΥΡΑ Η 9

Υ.Γ: οι τσάντες σας λουί βιτόν, ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ!